Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Asta nu am incercat

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

in afara de infasat, in brate pur si simplu, sta mult mai calm asa.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata....dupa o noapte agitata si la noi!

Mcrmiki si Ena....pentru ieri....si mii de scuze pentru intarziere!

bebicilor care implinesc azi o luna, respectiv 2 luni!

Vad ca multe dintre voi v-ati plans de o noapte nu prea linistita....si la noi a fost la fel...cred ca din cauza tusei si secretiilor pe care le are in nasuc/gatut a fost asa....
Sper totusi sa nu se imbolnaveasca....ca e destul cel mare........si eu....

Multumim de aprecierile la adresa gongolinilor...Cici degeaba am 3 barbati la casa ca momentan nu ma simt prea "doamna"....asa ca astept sa creasca...poate atunci va veni si clipa mea

Ileana haioasa faza cu Luk al tau azi-noapte!copil destept!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, voi cand aveti botezul?

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani puiutzilor care implinesc azi 2 luni/1 luna!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by cri19
ELOISE despre ce stafilococ e vorba?Daca am inteles eu bine din discutii e vorba de ceva la ochisori?!Si noi avem probleme cu ochisorii,ii tot curg.De cand am iesit din spital tot face ca un fel de urdori.Am incercat pana acum cu Tobrex si cu Nettacin.La cel din urma a reactionat mai bine,dar i-am pus de 4-5 ori pe zi picaturi (la indicatia medicului oftalmolog).Acum parca i-a trecut si sper sa nu-i mai reapara.Tu ai incercat cu Nettacin?

CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn

Ei, un stafilococ frumusel, auriu, luat din maternitate, si rezistent la toate antibioticele ce se gasesc in solutii si unguente oftalmice. E sensibil doar la 3 antib ciudate rau, care nu intra in componenta vreunui medicament pt ochi, asa cum mi-a zis si Inni ieri si mi-a confirmat si pediatra tot ieri. Pan la urma a ramas sa-l curat doar cu compresa sterila si ser fiziologic, sa ii infas ca sa nu duca manutza la ochi si cam atat. Cica organismul lui ar trebui sa anihileze singur microbul in scurt timp. Sa speram ca asa va fi!

Editez. A! Cris, daca spui ca are de mult secretii oculare care nu prea trec ar trebui sa-i faci culturi si antibiograma. Noi asa am facut, si am aflat ca microbul e rezistent la toate si mananca antibiotice pe paine ... asa ca nu ne tratam cu nimic, decat cu ser fiziologic

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dori, cand ies dintii copilul e gitat. Acu rade, acu urla sfasietor de ti se rupe inima, se trezeste des noaptea, duce totul la gura si roade nervos tot ce prinde, balele curg rauri, rauri, se irita pe barbitza de la bale, se calmeaza putin dc dai cu geluri d-alea pe gingii. Gingiile sunt rosii si tari, albicioase. Pofta de mancare e scazuta, unii fac si scaune diareice si febra usoara, pana in 38 cu 5. Depinde de copil. Unii suporta mai usor perioada, altii mai greu. Fi-miu se trezea si de cate 10 ori peste noapte... Hai ca nu mai povestesc, va las pe voi sa descoperiti deliciile acestei perioade.

Ma duc sa ma imbrac, sa ne luam picioarele in spinare si sa bantuim prin orash.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

La multi ani Stefan, Lukas si Dorian care implinesc astazi 2luni, si Maria-Diana, care implineste o luna!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei mamici!!

Gripo si Alessia .

Gripo voiam sa te intreb ref la caruselul pe care l-am vazut in poze ...ca am primnit si noi unul de la Chicco shmecher tare cu telecomanda...insa nu l-am montat inca...Asta al tau este special pt patuturi pliante sau l-ati adaptat voi? Am inteles ca daca sunt pt patuturi de lemn nu s-ar potrivi si la cee pliante...Cum este ala al tau?

Adameasca si Pufy voi ce ati dat bebeilor pt mucisori? V-am spus ca eu am racit un pic si acum este cam fonfaita si Ana-Maria...Mi-a spus sa ii pun ser fiziologic si Sterimar. Voi le-ati dat si paracetamol ceva? Oricum azi vine si pediatra sa o vada dar vreau sa stiu si ce ati fol voi...
Aaaa si voiam sa iti spun ca si a noastra necheaza ca un calut si face ca toate alea in somn cand se intinde...zici ca e un elefantel din trompita...radem de murim.

Roxanae cand e agitata o pun in pozitia de alaptat cu burtica lipita de a mea asa...si o tin strans eventual ii dau si suzy si adoarme in 5 min leganata usor-usor...apoi in patut cu ea.

Pupici ma duc ca vrea papa

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La multi ani Stefan, Lukas si Dorian care implinesc astazi 2luni
si Maria-Diana, care implineste o luna!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput