** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 4
katthy spune:
LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR
Fetelor va doresc tuturor numai bucurii sanatate si putere sa terminati odiseea cu bine
Katthy 12+
Eseea spune:
Diana,uite aici legea, citeste art 233
http://www.cdep.ro/proiecte/2006/000/40/3/leg_pl043_06.pdf
Pregnylul se afla pe lista 2B de medicamente, iar utrogestanul pe 2A, uite aici:
http://www.casan.ro/default.asp?id=154
Eu nu m-am lasat, am stat o zi intreaga, m-am documentat si m-am dus cu toate astea la dr. Nu a mai comentat nimic!! Nu mai fi suparata, daca te duci cu toate astea nu o sa aiba ce face, si eu am stat nervoasa o zi intreaga, m-am documentat si gata!!
Referitor la analiza secretiei, dr mi-a zis sa nu pun utrogestan in dimineata analizei si atat.
15w
Raza de soare spune:
'mneata si la multi ani si multa sanatate Sfintilor de astazi!!!
fete, v-am zis k de la Elevit ma simt mai rau? e, asa e! ieri n-am mai luat si gata arsurile din gat si stomac. bine, k vars in continuare e partea a doua..azi cre' c-o sun pe asistenta, sa-mi spuna ce sa iau contra ..
oricat m-am laudat ieri k gatesc, abia am reusit sa fac ciorbita..mai mult de 5 min nu puteam sta in picioare...abia azi fac mancarik de cartofi..dragul meu sot, cand m-a vazut cum arat, a decis sa gateasca niste cartofi prajiti+carnaciori+salata...i-am zis in gluma sa se obisnuiasca urmatoarele saptamani cu meniul asta..bineinteles k eu nu m-am atins de ele, am mancat pilaf+varza murata+castraveciori (mda, interesanta combinatie).
pauly, sa nu ma invidiezi k pot manca..k mai intai dau la bobocei si apoi incerc sa mananc...am ajuns la concluzia k tin in stomac doar ce mananc seara.
didialex, ref la numerotarea listei..e o idee, doar: n-ar fi mai usor dak s-ar continua numaratoarea, in loc sa se modifice mereu?
diana, mie dr mi-a zis k atunci cand voi face analiza de secretie, sa iau utrogestan oral (la fel si pt analiza de urina)
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 8 +
cristalina spune:
La multi ani de sf. Mihail si Gavril!
Sanatate tuturor sarbatoritilor si numai bucurii!
O zi frumoasa la toata lumea,
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pauly spune:
buna dimineata graviduteloR,
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CARE I-SI SERBEAZA ZIUA AZI
raza de soare putem sa ne luam de manuta atunci.si mie mi foarte greata,de multe ori si aerul care il trag in piept ma face sa vomit.dar eu mai mult ma chinui..ca nu reusesc sa vomit, am multe tentative dar.. nimic,poate daca as vomita mi-as mai reveni.sotul meu chiar ca o fost pus la regim..de cnd am ramas gravida nu mai gatesc , nu suport mirosul de mancare daramite sa mai stau sa o fierb pe aragaz.am noroc cu soacramea ea ne mai gateste si maicamea din cand in cand.mie contra greturilor mi-o dat metoclopramid, dar nu mai mult de doua pe zi.
lilly love bine ai venit la odisee, sa ai sarcina usoara si bebic sanatos.
am o intrebare pentru fetele care iau utrogestan.voi luati si oral si vaginal?ptr ca eu de ieri iau 3 oral ,3 vaginal in loc de 6 vaginal, ptr ca o zis doctorul ca se absoarbe mai bine si vroiam sa va intreb,credeti ca cel oral provoaca greata?ca sincer nu as vrea sa mi le intensifice ca am destule greturi.
8+
katthy spune:
Lily Love bine ai venit printe noi.
Pauly eu iau utrogestanul numai vaginal.
Daca nu ma insel in timpul sarcinii nu ar trebui administrate oral deoarece pot da complicatii la ficat.
Era o postare mai la inceput odiseii a unei fete care a patit asa ceva dar nu mai tin minte exact.
Katthy 12+
mica0307 spune:
Poohy LA MULTI ANI si un bebic sanatos si frumos.
LA MULTI ANI tuturor Gabrielelor si Mihaelelor (inclusiv mie).
Ar fi e veste chiar proasta cu medicamentele necompensate. Eu in octombrie am luat utrogestan si nospa compensat. Din pacate nu stiu codul.
Essea si eu am momente cand ma dor oasele bazinului. Si mai simt si intepaturi, de regula in partea dreapta. Probabil bebe se aseaza mai bine.
Lilly Love bine ai venit in odisee
Pupici,
Mica 12+
moberi spune:
Salut fetelor si LA MULTI ANI ! pentru toate cele care va aniversati onomastica astazi.
In legatura cu dublu test/triplu test etc...zic si eu un singur lucru:cred ca ceea ce ar trebui sa ne determine sa facem aceste teste este doar opinia medicala combinata desigur cu ceea ce simtim noi ca ne-ar aduce liniste.Nu cred ca e bine sa ne luam una dupa alta...sau sa ne lasam convinse de discutiile pro si contra ale celor din jur.Trebuie sa invatam sa luam decizii la modul cel mai personal, si zic asta din experienta unei mamici cu un copil deja mare...de acum incolo vom fi nevoite sa luam decizii din ce in ce mai des si cu privire nu numai la viata noastra ci si a copiilor pe care ii asteptam cu drag.
Deci fetelor sa fim ,,barbate" si sa nu ne mai lasam ingrozite de toate povestile negative auzite in jur si sa negindim la propria persoana si cam atit.
Sa ne auzim cu bine si din ce in ce mai vesele...
cristinamaria spune:
Mishulini si Mishuline !
De aseara ma incearca si pe mine dureri si intepaturi la ovarul drept!! Ce-o mai fi? Abia astept ziua de Vineri sa fac eco!!
Va sarut pe toate ... sa aveti o zi frumoasa!
cristina 15+
mica0307 spune:
Paflo cred ca ne-am obisnuit cu agitatia asta din Bucuresti. Eu cand merg acasa la parinti (Pitesti) nu rezist mai mult de 2 zile. Mi se pare prea liniste. Ieri ma intreba mama cat fac dimineata pana la serviciu. I-am spus ca 20-30 min. I s-a parut f mult. Noua f putin. Asa ca...
Pupici,
Mica 12+