Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

NU e normal sa se umfle operatia. Fugi la doctor! (scuze nu mai stiu cine a intrebat).

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Iar sunt singura in eter. Ce ma enerveaza!

Pufy ai niste baieti frumosi foc! Sanatate multa si sa auzim de bine.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pufy sa-ti traiasca cei 2 baietei ca sunt frumosi foc si super draguti si esti d-na de-acuma te-ai scos, cu 3 baieti in casa nu o sa mai faci nimic....stai numai si dai directive

Cata14 pai tu stai bine cu cele 61 kg ale tale, eu am doar vreo 63 si cred ca o sa mai pun inca ceva pana sapt. viitoare tinand cont ca sambata avem botezul si o sa bag in mine ca sparta, mai ales prajituri care sunte preferatele mele...dar eu mi-am propus sa ajung la 52kg dupa ce nu mai alaptez daca nu la 50.....sa vedem daca reusesca.....prima data am reusit, sa vedem acuma.Acum mi-am gasit niste pantaloni negri care-mi vine bine si sunt fericita. Pupici

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

mai cu juma de gura, ca nu stiu ce a avut fi-miu azi noapte da' a mancat nu gluma, neica, asa ca dimineata i-am bagat si un ceiut, ca mi-e teama de colicii aferenti unei asemenea pofte.

Al meu sta pe burtica, si facea si el faza cu degetul in guritza, dar eu hop cu suzeta, si acum isi tine capul destul de bine. Cat despre faptul ca se rostogoleste(nu mai stiu cine zicea) e foarte bine, asa si trebuie, e urmatoarea etapa asta cu rostogolirea.

Biberoane de la Avent, cele mai bune, intr-adevar.

Pampers folosesc de la libero, si nu numai pentru ca nu mai am accidente cu pipi, dar au mai multa hartie si mai putin plastic, si e mai bine pentru pielea lui.

ITZY, e o figura asta mica a ta! are niste mutritze!

PUFY, ce tata fericit! cu cei 2 flacai alaturi! foarte frumosi. amandoi.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

continuarea...

Si eu reusesc sa-l adorm numai infasat sarmalutza, si cat am blamat noi chestia asta....dar, noaptea, da sa adoarma si i se misca o manutza sau un piciorus, si pa somn, o luam de la capat, asa ca infasat adoarme in 5 minute, il urmaresc si-l desfas incet ca sa nu se incalzeasca prea tare. Oricum, CATA sa ne spui si noua ce metode au aia cu adormitul.

RALU, pe unde ai gasit tu toale de gala si marimi xxxxxxxxl, ca vreau si eu?

CRI, tu de unde ti-ai luat de imbracat?

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

neatza si de la noi!

fi-mea avut colici si a fost agitata toata noaptea. A reusit sa-l trezeasca si pe Luk, care striga la mine in miez de noapte: "mami, ia-o ca ma deranjeaza!!!!". Sa ma tavalesc pe jos de ras, nu alta. Dar ne-a tras o juma de ora de zambete, gangurit si chiuit de-a iertat-o pana si Luk.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Hai buna dimineata !
Eu de la 2.30 la 4.15 am bufnitat prin casa cu puiu-n spinare. Acum doarme. Mi-e somn si mie dar nu ma culc ca cine stie ce alta tzeapa iau. Asa ca mai bine stau de veghe

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Inni, nici eu nu ma mai culc ziua cand doarme fata ca de cate ori ma culc se trezeste dupa maxim 15 min. Numa ce apuc sa atipesc si ea gata somnul.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise samuraiul (am vrut sa folosesc diminutivul cuvantului "samurai" dar n-am stiut cum sa-i spun ) tau ma destinde de cate ori il vad. Imi place poza cand doarme spanzurat in chingile de la scaunel.
Ileana tare de tot faza cu Luk . Ce mai tura-vura...ai un baietel destept foc. Se vede dupa replici.
Pufy....2 baieti pe cinste.
Ignatica ce mai face David ?
Cata cum ai petrecut noaptea ? Tot in urlete ?
Oana au kg si cm nu la intervale regulate..ci fiecare cand i-a cantarit/masurat. Eu am vz ca sunt si la 2,5 luni..3,5 luni. Daca vreti sa facem asa, din partea mea nu-i nici o problema. Din punctul meu de vedere e inutila o astfel de chestie, nu-ti da nici un indiciu pt. ca fiecare creste in ritmul lui..si mai cred ca constituie si un factor de stres pt. mamicile speriate ca bebeii lor nu au nu stiu cate kg cum are cutarica..cand de fapt n-ar trebui sa se impacienteze. Deci...graiti..si se face.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Si eu consider inutila munca la lista cu adaugarea greutatilor... Copiii cresc fiecare in ritmul lui. Din pct meu de vedere lista e importanta ca sa stim datele de nastere, sa stim pe cine felicitam, sa stim care al cui copil e.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput