** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

am fost la eco 3d...Bebe arata minunat...E chiar maricel(si eu imi faceam griji).Tati a fost super incantat,la un moment dat m-a strans de picioare,era superincantat si parca i-am simtit si lui sufletul...ca si cum ar fi fost si el pe monitor...Ii iubesc asa mult,pe toti!L-am vazut pe celmic pe monitor,m-am minunat de frumusetea lui,era asa dragalas cum se scarpina in cap ori cum sugea degetul...Fericirea m-a strabatut din cap pana in picioare,ma confundam cu ea,imi venea sa rad si sa plang...eu chiar sunt o femeie implinita!Si a mai fost si reactia lui,a celui ce nu spune multe,dar simte prea mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

dragalasele, pot sa va recomand si eu un remediu destul de eficace si natural pentru cele care aveti probleme cu , sunt acele painici cu tarate, foarte gustoase, cu coaja crocanta, facute integral din tarate si nedospite, de la patiseriile A(nu scriu numele intreg sa nu fac reclama)-se numesc scandurele, atentie insa, arata cam naspa,negricioase, foarte rustice...si chiar au urme de degete pe ele...le combinati cu un iaurtel cateva zile la rand si garantat (cel putin la mine a mers) veti rezolva probl cu kk. Eu am probleme dintotdeauna cu insa mi-a fost mereu frica de laxative...sa nu ma apuce cine stie pe unde ca-mi dadeau groaznice crampe asa ca am gasit remediul natural minune pt mine. Mai e o apa (careia iar nu-i scriu numele sa nu-i fac reclama), se gaseste mai rar, pe la plafar, e intr-o sticla verde si e medicinala, naturala, cu ff mult Fe, Mg si Ca- e minunata la efecte, dar depinde de gusturi, k are asa, un gust usor diferit, de pamant. va pup si spor!

Mergi la inceput

Apartin zodiei racului prin tot ce fac...Vad ca si alte mamici au trairile mele si isi pun intrebari...Vom fi cu siguranta mamici bune(rezulta chiar din faptul ca ne intrebam,ca ne pasa asa tare!...)

Mergi la inceput

Noapte buna mamici!am ramas doar eu pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, burtici!

in primul rand:
vali, poohy, pauly, lbelciug, ralucami, multumesc pt grija!
acum, sa raspund:
pauly, pt constipatie poti incerca si o lingurita de dulceata+1 pah de apa rece...plus sfaturile fetelor (eu, din fericire, pt k vars tusind, fortez natural...deocamdata n-am probleme.. da' si cand voi avea...)
ralucami, felicitari pt clinica!
chiqi, ai grija cu durerile alea!
mimi_dumi, multumesc pt ideea cu Emetiral!
androix, iti multumesc si tie pt Metoclopramid...
ieri am vb cu asistenta si-a zis sa ma duc la spital, sa-mi puna perfuzii si...sa-mi dea medical/sa stau in spital. Pt ca oricum Metoclopramid/altceva le-as arunca afara..si m-am fofilat , ca nu e deloc indicat conced med unde lucrez..incerc sa rezist cat pot de mult si dak nu pot si nu pot...asta e, cm scrie pe mine.
lbelciug, ai grija cu ficatul mancat in exces, contine f multa vit A si...nu e prea bine.

V-am spus ca mie dr mi-a zis sa mananc orice, dar...e de inteles k nu tb sa fac excese. Oricum n-am sanse, la cat mananc eu...si cum vars dupa...

pauly, pt ce imi multumeai anticipat? k am cautat si zau n-am gasit nici o intrebare.. decat partea cu ne luam de mana, cu greaturile noastre...am sarit ceva??

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Chris27 ce frumos ca la-i vazut pe bebe! Sa fie sanatos si norocos!
Raza saraca de tine, ce ai mai bantuit, cred ca e chiar indicat un cm la tine, scapi naiba de acel drum.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,

raza de soare sper sa te simti mai bine, dar daca docotorul considera ca nu ao destula hrana ptr bebe(din cauza ca vomiti),dute sa-ti faci perfuzia ca trebuie sa pape si el ceva, iar la lucru poate te poti invoi.iar despre "multumirea anticipata"...am adresat-o tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu gravibinonul, era o intrebare arzatoare.

chris27 felicitari pentru puiutul tau, i-ti inteleg fericirea abia astept sa inaintez in sarcina sa ma duc si eu sa -l vad la 3D.ii un moment deosebit pentru fiecare mamica, sa vezi cum misca puiutul care il ai in burta, la care tu i-ai dat viata.

pupici

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici,

Chris felicitari. De abia astept sa merg si eu marti la eco sa mai imi vad bebeul. Din pacate tati nu o sa poata merge pentru ca e plecat din tara. Dar mi-a zis sa ii trimit poze.

Pupici,

Mica 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'Neata!
Raza de soare ...offf ce necajita esti! Hai ca vor veni si vremuri mai bune ... eu una abia astept sa ma innebunesti iar cu poftele tale
Lauracatu bine ai venit!!
Ralucami ma bucur ca ai rezolvat in sfarsit problema doctorului!!
Katty mai am si eu ameteli dar nu legate de masa! Din contra ma apuca daca nu mananc!! Vise am si eu cu gramada de cand sunt insarcinata si nu neaparat frumoase!!
Androix merci pt instructiuni!!
Eu maine am eco si nu mai am rabdare si au inceput grijile....off!
Va sarut pe toate!

cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata, gravidute!

Raza de soare, cum adica nu e deloc indicat concediu medical unde lucrezi? Eu nu pot sa accept lucruri de genul asta, ma sufoc de nervi - este vorba de niste drepturi pe care le are orice om. Stiu ca nu esti singura in situatia asta, dar m-am enervat, mereu ma enervez cand aud asa ceva. Sper sa te faci bine si sa ai grija de bebe sa fie hranit cum trebuie! Iarta-ma ca m-am enervat asa tare...

Chris27, nu ai si niste poze cu bebe de la eco 3D sa ne arati si noua? Ma bucur tare mult ca te simti asa fericita!

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput