Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Cornelia imi pare f. rau ca a iesit clamydia pozitiv.Dar e bine ca ai aflat din timp si poti sa faci tratamentul pana vine sotul tau. Cred ca testul Pap si secretia au iesit bine, nu?
Nu fii suparata prea tare, ca se rezolva!

Pupici pentru toate fetele si o zi buna va doresc!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Cornelia: Offff.....draga de tine, imi pare rau.... Dar exista tratament si totul va fi bine!
Angelique: Ce mai faci? Hai....te astept cu noutati! In ce zi esti? Iti monitorizezi Tb-ul?
Madaluta: nastere usoara!!!! Abia astept foto cu bb!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
slava domnului ca restul analizelor mi-au iesit ok
mai fetelor ma sperie nesimtita asta de bacterie...cica scapi foarte greu de ea

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata, fetelor. Eu nu am noutati de aceea nu am postat. Dar daca m-ati intrebat, va spun ca azi sunt ziua 19, dar nu ma stresez deloc. Cred totusi ca am ovulat pentru ca am avut ieri intepaturi in ovarul stang, cel pe care era foliculul. Nu imi iau temperatura bazala, incerc sa ma stresez cat mai putin, pentru ca am la birou destul stres....

Poop pt fete!

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

......nu e nimeni????
Am intrat sa va urez o seara placuta!
Pup!

Mergi la inceput

fetelor, este normal ca dupa pregnyl sa ma doara un pic burtica? Luni dimineata am facut injectia si marti am avut intepaturi in ovare, dar in seara asta a inceput sa ma doara burtica, nu mult, dar asa, ceva constant si deranjant.

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Cornelia, nu te impacienta, ca ai timp sa scapi de ea pana vine sotul tau! eu am scapat dupa 2 tratamente cu antibiotic! al2lea i-a pus capac: Doxixiclina cu Sumamed( doza forte, 3 tablete) si Nolicin parca. 12 zile am facut tratamentul. Aa, si mi-a mai dat niste ovule in paralel ca sa nu fac Candida. Sper sa scapi repede de ea!
Angeliques, bafta luna asta cu prestatul! intepaturi la ovare e ok sa ai, inseamna ca lucreaza, de dureri de la Pregnyl nu stiu ce sa-ti spun, eu n-am avut! poate e tot de la ovulatie..
Mada, ce faci? cum te simti? sa ne anunti cand se apropie evenimentul, sa-ti tinem toate pumnii!!!

Fetelor, eu am fost azi la dna dr la eco si i-am vazut inimioara lui bebe! ooof, ce m-am mai linistit! sper sa fie la fel de bine si de-acum incolo!Vineri fac 7 sapt. si e de bine! oricum,sunt inca in concediu medical pana pe 04 decembrie, asa ca ma mai odihnesc un pic!
Va pe toate si spor la facut bebei!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
andicu tratamentul ti l-a dat doamna lutescu?
mie mi-a dat doar sumamed 5 zile,2 pastile pe zi si spalaturi si ovule meclon
nu e cam putin?
tu dupa cat timp ai repetat analiza?
si trebuie sa astept sa-mi vina,sa-mi treaca si apoi sa iau tratamentul?parca nu mai am rabdare...
va pup

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Cornelia, in cazul tau poti sa incepi tratamentul oricand, pentru ca nu exista riscul sa fii insarcinata . De obicei tratamentele de acest gen se incep imediat dupa ce vine ciclul ca sa se elimine riscul unei sarcini pt care acest gen de medicamente ar fi fatal. asa ca poti incepe linistita.

Andicu, sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare, dar sa te odihnesti cat mei mult. Nimic nu merita riscul de a se intampla ceva, chiar daca ar fi sa stai din concediu medical in concediu medical!! Parerea mea...

Pupici la toate fetele!!

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata fetelor...nu am mai scris pt k nici eu nu mai aveam noutati..si nici sfaturi, dar intru de 3-4 ori pe zi sa vad ce vesti mai aduce fiecare...Eu astept...as vrea sa treaca mai repede timpul asta si sa-l tin pe bb in brate...Azi am implinit 37 de sapt..deci mai avem ceva de asteptat, caci d-na dr a zis k bb nu se grabeste si k va veni la termen..dar cine stie, poate il ademeneste Mos Nicolae cu ceva bunatati si vine mai repede...
Vad k totata lumea e la tratamente acum...Sa de D-zeu sa dea roade fiecare tratament pe care il faceti.
Andicu:te-as sfatui sa iti iei concediu medical si dupa 4 decembrie incolo...D-na dr e o draguta si iti da fara probleme, chiar cu compensatie 100%...Eu asa am facut si tare mi-a prins bine. Abia la 7 luni am mai mers la serviciu si atunci pt k asa am vrut eu caci ma plictisisem acasa, dar si pt k mi se paruse k pericolul cel mare trecuse.Acum depinde si unde lucrezi si cat...dar si de faptul k tu nu ai pierdut niciodata o sarcina, deci pericolul asta poate sa nu existe.Dar credk stii tu foarte bine ce sa faci....Multa sanatate tie si lui bb

Madalina 37+,

poze,

Mergi la inceput