Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ILEANA, nu te prea pricepi sa dai vesti buneei, asta e, trecem si peste dinti, si tot asa, si ajungem adolescenti!

ITZY, chestia aia am primit-o, si cred ca era pentru patut de lemn, dar Vio a reusit imediat sa o adapteze si la asta al nostru. Vezi ca la colturi are chestiile alea tari, acolo l-a montat.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Bedrosmart - si fetita mea sughita tare dupa ce mananca. Care e faza cu lamaia ? sa ii dau o lingurita dupa fiecare masa?

Cand incep bebeii sa se intoarca de pe o parte pe alta? Eu azi dimineata am tras o spereietura, am lasat-o pe marginea patului si numai cat m-am dus pana la dulapiorul ei sa iau pampers si am gasit-o intoarsa aproape sa cada din pat.

sheryll cu Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Venim si noi la apel!Salutare mamicutze!

Noi nu prea mai avem timp de scris dar de citit citim. Eu cam bantui mult prin oras si pe afara ca asa doarme si ea bine si pot sa zgaiesc si eu ochii pe la toate cele.mergem in cate un centru mare si acolo ma tot uit la toate cele, cateodata mai si mancam acolo. Asa ma mai relaxez si eu. Pe aici sunt 0 grade dar nici nu ploua nici nu ninge, deocamdata e bine.

Nici mie nu mi se pare o idee buna listutza din aceleasi motive enumerate de voi- motiv de panica.

Apropo cu statul pe burta a mea a inceput sa stea dupa mai multe incercari in care urla de numa , acum chiar ii place dar tine numai capul sus si sta in coate pana nu mai poate dupa care incepe si urla dar nu-s lasa capul jos nici daca incerc si eu incet sa i-l pun. A descoperit pozitia asta a gatului cu capul bat si mai nou si cand o pun la ragait nu mai vrea sa isi puna capul pe umar, sta tot cu el teapan la verticala; noi ii zicem:"farul Constantza"Cred ca-i foarte mandra de realizare!

Roxanae la mine cand se agita ii pun suzeta sau daca nu se linisteste o iau in brate si ii vorbesc. Ti-am vazut printesele. Sunt adorabile!Diana este cu adevarat o frumoasa si cred ca la fel va fii si surioara!

Eloise Vladutz e cu adevarat un samurai l-am vazut cum se antreneaza!

Ignatica cum se mai simte David?

Cri bine ai revenit!

Zicem si noi LA MULTI ANI! pentru toti sarbatoritii de astazi!

Alina&Bianca(25 August 2006)

"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

~ Elizabeth Stone

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by sheryll

Bedrosmart - si fetita mea sughita tare dupa ce mananca. Care e faza cu lamaia ? sa ii dau o lingurita dupa fiecare masa?

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. O picatura..MAXIM doua.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Si numai daca sughite sa-i dai..nu dupa fiecare masa ca altfel lamaia ii face stomacelul sita. Daca poti sa linistesti fara nimic e foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Sherryl sughitul este normal pentru un copil mancacios.Nu dati lamaie la bebei ,le stricati stomacelul si mucoasele.........cine va invata spune prostii....
Daca sughite punel culcat pe partea stinga sau alapteazal un pic si trece..
Fa o incercare si pune lamaie intr-un pahar cu lapte si vezi ce se intimpla...pediatrii ar trebui sa va spuna[/size=2]

ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdantudor

Mergi la inceput

Vauva..trai neneaca pe capu' tau.

Mergi la inceput

Sunt de acord cu Ena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Asa e Inni! Eu rezist greu sa stau numai in casa. mi-e groaza de vremuri mai rele, cu temperaturi foarte scazute si zapezi mari. De-aia mi-am si luat carucior cu roti mari, gonflabile sa pot face fatza la zapezile Finlandei.Ca pana in aprilie nenica tragem... Si in plus am noroc ca pot "circula" oriunde cu caruciorul,in autobuze pot urca, la fel si la trenuri numai dau pasul si nici nu tre sa platesc bilet ca mamicile cu carucioare sunt scutite

Alina&Bianca(25 August 2006)

"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

~ Elizabeth Stone

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sughitul nu ii supara pe bebei asa cum ne deranjeaza pe noi, adultii. La oamenii mari sughitul prelungit este chiar dureros sau enervant, dar pt bebei e linistitor sau amuzant, ei isi antreneaza diafragma asa si asta faceau si in burtica, daca va amintiti. Nu presupuneti voi ca bebe sufera atunci cand sughita pt ca e fals. NU dati lamaie, numai pediatrii incompetenti recomanda asta. Sughitul trece repede daca asezati copilul sa suga la san.

Micul samurai va multumeste pentru complimente !

Gripo salopetica rosie e primita cadou de la un prieten din Ungaria. Din pacate nici eu nu gasesc hainutze colorate divers, asa cum mi-as dori, sa-l imbrac mai variat. La bebei se folosesc culori pastel sau clasicele bleu/roz. Pe de o parte e mai practic pt spalatul la masina, le bagi pe toate gramada si ai scapat!
In scoica de masina Vladut sta intr-adevar cam contorsionat cateodata, ma intreb si eu ca Susa daca nu e nasol pe termen lung, pt coloana sau vertebrele cervicale. Noi il tinem destul de mult in scoica atunci cand il aducem in sufragerie, incerc sa-i ajustez pozitia pe cat posibil...

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput