** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 10
lauracatu spune:
chiquitita
Io mananc zilnic un Activia mic cu creale si fructe si simt ca ma ajuta. plus ca pap struguri, pere si prune, care ajuta iarasi, chiar simt diferenta de vro saptamana de cand am inceput cu fructele astea.
Daca inainte ma rugam 2 zile ca sa ies si io la baie, acuma ma duc zilnic.
astea le fac si io cat or sa tzina, dupa aceea oi incerca si io altele. Oricum orice sfat e binevenit, ca e chin mare tare.....
pupici
10+

Catu Laura
Vali5 spune:
Plec acasa. De fapt ma duc la unchiul meu care este Gabriel, dar nu prea am chef. Mi-e asa de somn...
Va pup si aveti grija de burticute!
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
pauly spune:
buna gravidutele mele,
ma simt bine acum, am facut injectia de gravibinon si sunt mult mai relaxata.am mai avut o tura de greata puternica...abia m-am dus pana la injectie
.
piticasigogosica,Ibelciug.o sarcina inseamna o sumedenie de hormoni, oboseala fizica si psihica, greturi ,toane si atunci cred ca e normal sa n mai aveti rabdare cu ceilalti puiuti ai vostri, dar sunt convinsa ca veti fi mamici bune cum sunteti si cu primii nascuti.
iar despre visuri,pot sa spun ca visez toata noaptea si foarte intens si asta numai de cand sunt gravida ,inainte dormeam tun, fara nici un vis.
pupici gravidutelor
8+
Madi spune:
Buna burtici!
Am si eu o rugaminte ptr fetele care au fost la dr. Iosup: puteti sa imi dati si mie un numar de telefon unde pot sa ma programez pentru o ecografie morfologica? Si inca o intrebare: voi cam cu cat timp inainte ati facut programarea?
Si mai voiam sa lamuresc problema cu Elevitul gratuit: mie doc de fam mi-a dat reteta gratuit, de la farmacie mi-au spus ca nu se mai da gratuit decat pentru gravidele cu salariu mediu pe economie si ca asta s-ar fi schimbat de acum, de luna asta (nov). Si doc de fam imi spusese acelasi lucru insa a zis ca ea imi da oricum reteta gratuit pentru ca nu are ordin scris de la minister.
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
cristalina spune:
Mada, azi mi-am facut programare pentru eco morfologica de pe...18 decembrie!!!...:))))
Poate gasesti si mai devreme, pe mine numai morfologica aia ma interesa...
Numerele (de la CMU sediul Unirea) 327.11.88-90.
Ma duc sa mai citesc ca vad ca ati avut spor...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Nu am citit mai mult ca mi s-a facut foame (si raspund acum pen' ca dupa masa uit...:))) dar...
Ralucami, ce tonus ai...:)...tine-=o tot asa.
piticasigogosica, pe mine Maria ma oboseste cateodata extrem...si ma gandesc cu groaza ce fac eu daca unul ma zapaceste asa de cap...Noroc ca ma duc la servici si imi revin!...hehehe
Imi aduc aminte de noptile nedormite, ma gandesc ca o sa o neglijez pe Maria, sau nu o sa am grija de cel mic...Dar, cum spuneam, imi trece.
O sa fie bine, sunt convinsa!
Vise...multe si intense. Cateodata chiar obositoare. Dar eu dorm prost de cand ma stiu...
Mai citesc pe aici dupa ce mananc...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Androix spune:
Raza, mie mi-a dat T. liber la metroclopramid in caz de greata nasoala. Ia cu incredere, dar nu abuza. Sper sa te simti mai bine.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Yannia spune:
Draga Madi, dl. dr. Iosup era la clinica Diagnosis, tel.021.231.67.41. Mai nou, il gasesti la Centrul Medical Unirea, tel.021.222.92.94.
chiquitita spune:
M-am inarmat cu 2 cutioaie Activia, sper sa am succes.
Si cand ma gandesc cum eram inainte, eram c..... sefa. Offf!
PS Elevitul se ia non stop pe toata perioada sarcinii?
9+