** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 13
msemcu spune:
Addinel, eu zic sa nu-ti faci griji ca nu pot reactiona decat foarte foarte bine!! Vor fi super fericiti pentru voi si pentru ei! Si va vor spune ca asteapta de multa vreme un nepotel! Ia sa vezi daca nu am dreptate!![]()
Ce sa mai spun de ai mei, care sunt super incantati si ma incurajeaza ca nu va fi nici o problema sa ne descurcam cu trei deodata!
Nu prea stiu ce sfaturi sa va dau cu mancarea, dar as sugera ceva usor de pregatit, care sa nu va solicite prea multe: o friptura la cuptor? ceva dietetic, fara prea multe grasimi si care sa fie si satios!
Mari
Vali5 spune:
addinel, eu cred ca o sa reactioneze foarte bine, nu vad de ce ar reactiona altfel. Cel putin socrii mei au reactionat super, ca si parintii de altfel.
Legat de meniu... ma mai gandesc si va scriu ce idei imi vin.
Am inteles ca tu, addinel, ii astepti la masa. Dar tu, mica0307, ce gen de petrecere dai? Tot cu invitati la masa, sau gen bufet suedez?
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
addinel spune:
quote:
Originally posted by msemcu
Addinel, eu zic sa nu-ti faci griji ca nu pot reactiona decat foarte foarte bine!! Vor fi super fericiti pentru voi si pentru ei! Si va vor spune ca asteapta de multa vreme un nepotel! Ia sa vezi daca nu am dreptate!
Mari
mari, mercik de incurajari. dar nu ii cunosti pe socrii mei. nici nunta nu a fost la momentul/ locul potrivit, nici masterul lui pupicu nu trebuia facut atunci, a doua mea facultate clar nu si-a avut rostul... acum sunt sigura ca una dintre replici va fi "nu v-ati grabit cam tare?".

8+"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by addinel
acum sunt sigura ca una dintre replici va fi "nu v-ati grabit cam tare?".
Si daca zic asa ce? Tu lasa-i sa zica si nu pune la suflet. Poate asa se simt ei mai bine, mai importanti. Sa zica ce vor, important e ca voi doi sunteti fericiti de aparitia acestui bebe.

Valentina
14+http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Raza de soare spune:
mica, mancarea aia sa fie ceva rapid sau sofisticat? ca daca arunci un ochi la sub de la Bucatarie, te-mbolnavesti...
in alta ordine de idei...ce poate face o gravida fericita???...su'pizaaaa...un ou Kinder gasit in geanta!
l-am luat acu' cateva zile si-am uitat de el..(si am si jucarie...)hmm!...bun!
(v-am spus ca sunt un copil mare..
)
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe !
8 +
addinel spune:
vali, dap... oricum important este ca este un copil foarte dorit de parintii lui. dar tot nu pot sa nu fiu trista. as vrea ca si copiii mei (vrem 3 in total
) sa aibe bunici. cum parintii mei nu mai sunt... nu au ramas decat ei. sper sa le dea D-zeu intelepciune sa fie niste bunici adevaratzi si sa se bucure cu noi de minunea din viata noastra. oricum, stiu ca parintii mei, de acolo de unde sunt, se bucura si ne poarta de grija...
8+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
msemcu spune:
Chiar asa, Addinel! Nu pune la suflet si eventual poti sa le-o mai si retezi daca tot sunt decisi sa nu tina cont de bucuria vostra ci de planificarile lor!
Vorba aia, "pana or fi ei gata de ceva trece viata pe langa ei!! Si important este ca voi sunteti fericiti!
Raza de soare spune:
addinelu', un mare pup de incurajare!
..da' poate totusi, vestea ca vor fi bunici, ii va mai imbuna...
moama, fetelor, ce viteza aveti azi!...si cik nu e activitate...e de-ajuns sa se-ntalneasca macar 2 fomei...si sa te tii...
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe !
8 +
Vali5 spune:
addinel, imi pare rau sa aud de parintii tai.
Poate socrii nu vor reactiona asa bine cum ar trebui, dar cand vor vedea mogaldeata voastra, eu cred ca o vor indragi. Si ar putea si sotul tau sa le mai spuna cate ceva...
Valentina
14+
Vali5 spune:
Acum o sa ma gandesc la idei pt meniu....
Valentina
14+