Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
gripo spune:
Si mie mi se pare un motiv de stress in plus cu kg, unele sunt ai panicoase si pot dispera fara motiv, vazand cat au crescut ceilalti.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
inni spune:
Apropo de felicitat :
Lullabay, Susa, Bedrosmart, Gety felicitari si LA MULTI ANI bebelusilor vostri care astazi implinesc 2 luni..respectiv o luna (Gety)
Astazi va lasam sa sarbatoriti. De maine va chemam la apel ca nu prea am mai vorbit in ultima vreme, nu-i asa ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Fiu-miu iar a framantat partzuri azi noapte. De pe la 2 cred. El doarme dar atata da din picioare si se screme incat nu ma lasa sufletul sa dorm. Il mai iau eu pe burta mea, mai tin mana pe burtica lui se mai linisteste un pic apoi iarasi se framanta. Sunt rupta de oboseala. Abia acum a adormit .
Ileana - daca i-au iesit asa repede dintisorii lui Luk nu are acum probleme cu ei?Intreb de curiozitate pt ca se spune ca cu cat ies mai tarziu cu atat sunt mai sanatosi. La dragos abia acum ii ies maselele de 2 ani, iar primul dintisor la avut fix la un an.
Cici si Cata- voi va plangeti de 60 de kg, eu am 78 si niste tzatze .....
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
adameasca spune:
Apropo de apel, pe unde o fi Tasia? Nu a mai postat demult...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Cristina, deocamdata Luk are niste dinti perfecti, ca niste margelutze. Dar probabil or sa se trice pe parcurs, nimeni din familie nu are dinti buni si rezistenti... Oricum, cica momentul aparitiei dintilor se mosteneste genetic.
Vad ca a fost nopate agitata nu numai la noi... Astia se vorbesc, o fi de la configuratia astrelor si nu stim noi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
alessia80 spune:
Neatza,
Si eu sunt zombie! Am facut plimbari de la 5.30-6 ca s-a trezit cu f multa saliva in gura si s-a enervat!
INNI- si eu cred ca ar crea mai multa panica o astfel de lista cu masuratori!
GRIPO-da, si eu abia astept sa-l alerge pe Taz prin casa si sa-l traga de coada!
PUTZURUCA- fundita roz, eventual
CATA-daca te-o lasa inima sa aplici metodele!...
PUFY- nice boys
ITZY- e o scumpa papusica ta
ILEANA- super baiat ai
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
gripo spune:
ILEANA, daca acum ne dam seama ca sufera de colici dupa anumite simptome, la dinti care sunt? alea cu balutze?
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI NOROC, PUIUTZILOR CARE IMPLINESC AZI 1 LUNA, RESPECTIV 2 LUNI!!
VARSTA RADU ANDREI
roxanae spune:
scriu cu litere mici pt. ca sunt cu bebe in brate. in fiecare dimineata cand se scoala mata asta a mea se agita , da din maini zici ca e la circulatie nu alta sau mai nou daca o pun pe perna intinde mainile inaite , se face covrig in acelasi timp ridica si picioarele la piept. daca o tin de picioare ar fi in stare sa se ridice in fundulet nu alta, dar in pierde echilibrul si pica intr-o parte. poate vrea sa faca abdomene sa dea un exemplu maica-si sa scape de sunculitele de pe burta..glumesc. urmarea la gimnastica asta este ca regurgiteaza in mai multe reprize de i se face foame dupa 1-2 ore.( am reusit sa faca pauze intre mese de 3-4 ore ) voi ce solutii aveti cand este bebe agitat? ( infasata nu se suporta cand e treaza ) va rog astept raspuns,merci.
Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
inni spune:
quote:O iau in brate si dau drumul la muzica. Inevitabil incep sa dansez
Originally posted by roxanae
voi ce solutii aveti cand este bebe agitat?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei