** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

KATTY multumesc de raspuns.eu le iau asa la "ordinul" doctorului, totusi am sa-l intreb la urmatorul control de ceea ce mi-ai zis.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor cat despre durerile de ovare, azi noapte m-am trezit din cauza lor...nu le-am mai simtit de ceva timp dar vad ca sau reantors.data fiind situatia ca le-am mai avut, nu le pun pe seama schimbarii tratamentului.

totusi doctorul meu zice ca ii mai eficient utrogestanul luat pe gura decat cel vaginal, care se pierde din el.is un pic in ceata

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

La multi ani, Poohy!, La multi ani, Mica!
La multi ani tuturor Sfintilor, in special Mihaelelor si Gabrielelor, sanatate si implinire maxima tuturor!

Fetelor, dr-a mea de familie nu mi-a compensat decat utrogestanul, in rest NIMIC, NIMIC! Si vreau sa va spun ca e prietena (f buna) de familie cu ai mei... Dar asta sa fie baiul, macar sa fie bebe sanatos. Ce-i drept, nici sa aruncam cu banii nu ne convine, dar ce sa facem, sa ne certam cu ea? cred ca tine de bunul simt al medicului respectiv.

Bun venit la odisee, Lily Love si felicitari pt. sarcina!

Fetelor, as fi cea mai fericita ca la acest capitol sa avem NUMAI vesti bune!

Pupicei la fete!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Azi mi-am facut analizele! Dr de familie nu vroia sa mi le dea gratuite, pana cand nu i-am dat un cadou...
Am auzit si eu ca Utrogestanul modifica transaminaza parca, de aia se si fac analizele astea de ficat. Eu de abia astept sa scap de el. Chiar asa, pana in ce luna se ia?
Eu nu vreau sa fac triplu test, adica as face doar strictul necesar, ca sunt cam scumpe toate analizele astea...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multi Ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor (si taticilor Mihai sau Gabriel si bebicilor sau bebelonilor :))

Merci mult pentru urari Bebei sanatosi grasuni si mancaciosi, si nasteri usoare :)))

Ma simt asa bine - e ziua mea si nu sunt singura nici o secunda, am un bebelon grasun in burtica! Si mi-a facut si un cadou azi - dupa ce de cateva zile incepuse din nou sa imi fie greata, azi nu mai imi e asa de tare ;)

Nu stiu despre retetele compensate... Eu nu iau decat acid folic (care e 10.000) si vitamina C. Am mai luat ceva calciu dar doar un pic, si B6 pe care am oprit-o pentru ca ma simteam foarte rau dupa (si culmea doctorul imi daduse B6 impotriva varsaturilor)

pupici,

11+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna fetelor,
va multumesc pt raspunsurile voastre la problema mea cu medicamentele gratuite. Dar se pare ca Mada are dreptate pt ca ca am sunat la CNAS si mi-a confirmat ca numai gravidele care au salariul minim pe economie beneficiaza de medicamente gratuite!!! ceea asa cum cum spunea aici cineva e intr-adevar o prostie pt ca asigurarile de saatate noi le platim ca procent din salariu... O sa merg totusi azi la medicul de famili sa vad daca nu poate sa-mi dea utrogestanul macar compensat. Va tin la curent.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor deci vad ca suntem mai multe cu dureri/intepaturi, etc

Petit ange, eu personal am sunat la CNAS in octombrie si mi-au spus ca toate gravidele au dr la compensate si gratuite! Deja imi vine sa rad zau. Una peste alta, importanta e LEGEA!! Voi faceti cum credeti, dar eu dadeam 3 milioane pe luna pe medicamente. As fi dat bineinteles oricum, daca nu puteam lua compensat, dar daca e dreptul meu prin lege de ce sa stau la cheremul unui dr de fam??? Pt ca nu cunoaste legea, pt ca da altor pacienti din fondul meu, etc etc?!

A doua oara eu nu m-am mai dus cu va rog etc etc, m-am dus cu legea si cu listele! Acum sa aud ca si trimiterea la analizele gratuite in sarcina se da cu cadou la dr?! Ei sunt platiti in functie de nr de pacienti!

Scuze pt ton, e ultimul meu post pe tema asta, m-am cam revoltat ca asta am patit si eu, faceti cum credeti. dar de banii astia luati mai bine ceva pt bb!

15w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eseea, ai dreptate. Si dupa cadou incepuse ca nu se poate, ca e greu...Dreptul meu, cum zici si tu. Bani dati aiurea. In spital imi cumparam orice, orice, am cheltuit o gramada de bani pana acum.
A luat cineva Elevit gratuit? Eu l-am platit si pe asta...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

La multi ani tuturor care isi sarbatoresc ziua numelui de Sf Mihail si Gavril!

Eu de ieri am inceput sa iau acid folic, chiar daca dr nu mi-a dat nimic. Mi-am cumparat si vitamine, am luat una si apoi m-am gandit sa nu exagerez cu asa multe pastile. Oricum cu acidul folic nu cred ca am dat gres pt ca toate gravidutile vad ca au luat/iau. Pana in ce saptamana v-a spus voua dr sa luati fetelor?

Eu intre timp mi-am gasit doua clinici care imi convin. Am cautat cu sotul meu pe net, am intrebat printre cunostinte, am intrebat la mine la munca si pana la urma din lista data de ei am ales doua. Sunt clinici private si au sisteme diferite de spitalul la care am fost ( doctorii flexibili la discutii, te urmareste doar unul singur si cu el vei naste, fac epidurala la cerere, program prelungit si dupa amiaza deci pot merge si eu dupa ce termin muncile etc) Presupun ca sunt mai scumpe dar in momentul de fata asta e cel mai putin important aspect (sotul meu chiar s-a bucurat ca am gasit ceva care ne place si eu nu mai "bazai" ca plec in Ro ). Si inca un aspect minor, dar care pe mine ma multumeste : ambele au eco 4D (abia astept sa imi vina momentul programarii sa il vad si eu pe bebica al meu asa frumos ca in pozele voastre!) si astazi cand le-am vizitat cu sotul meu am vazut si rezervele , si camerele de asteptare, si cafeneaua etc si mi-au facut o impresie tare faina. Unul dintre dr care detin clinica e fost coleg de scoala cu asistenta mea de la munci ( ce mica e lumea si aici) si astazi cand am ajus la clinica era si el si cand am vb mi s-a parut un om fff deschis, ff de treaba. Cam 80% inclin sa raman la clinica lui ( un alt atuu important: e ff aproape de mine, cam 2-3 minute pe jos , si vb sotului meu: cand ma apuca durerile ajung acolo inainte sa inceapa a doua contractie )

Per total: sunt multumita, astept cu nerabdare sa vina ziua cand merg la consult. Am ffff mare incredere ca bebica este bine si ca sarcina asta o sa fie o experienta minunata pt mine. Ieri il vazusem si pe baietelul prietenei mele din Ro -1 luna si 10 zile- in poze si de atunci am o stare de bine, de fericire , de plutit printre nori ceva de groaza.

O zi minunata tuturor!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ralucami, ce bine imi pare ca esti mai linistita acum, ca ai gasit si clinica si medic bun. Abia astept sa ne povestesti ce fain a fost sa iti vezi bebicul la eco 3D si, mai ales, sa vii cu poze!

Chiqui, e chiar neobrazare sa mai primeasca si cadou ca sa-ti dea trimitere gratuita la analize! parca le-ar da de la ei din buzunar... Offf...ma revolt cand aud de asemenea "doctori"... Noi sa fim sanatoase.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

12+

Mergi la inceput