** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 12
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Raza saraca de tine, ce ai mai bantuit, cred ca e chiar indicat un cm la tine, scapi naiba de acel drum.
Pt fetele care poate nu inteleg la ce te referi..povesteam mai amanuntit ca ieri pt k mi s-a facut rau in maxi-taxi, am coborat dupa 5-600 m si am mers 5 km pe jos (am sters partea aia, ca prea imi plangeam de mila

vali multumesc pt grija, ai perfecta dreptate, dar...am o sefa
ma rog, e poveste lunga si f complicata..mi-am propus sa rezist pana la 7 luni si 10 zile, cand tb sa intru-n prenatal..
nu castig mult, dimpotriva, daca scad transportul, raman cu-n salariu mizer, da'...totusi conteaza si banutii aia..si as vrea sa mai vin la serviciu, dar dak intervin discutii, mai bine ma lipsesc! ca de acasa pana la munca fac dus-intors 50 km!
mi-am propus sa vin la munca atat cat pot, da' cum bb e pe primul plan..oricum, depinde de cum ma simt in continuare.
cristinamaria,
partea tare e k pusesem aproape 2 kg si...zilele astea le-am dat jos.
si ia linisteste-te, ca bb e bine, o sa-ti faca
maine!!!pauly, am inteles acum...
Multumesc mult, fetelor, ca incurajati fata!!!

Mos Craciun in...pantaloni scurtiVine bebe !
8 +
Raza de soare spune:
chris, sa nu crezi k am uitat..ma bucur k l-ai vazut pe bb..si Doamne, ce te inteleg cu fericirea din crestet pana-n talpi!
..
ma bucur pt toate fetele care-si vad puiutii..
iii! se-apropie 15, cand mergem si noi iar la eco...
alexia, pe-aici nu mai vii???
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe !
8 +
addinel spune:
neatza la burtici
chris27... asa frumos ai descris sentimentul de fericire pe care l-ai simtit ca, citind, m-am simtit si eu fericita. 
raza... si mie mi se ridica parul in cap cu neacceptatul concediului medical. stii ce ma gandesc eu? acum oricum nu te poate da afara, nu poate decat sa accepte. asa ca fa tu cum e mai bine ptr tine si bebe si linisteste-te.
pupici tuturor burticilor
8+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Pt fetele care poate nu inteleg la ce te referi..povesteam mai amanuntit ca ieri pt k mi s-a facut rau in maxi-taxi, am coborat dupa 5-600 m si am mers 5 km pe jos (am sters partea aia, ca prea imi plangeam de mila)..ideea era k fac naveta Bucuresti-Pipera (mai departe si de unde sta Becali)
Raza, daca tu ai simtit in momentul respectiv sa ne povestesti ce ai patit, nu mai sterge, ca nu considera nimeni ca iti plangi de mila. Toate trecem mai devreme sau mai tarziu prin stari nasoale. De exemplu, si mie mi s-a facut rau acum o luna in autobuz. Ideea e, sa ne scrii, pt ca suntem aici ca sa ne bucuram impreuna de vesti bune, sa ne impartasim temerile, sa ne sprijinim una pe umarul celeilalte cand avem probleme.
Imi pare tare rau ca te simti asa rau - tu erai mereu aici pe forum exact ca o raza de soare - vesela, optimista.

Valentina
14+http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
mica0307 spune:
Ca sa raspund si eu la subiectul asta. Nu e chiar ideal sa mergi bu burtica mare
pana in Pipera. Dar nici fara serviciu, deci fara banuti nu prea merge.
Raza de ce nu incerci sa treci la program redus de 6 ore? Vei fi platita tot pentru 8 ore dar ai dreptul ca gravi sa mergi doar 6. Mie dr de familie mi-a propus, dar nu am vrut. Inca sunt ok. In plus eu am si masina de la serv si nici foarte rau nu imi este.
Incearca sa vorbesti cu ei. Sunt sigura ca o sa te inteleaga. Ca de dat afara nu prea au acum
.
Mica
13
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Raza, daca tu ai simtit in momentul respectiv sa ne povestesti ce ai patit, nu mai sterge, ca nu considera nimeni ca iti plangi de mila. tu erai mereu aici pe forum exact ca o raza de soare - vesela, optimista.
ok, ok..n-o sa mai sterg! da' uite, exact asta voiam sa evit..sa pun monopol pe "sobect".
haidi, gata cu scarbiciu' meu! tb sa zambim, sa fim vesele!! cam asa
pup fetele mult-mult!!!
p.s.: mica e si-asta o varianta! saru'mana de idee! e, astept data de 15, sa vad ce zice si dr...si-n fct de asta, iau o decizie.
gata, schimbam sobectu'!!!
cine mai are dureri de sani
Mos Craciun in...pantaloni scurtiVine bebe !
8 +
mica0307 spune:
Hai ca schimb eu subiectul.
Tre sa dau petrecerea de casa noua saptamana viitoare si tre sa fac si ceva mancarica. Ma ajutati cu sfaturi???
Mercic,
Mica
13
Vali5 spune:
Fetelor, cam slaba activitate azi... Ia mai povestiti voi cum va mai simtiti - ce greturi, ce pofte mai aveti, ce ati mai visat...
musete, ce iti mai faci sanii?
chiquitita, cum te mai simti? Te mai doare ovarul?
Cine merge azi la echo?
Haideti, mi-e dor sa va citesc!
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
msemcu spune:
Raza
si eu zic sa nu te mai cenzurezi! Ca asta e scopul acestui loc, nu? Sa spunem ce ne trece prin minte, sa ne plangem de mila, sa ne bucuram impreuna! Ce pacat ca nu te inteleg si cei de la munca! Cu atat mai mult cu cat sefa e o tipa si ea ar trebui sa fie mai deschisa si mai draguta cu ! Oricum, partea buna e ca i-ai anuntat deja si de acum nu prea mai au ce sa-ti faca!
Chris27
asa de frumos ai zis ca mi-am amintit si eu cum a fost prima data cand i-am vazut pe ai mei samburei!
Mica si Raza, ce putin mai aveti pana la eco! Eu pana pe 20 mi se pare ca mai am o multime!
LillyLove, suna tare bine meniul tau!
Va
pe toate,
Mari
addinel spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Hai ca schimb eu subiectul.
Tre sa dau petrecerea de casa noua saptamana viitoare si tre sa fac si ceva mancarica. Ma ajutati cu sfaturi???
Mercic,
Mica13
astept si eu nerabdatoare sfaturile. am hotarat sa ii chemam pe socri la noi la masa ca sa le spunem de bebe. asa ca si eu va trebui sa fac ceva mancarica. ptiuuu, am asa niste emotii cum vor reactiona!
pupici pe burtici
8+"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."