Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
alessia80 spune:
Al meu adoarme doar in brate dansand cu muzica de pe Mtv Base! La maxim, nu oricum!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
uite cum cresc...
cata14 spune:
Inni, nu mai stiu la care Cata te referi ca suntem 2 dar .,.. da, eu mi-am petrecut noaptea exact in urlete de colici (s-a nimerit desi cred ca vorbeai cu Cata_adr).
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
cata14 spune:
maine plecam la Lorne (o statiune la ocean) ptr 4 zile ... asa ca o sa lipsesc la apel dar sper sa-mi prinda bine iesirea asta ca sunt cam obosita in urma reprizelor de colici.
Va doresc un week-end placut si botezuri reusite ca sunt mai multe in week-endul asta.
nicolstoy spune:
quote:
Originally posted by lilina
revin cu o intrebare
bebeilor vostri le-a cazut parul ?
al meu a cam chelit in partea din fata
zici ca-i superBase
dar vad ca-i creste altul
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
Si Alexutzu meu a "chelit",in crestet si pe laterale ,ca am si ras de el.Mai are par mai mult doar la ceafa.Acum deja se vede ca ii creste perisor nou,e asa dulce...ca daor e puiu' ciorii nu?
Eu sunt tare linistita,Vladut e plecat intr-o plimbare cu bunicii,Alex s-a trezit o data la 5 si un sfert, a mancat 30 min si s-a mai trezit apoi la 9:30.Acum mai stau putin si cred ca scoatem putin nasucul afara,desi am impresia ca bate putin vantul.
La multi ani celor ce fac azi 2 luni,1 luna! Sa cresteti mari si frumoase galuscutelor!
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
alessia80 spune:
LA MULTI ANI, sa cresteti mari si frumosi, celor 3 aniversati!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
uite cum cresc...
ramomar spune:
mcrmiki si ena LA MULTI ANI, MULTE IMPLINIRI, SANATATE SI MULTA FERICIRE ALATURI DE PUIUTII VOSTRI.
LA MULTI ANI SI PENTRU TOATE MIHAELELE, MIHAII (SPECIAL PT MIHAI AL LUI PUFYMIC), GABRIELELE SI GABRIELII!
lA MULTI ANI SI PT PUIUTII CARE IMN0PLINESC O LUNA SI 2 LUNI
CRI bine ai revenit! ai un puisor adorabil, te inteleg ca esti indragostita! . si eu ma topesc dupa asta mica a mea. Ieri toata ziua mi-a gangurit si mi-a zambit de am crezut ca o mananc
pufymic adorabili puiutii tai! si sa va faceti bine repede!
angel_lexi nasol de tot faza cu cimentul. Bine ca nu a patit nimic Maria!
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
osna spune:
quote:
Originally posted by cata14
Oanacn, buna ideea sa ii abordezi pe cei de la pampers. Eu am aceeasi problema cu huggies (aici nu exista pampers), dupa ce ca sunt cei mai scumpi (90 buc ptr 5-11 kg costa 35-40 dolari) trece kk prin ei ca prin branza. Am constatat ca unii dintre cei mai ieftini nappy (papmersi) de pe piata sunt ff buni. Cred ca le scriu si eu la cei de la huggies.
cata sa stii ca si eu am facut greseala sa iau huggies si sunt foarte prosti.daca face kk si nu-l schimb imediat se pateaza si body si pantalonii.ieri i-am pus unulö si nu am putut sa-l schimb imediat si apoi l-am schimbat de toate hainele.
dar si cu pampers am patit ca trece pipi daca noaptea vreau sa-l las 4-5 ore neschimbat.parca mai stii ce sa mai cumperi??!!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
osna spune:
quote:
Originally posted by roxanae
voi ce solutii aveti cand este bebe agitat? ( infasata nu se suporta cand e treaza ) va rog astept raspuns,merci.
Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
eu il tin la piept si ii cant,daca face tata-su asta se enerveaza si mai tare
poze matei
Bedrosmart spune:
Dragele mele, va multumesc mult pentru urari si bine v-am regasit la Bucurii!
Si voua va doresc sa va traiasca [piticii, sa creasca mari, sanatosi si cat mai cuminti (daca e posibil asa ceva)!
Eu intru mai rar sa va citesc, iar de scris abia am gasit acum un ragaz, nu ca ar fi Dori copil neastamparat, dar cand doarme el profit si eu ca sa mai fac cate ceva sau doar sa ma relaxez la TV.
Azi mergem sa facem vaccinul, sper sa trecem cu bine peste aceasta "incercare".
Si inca ceva: pentru ca sughita foarte tare aproape dupa fiecare masa, am incercat solutia cu sucul de lamaie. Rezultatul a fost SUPER! Bebe nu a plans, doar s-a strambat putin si sughitul i-a trecut imediat. Unii stiu ca sunt impotriva lamaiei, si eu am evitat sa-i dau pana acum, dar consider ca se chinuia mult mai tare sughitand cate juma de ora, decat cu lamaia mea cea acra. Asa ca cele care doriti, puteti incerca. Banuiesc cav s-a mai discutat despre subiectul SUGHIT, dar cum eu n-am timp sa va citesc, nu prea stiu la ce concluzii ati ajuns.
Si inca o informatie (poate sunt si eu de folos cuiva): Dori facea niste bubite, ca o spuzeala, in special pe fata, dar si pe corp. Am dedus ca erau provocate fie de laptele care ii curgea pe fata la masa, fie chiar de transpiratie. Am folosit crema pentru copii de la Elmiplant, cu care l-am uns pe tot corpul, inclusiv la poponet. Rezultatul excelent: bubitele au trecut dupa o zi!
Va pup pe toate, sa aveti o zi cu bebei mancaciosi si somnorosi!
Bedrosmart lui Dorian
osna spune:
buna dimineata
LA MULTI ANI!!!!Stefan, Lukas si Dorian pentru cele 2 luni implinite si LA MULTI ANI Maria-Diana pentru implinirea primei luni.sa cresteti frumosi,sanatosi si sa va bucurati parintii.
noi am avut o noapte calma dar s-a trezit destul de des sa manace,de vreo 3 ori,apoi de la 6 a inceput sa-l chinuie partzurile si abia la 7.30 a facut kaki.s-a tot scremut in pat la el si eu nu am mai putut dormi.pe la 9 l-am aburit cu cantece si am reusit sa-l adorm.si acuma doarme.oricum afara ploua cu galeata si azi nici o sansa sa-l scot la plimbare.
azi merg si eu la control la medic sa vedem ce ne spune.
poze matei