** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 7
mica0307 spune:
Liviana nu am de gand sa nasc la maternitatea privata (cred ca te-ai prins ca e vorba de CMU). Voi merge la Pantelimon pt ca acolo e dr meu. Stiu ca e un pic cam jegos insa banuiesc ca au si o rezerva, ceva, daca chiar nu suport 2-3 zile conditiile din saloane.
Alyna24 sunt pozele pe care ti le da dr la eco. Pe astea le scanam si le punem pe net. Eu din pacate nu am ajuns sa fac asta. Nu am scaner decat la serv si aici nu am anuntat inca nimic. CD cu bebicul o sa primesti, insa cred ca mai tarziu, sa mai creasca bebe Toate clinicile private dau asta gratuit.
Va pup pe burtici,
Mica
12+
pauly spune:
pentru fetele care acuza dureri de ovare:eu tocmai am vorbit cu medicul meu , ptr ca v-am spus ca aveam dureri..care eu ziceam ca ii de la ovare si el mio zis, ca ovarele nu lucreaza in sarcina , doar corpul galben , deci nu au cum sa doara.ca urmare mio zis sa iau no spa cand am dureri si daca nu trece am sa trec pe gravibinon.cica durerile radiaza si ele vin de la uter si ligamente,da trebuie luate in seama daca se repeta si trebuie trecut pe injectabil.
am inteles ca doare gravibinonul!dar n asta conteaza , sper sa reusesc sa tin in frau problema doar cu no spa.
chiqui noi luam si utrogestan si avem dureri de "ovare"...apropo cum te mai simti?, tu ai luat no spa?
pupici
8+
mica0307 spune:
Pauly eu iau si utrogestan si nospa. Durerile nu sunt chiar dureri, sunt mai mult intepaturi. Si am observat ca daca stau mult pe scaun ma inteapa. Saptamana trecuta am fost in concediu si nu am avut deloc probleme.
Am facut si gravibinon 4 injectii (una la 1 saptamana). Asa stiam si eu ca dor tare. Dar nu e chiar asa. Ideea este ca tre sa ti le faca incet ca sunt uleioase. Dar ce nu facem noi pt
.
Mica
12+
Raza de soare spune:
mi-e rau, fete...
iertati-ma, poate am de raspuns, da' nu mai pot sta..ma intind pe birou de rau ce-mi e..sun pe asistenta si nu raspunde, sa-mi spuna ce sa iau..pup!
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe !
8 +
Vali5 spune:
Raza, sper sa iti revii repede!
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
poohy spune:
Raza, sa iti revii repede!
Si eu tot la 8+ am avut maximul de rau - cu stat in pat 3 zile. Dupa asta a inceput sa scada, si acum mi-e numai greata si mai dau afara, dar nu mai imi e rau
Sper sa iti treaca repede :)
11+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
pauly spune:
mica0307 gravibinonul l-ai luat pentru ca simteai disconfort sau preventiv. daca te rog spune-mi in ce sapt l-ai luat?
eu sunt in dilema..doctorul o zis ca daca i-mi trece cu no- spa nu este necesar gravibinonul..dar nu as vrea sa risc.
raza de soare sper sa te simti mai bine.si eu ma simt la fel de rau ...mi rau din orice dar am noroc ca stau acasa, iar cand satu intinsa in pat parca mi un pic mai bine.
multumesc anticipat pentru raspuns
8+
lbelciug spune:
Raza, curaj mami, incearca sa respiri profund, iesi la o gura de aer, fa ceea ce stii tu ca te mai linisteste. Daca nu te simti mai bine, du-te acasa!
Mica, stai asa. Eu credeam ca pretul e de la Euroclinic despre care s-a mai scris pe forum. Tu zici ca la maternitatea privata CMU-Elias e acelasi pret? Wow! Eu acolo vreau sa nasc, insa nu voi plati acesti bani, ci firma. Abonamentul nostru acopera si nasterile ceea ce e super as zice eu, insa trebuie sa gasesc un medic care si vrea sa ma asiste acolo la nastere. Din cate am inteles sunt unii gineco din CMU care prefera sa te asiste la spitalul de stat unde au echipa lor de oameni si se simt mai la ei acasa....
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
chiquitita spune:
Vali5 m-au mai lasat. Pe mine ma doare asa de cand ma stiu. Cred ca de la pozitia uterului ca apasa acolo in spate...
Amely si mie imi venea sa ii dau cu ceva in cap...
Ralucami bine ca ti-ai gasit clinica.
Fetele pe mine nu m-a durut deloc gravibinonul.
Pauly naiba stie ce as mai zic. Iau 3 no-spa pe zi (1 la 8 ore)
9+
mica0307 spune:
Pauly am inceput utrogestanul si no spa din saptamana a 4-a. Merg marti la dr sa vad daca e vremea sa renunt la el.
Prin saptamana a 8-a am avut intr-o zi o sangerare foarte mica. A doua zi am mers la dr si mi-a dat sa fac injectii cu gravibinon (care se dau compensate cu reteta de la medicul de familie). Dr mi-a zis ca sa fac injectiile preventiv. Si sa stim ca am facut tot ce se putea face pentru sarcina (eu am mai pierdut o sarcina inainte).
Liviana nu stiam ca abonamentul la CMU poate sa acopere si nasterea. Tre sa verific si eu ce abonament am. Oricum, dr. Bechir de la CMU nu mi-a recomandat sa merg la CMU-Elias sa nasc. A zis ca e prea scump si nu merita.
Mica
12+