Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Am facut inseminarea aseara si sunt cam dezamagita ca d-na dr. ne-a zis ca au fost doar 5 mil. de spermatoz. mobili in total, din care doar un milion cu cel mai mare grad de mobilitate. La ultimele inseminari nr. a fost de 10, 11 mil si cel mai putin 9. Nu inteleg de ce sa fi scazut nr., ca ultima spermograma iesise ceva mai bine (sotul meu s-a lasat si de fumat, ia si BU si Zn de 4 luni). Saracu, cand i-am spus a fost si el f. suparat, a zis ca nu-i mai trebuie nici o BU si sa facem direct FIV.
Eu mai vroiam sa facem inca 2 IA , sa fie 6 in total. D-na dr. a zis ca daca mai avem rabdare putem incerca sa mai facem IA, dar mi-a dat impresia ca nu sunt sanse.
Cand am avut 10-11 mil, ne-a incurajat, chiar mi-a facut dubla IA. (si a doua zi)
Mi-a zis si mie ca daca vreau sa fac FIV sa-i spun cu 2 luni inainte sa ma programeze ( cred ca la Med New Life, unde costa 2800E) O sa ma mai gandesc , dar cred ca ma voi indrepta si eu spre Ungaria sau poate la Cluj, ca acolo mi se pare mult prea scump si sansele sunt aceleasi.
Totusi, mai sper ca din cei 5 mil, poate unul va fi mai voinic!
Oricum, daca vrea Dumnezeu se poate intampla si cu unul singur.

Va las acum, ca au venit colegele si ca de obicei nu mai pot scrie acum.
Va pupic pe toate si va doresc o zi buna!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
ioana cat de rau imi pare ca au fost asa putini....fir-ar sa fie...chiar nu inteleg de ce,ar fi trebuit sa creasca dupa BU si Zn
oricum trebuie ca unul singurel sa ajunga acolo unde trebuie....trebuie sa fii optimista uite un sa nu fii suparata
un mare si pentru fete

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Corneliamultumesc mult pentru incurajari! Intr-adevar, ar fi fost de asteptat ca macar sa fie acelasi nr. de ca inainte de tratament, dar nu mai mic!
Acum nu-mi ramane decat sa sper si sa ma rog la Dumnezeu. Oricum, cele 2 saptamani care trebuie sa treaca pana aflu rezultatul sunt un chin.Sper insa sa fiu ocupata cu mutatul si sa nu ma gandesc prea mult.
Mariace faci, nu ne dai nici o veste? Hai ca te asteptam cu vesti bune!
Cris, Blondiemonik ref. la scursul cred ca e din cauza ca sunt prea lenesi ca am auzit numai la fetele ai caror soti au spermograma proasta ca patesc asa. La celelalte se scurg insa mult mai putin.Si din experienta mea, ca inainte sa-l cunosc pe sotul meu, am avut relatii cu doi tipi, dar nu se scurgea mai nimic.(scuze pt. detalii)

Pupici pentru toate fetele!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Am lipsit cateva zile....am fost plecata.
Raportez: sunt ziua 3 si nu stiu ce planuri sa-mi fac......ma gandesc sa luam o pauza pana dupa sarbatori?! Am primit pachetul de la dl. Andritoiu, a costat cam mult ,dar poate va avea efecte.....ce nu facem noi pentru BB??! Nu ne-am hotarat cand sa incepem tratamentul......postim si poate ar fi mai bine sa-l facem dupa post...Va tin la curent.
Ioana: Iti tin pumnii, poate va fi cu ochisori!!!! Nu fi suparata pentru nr. de gigei; unul singur si luptator sa fie...
Angelique: nu mai faci un echo sa vezi daca s-a produs ovulatia? Cine stie ce vesti ne dai luna asta....
Madaluta:Ai grija de tine si de bb! Mai ai putin pana la marea intalnire!!
Pup toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna dimineata la fetele mele dragi...
Am gasit un moment liber si mi-am zis sa intru putin sa va citesc si sa raportez..ziua 30 la mine, dintr-un ciclu de 29-30 zile.. Nu stiu ce sa zic, parca sanii mi s-au mai dezumflat si am dureri cam ca de ciclu..si tare mi-ar place sa cred ca se intampla ceva acolo, dar nu stiu ce sa zic.. Faptul ca incep sanii sa nu mai fie asa tari ma cam pune pe ganduri ca ar venii uratii aia care nu-i mai vreau ..Oricum, daca azi nu-mi vine, maine dimineata fac un test, pentru ca nu stiu cat o sa rezist.
Dar vad ca mai e cineva care nu ne-a dat raportul..Maria.. Ce mai faci?? Se intampla ceva frumos cu tine si noua nu ne zici..? Asteptam vesti..
Angeliques tin pumnii sa ovulezi luna asta..si spor la .
Ioana imi pare rau ca au fost mai putini gigei buni, dar fruntea sus si ai incredere pentru ca tie nu-ti trebuie decat unul singur..si poate fiind mai putini nu prea are cu cine sa se lupte ca sa invinga...
Cornelia ma bucur ca ai vesti bune de la d-na doctor. dulci.
Oricum toate fetele si sa dea Domnul sa scriem numai vesti bune pe aici, pe forumul nostru...
Sa nu uit de burticoasele nostre sexi..Madaluta si Andicu, pe care le dulce pe burtici.

Maine o sa revin cu vreo stire ceva..si sper sa fie buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor

ioana, iubita mea, imi pare foarte rau... Dar lasa ca poate este unul mai bun... si reusiti... Ce sa spun. Dar dupa atata timp cu BU si ZN si nu se vede nimic, nu stiu ce sa spun

Mamacita, esti o scumpa, uite un pentru tine. Imi pare rau ca te-am facut sa stai cu grija si sa te uiti dupa mine, dar am vazut mult prea tarziu postarea ta, era deja 11 dimineata cand am reusit sa intru pe forum si am vazut.

Madaluta, exact asa spun si eu, ca ideea cu piciorele pe pereti este doar o iluzie, altfel reversul ar fi folosit ca masura contraceptiva

Ganduri bune la fete!!!

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76
Cris, Blondiemonik ref. la scursul cred ca e din cauza ca sunt prea lenesi ca am auzit numai la fetele ai caror soti au spermograma proasta ca patesc asa. La celelalte se scurg insa mult mai putin.Si din experienta mea, ca inainte sa-l cunosc pe sotul meu, am avut relatii cu doi tipi, dar nu se scurgea mai nimic.(scuze pt. detalii)

Pupici pentru toate fetele!

Ioana

trying to get pregnant

da,ioana ai dreptate,asa este din cate imi amintesc
explicatia medicala pare a fi timpul de lichefiere

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Maria imi pare rau ca esti z3, te asteptam cu o veste buna.Ce contine pachetul pe care l-ai primit, vreun tratament naturist? Iti doresc sa aiba efectul pe care-l astepti!
Ela iti tin pumnii sa nu vina "uratii" si maine dimineata sa vezi doua liniute pe test II!
Cris spor la si sa auzim numai vesti bune!
Cornelia azi iei rezultatele la Pap si secretie, nu? Tin pumnii sa fie totul OK!
Andicu, Mada pe burtikutze!
Ralina ce faci, te asteptam si pe tine cu vesti!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Pana am raspuns eu printre picaturi ca sa nu ma vada cineva ca nu muncesc , vad ca au postat toate fetele, inclusiv maria si ela, deci suntem toate pe aici.

Ioana, m-ai pus pe ganduri. Ar avea o logica foarte mare ceea ce spui tu cu privire la gigei si ar fi o expliicatie foarte buna. Atunci in cazul nostru neaparat trebuie sa stam cu picioarele in sus, macar asa sa se intample ceva. Si ar mai fi ceva care ma face sa cred ca ioana are dreptate. Va rog sa ma scuzati de amanunte, dar aseara nu a mai curs decat fooooarte putin... daca ar fi cum spune ioana, oare asta inseamna ca o fi dat rezultate si la el tratamentul cu aloe vera si ca in loc sa curga au "fugit" toti gigeii acolo unde trebuie?
Inca odata scuze pentru amanunte....

Maria, nu am mai facut eco sa vad daca ovulez, pentru ca nu mai am cum sa ma duc la doctor, si asa mi-a fost destu de greu sa ma invoiesc. O sa vedem, cine stie...

Ela, poate nu mai vin uratzii!!

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Maria ..imi pare rau... dulci..si ai incredere..ca odata si odata tot o sa invingem noi....
O zi buna la toate fetele..

Mergi la inceput