** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cred ca acidul folic se ia doar in primul trimestru,iar utrogestanul cat considera doctorul...depinde de ce problema avem(de luam utrogestan), am inteles ca la sf primului trimestru se incearca intreruperea tretamentului(utrogestan) si daca cumva sunt semne ca totusi exista deficienta de progesteron se continua tratamentul.

va pupic fetelor

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Ralucami, imi pare tare bine ca ai gasit un spital si un medic bun. cel mai important mi se pare sa ai incredere in medicul tau. te ajuta foarte mult pe parcursul sarcinii.

despre medicii de familie... D-zeu cu mila! am auzit atatea cazuri... eu personal nu am probleme, ca medicul meu de familie e din familie, cineva foarte apropiat. in plus, lucrez la farmacie, deci... daca aveti orice intrebare pe aceasta tema va stau la dispozitie.

pupici la burtici

8+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ralucami e foarte important sa te duci cu placere undeva. Eu merg in Ro la 2 clinici si sunt foarte multumita de amandoua. E curat, personalul amabil etc. Insa nasterile, din pacate la noi tot in spitalele comuniste raman. Am posibilitatea sa nasc in maternitatea uneia din cele 2 clinici medicale insa costa 1.700 euro. Cred ca e mai mult si decat la tine, in Japonia. Chiar asa, cat costa consultatia, analizele, nasterea la tine???

Pupici,

Mica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Eseea, ai perfecta dreptate. Oricum astea de la CNAS sunt niste incompetenti care habar nu au de nimic. Asa cum am zis am sunat la CNAS si mi-au zis ca nu se da gratuit decat daca ai salariul minim pe economie, intre timp am sunat si la casa judeteana si astea au zis ca pur si simplu nu mai stiu nici ei ce e in vigoare acum ca au primit directive si modificari care se contrazic intre ele si sa sun la Bucuresti. Am sunat iar la Bucuresti de data asta la tel verde si aici mi s-a spus ca intr-adevar se da gratuit la gravide indiferent de salariu, ca "chestia" cu salariu era pana in iunie de fapt dar ca se preconizeaza sa se revina la asta si ca deocamdata nu se stie ce va fi. Concluzie: doua raspunsuri contradictorii de la aceeasi institutie !!!!!
Am fost la medicul de familie si am primit utrogestanul compensat (codul e 745 parca). Analizele mi le-a dat gratuit dar problema e ca la toate laboratoarele la care am sunat nu mai au fonduri.
Acidul folic se ia in principiu numai in primul trimestru dar medicul mi-a zis ca e bine de luat in continuaresi in al doilea trimestru, si ca o sa mai vedem.
Ralucami, ce bine ca ai gasit o clinica pe placul tau, acum o sa fi mai linistita.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Haha, deci Pepsi e numele catelului tau, asa-i Pepsi? Din poze vad ca se impaca bine cu Dominic, dar si cu jucariile lui. Sanatate lui Dominic, si Matei al meu are un inceput de otitat si stiu cat e de dureros. Aseara am ajuns la Budimex-urgente. Of, e tare greu sa fii mama si sa vezi suferinta din ochisorii copilului tau!
Katthy, eu eram cea cu operatia din cauza utrogestanului. Decat oral, cred ca e mai bine sa-l luati vaginal. Eu am decis sa nu-l iau deloc.
Mica, doar n-ai de gand sa dai 1700 euro pt o nastere normala? Sa stii ca si in spitalele "comuniste" sunt conditii f bune. Depinde mult de doctorul care e sef de sectie si desigur de conducerea spitalului. Polizu si Municipalul (cred ca si Elias) sunt jos palaria!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Fetelor,
Multumesc mult pentru raspunsuri in legatura cu compensarea/gratuitatea medicamentelor.
Eseea multumesc pt. lege. Sa vad daca pot sa-mi conving medicul de familie.
Diana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

La multi ani poohy si mica0307! Si la multi ani tuturor sarbatoritelor!

chiquitita, cum te mai simti? Te mai doare asa rau?

diana, ce bine ca ti-ai vazut bebicul la echo si e ok.

lilly love, bine ai venit in odisee!

Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele cu bebe meu! Sunt tare mandra! Umblu cu pozele in geanta si ma mai uit din cand in cand la ele.

Eseea, daca ai fost sambata la dr si erai ok inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji pt intepaturile in vagin. O fi ceva normal, vad ca mai sunt fete care au asa ceva, inclusiv eu am avut dar foarte putine

ralucami, ma bucur tare mult ca ti-ai gasit un loc in care sa mergi cu incredere si in care ti se acorda asistenta medicala asa cum vrei tu. Ai vazut ca s-a rezolvat?

Va pup pe toate!

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

LA MULTI ANI, GABRIELELOR SI MIHAELELOR!
SA AVETI BEBICI SANATOSI SI VOINICI!

Bun venit noilor mamici!

Eu ma duc vineri la eco!Abia astept!
Am si eu o intrebare:cum faceti voi poze cand va duceti la eco?Este cea care vi-o da dr, nu?
Insa la cele 3D si 4D?Am inteles ca poti veni cu caseta sau CD si poti inregistra ecografia cu bebelul!Asa e?La Polizu stiti cum e?Dc au 3 d sau 4D?
Eu ma simt bine, numai ca simt cateva intepaturi parca in zona de jos, parca!Or fi contractii dupa cum spunea o fata dintre voi?
Mi-a cam crescut si burtica!Deja ma incap cam greu hainutele mele!

La analize mi-a iesit la citomegalovirus tip IgG=50 UA/ml pozitiv si Rubella IgG pozitiv cov-0.106 si ser=0.301.Cum sunt?Ce ziceti?
Nu mai am rabdare pana vineri!
Va pup!

13+

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

La analize mi-a iesit la citomegalovirus tip IgG=50 UA/ml pozitiv si Rubella IgG pozitiv cov-0.106 si ser=0.301.Cum sunt?Ce ziceti?
Nu mai am rabdare pana vineri!
Va pup!
13+
Alyna

Eu stiu ca daca IgG e pozitiv nu e grav (ceva de genul ca ai imunitate la acel virus). Daca IgM este pozitiv, atunci e nasol. Dar nu sunt foarte sigura! (sa nu dati daca vorbesc prostii, dar eu asa stiu) Va rog sa ma corectati daca nu-i asa.

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

Salutare fetelor
In primul rand LA MULTI ANI Mihaelelor si Gabrielelor, sa petreceti bine...
In al doilea rand, vreau si io pe listutza magica
DN 21.03.1978
UM 25.08.2006
DPN 01.06.2007

10+
va pupacesc

Catu Laura

Mergi la inceput