Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata, fetelor.

Mamacita, ti-am trimis PM, imi pare rau dar am vazut mesajul tau mult prea tarziu, intre timp mi-am facut injectia.

Asadar in dimineata asta am facut injectia de pregnyl la farmacia Dom, de pe Mircea cel Batran, a fost foarte amabila fata si mi-a facut-o, anterior intrebasem la o alta farmacie si mi-a raspuns ca nu au competenta necesara. Nici nu am simtit injectia, asa mana usoara a avut. sau poate m-am obisnuit eu cu durerea de la fiolele cu aloe si asta mi s-a parut floare la ureche

Doamna dr. totusi nu a fost prea incantata de foliculul meu, avea 18 mm in lungime si 14,6 in latime, deci o medie de 16 mm. ea a spus ca totusi crede ca o sa ovulez.

Blondiemonik, m-ai facut sa rad cu FENISTIL BUNICULE. Mai, mama, dar tu ai facut acrobatii, de ai ramas intzepenita? Ideea e sa te invelesti bine dupa aia si mai degraba sa nu te dai jos din pat, ca sa curga, decat sa faci lumanrea. Altfel iti dai seama ca femeile care nu isi doresc copii dar raman totusi insarcinate, nu au stat cu piciorele pe pereti si tot au ramas...

Ioana, tin pumnii pentru seara asta, sa de adumnezeu sa fie cu noroc!

Va pup pe toate dulce de tot

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
ioana mult succes diseara,iti tin pumnii stransi stransi sa fie cu noroc
cris bine ca ai facut injectia,acum spor la treaba
blondiemonyk esti tare...
andicu,mada cate un pupic si pentru burticile voastre
o zi frumoasa va doresc

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!

Cris acum ca te cunosc parca nu-mi mai vine sa-ti zic Angelique, nu te superi, nu?
Chiar daca foliculul tau nu era destul de mare sambata, cred ca pana azi a crescut suficient, ca altfel nu-ti dadea d-na dr. sa faci pregnyl-ul.
La cat timp dupa pregnyl ti-a zis d-na dr. sa aveti contact?
Eu compar cu mine, mie imi face IA la cca 36 ore de la pregnyl, ca atunci ar fi momentul eliberarii ovulului.
Cornelia s-a dovedit inca o data ca pe dr. Dascalu nu e trecuta degeaba la " dr. la care mai bine nu mergem" E bine ca macar din punctul asta de vedere te-ai linistit ca ai vazut ca e in regula uterul tau.
Mariace faci, sper ca nu au venit "uratii"
Madaluta, Andicu ce fac gravidutzele noastre? Mada, te-ai hotarat pana la urma daca faci sau nu cezariana?

Pupici pentru toate fetele!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Ioana, sigur ca imi poti spune pe nume, oricine poate sa imi spuna pe nume. Doamna dr. a spus sa fac injectia luni dimineata si marti si miercuri contact seual. Deci exact ca in cazul tau, la 36 de ore.

Am o intrebare, eu daca am astm, pot sa nasc natural? (vedeti, eu nici macar nu am ramas insarcinata dar ma gandesc la nastere ) Cred ca cel mai sigur imi poate raspunde mamacita, cand va intra poate se gandeste si la mine...

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Din cate vad eu aici toata lumea a fost multumita de rezultatele primite sambata la d-na dr. Bravo, ma bucur pentru voi si astept vesti bune in continuare.
Maria este prima care sper sa ne-o dea , dc nu i-au venit inca uratii...

Eu nu m-am hotarat inca ce fel sa nasc si nici ce nume ii voi pune bebicului meu....Cred k voi naste...si tot nehotarta voi ramane.Probabil cu nasterea voi lasa totul pe mana lui Doamne-Doamne si a d-nei Dr,caci ei sunt in masura cea mai mare sa hotarasca ce si cum...la momentul respectiv...
Daca aflati cumva ce preturi se mai practica prin spitalul nostru, in ultimul timp, v-as fi recunoscatoare dc mi-ati mai spune si mie.Nu-mi dau seama dc preturile cresc k la piata sau raman cat de cat constante ...( sunt putin ironica..sper sa nu supar pe nimeni...)
va pup pe toate

Madalina 36+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

AngeliqueS,sigur ca stiu si eu si chiar nu fac acrobatii.Spatele e o problema mai veche,din cauza frigului de la servici.Dar de data asta..uite ca a fost picatura care....a intepenit spatele.Problema mea mai e ca pana acum toti doctorii mi-au zis ca am trompele lungi si filiforme,si poate d-aia chiar daca stau in pat,curge!De obicei stau cu perna sub fund.Eu am facut si o laparo acu' un an si mi-a desfundat astfel ambele trompe.
V-am spus astea sa stiti si despre mine CEVA ! Va pup "pi toate"!

Mergi la inceput

Mai, daca tot a deschis blondiemonik subiectul cu "cursul", intreb si eu ceva ce pana acum mi-a fost jena sa intreb asa ca nu am intrebat-o nici pe cea mai buna prietena a mea. E normal sa curga? va rog sa nu radeti de mine, dar la mine curge de am impresia ca nu mai ramane nimic nimicutza. Indiferent in ce pozitie stau tot curge. Si cu piciorele pe pereti, si pe burta, dupa ce am aflat ca tb sa stau pe burta pt ca am uter retrovers, si intinsa, tot curge... Si la eco nu mi-a spus ca as avea trompele prea lungi. va rog luminati-ma...

Inca ceva despre dna dr dascalu. Cand am mers la ea la sfarsitul lui august, s-a mirat doua minute ca ce inflamat este ovarul meu drept, vaaaaaai, ce anexita oribila am. Si dna Lutzescu a spus o luna mai tarziu, la primul meu control la ea ca e ok, nu am nimic la el.

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Si eu m-am intrebat mult timp lucrul asta..daca mai ramane ceva!Pana la urma am gasit ceva pe net,un doctor care zicea ca e normal sa curga,ca uterul nu e o cavitate inchisa...si atunci merge regula gravitatiei ca la ea acasa. Dar tot am ramas cu intrebarea: mai ramane ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Dragelor...ramane si acolo ceva, ceva...k altfel cel mai simplu mijoc de a ne proteja de sarcina ar fi statul in picioare si spalaturile. Oricum cea mai mare parte si de fapt cea mai importanta e cea care se propulseaza cu viteza in timpul ejacularii.Eu cred( e doar parerea mea) k e un mit chestia cu statul cu picioarele pe pereti( dar am stat si eu)... ma rog..nu aveti ce pierde daca stati...e un mod de a te relaxa dc tii picioarele mai ridicate decat corpul...luati-o si asa.mult succes , dar aveti grija sa nu patiti k blondiemonyk

Madalina 36+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Ioana, sigur ca imi poti spune pe nume, oricine poate sa imi spuna pe nume. Doamna dr. a spus sa fac injectia luni dimineata si marti si miercuri contact seual. Deci exact ca in cazul tau, la 36 de ore.

Am o intrebare, eu daca am astm, pot sa nasc natural? (vedeti, eu nici macar nu am ramas insarcinata dar ma gandesc la nastere ) Cred ca cel mai sigur imi poate raspunde mamacita, cand va intra poate se gandeste si la mine...

Pupici,
Angelique

Angelique,cum sa nu ma gandesc,mey,la tine?!Pai cine a evadat azi din sala de operatie de doua ori sa scruteze holul dupa tine?!Te-as fi chemat si mai devreme,dar noi la 8,cand incepem serviciul,avem raport de garda,apoi vizita,deci ma steptai degeaba.Bine ca s-a rezolvat.
Si da,poti naste daca ai astm si este bine controlat terapeutic.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput