** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 9
lbelciug spune:
Da, Ralucami, asa e, din motiv ca poti contacta nu stiu ce microbi. Nici carnea in sange nu e recomandata si de asemeni sushi. Ma rog, poate nu neaparat cel facut in Japonia.
Totusi nici sa mori de pofta
nu e o solutie.
Katthy, de acord cu ce zici, insa n-am inteles despre ce subiect nu poti da sfaturi. Cat priveste visele, cred ca sunt normale avand in vedere schimbarile din organism, la nivel fizic si psihic. Eu visez mai rar, insa am avut perioade cand am avut cosmaruri. Spre sfarsitul sarcinii va urma o perioada asemanatoare cu cea de inceput a sarcinii dpdv al visurilor.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
katthy spune:
Vali merci de raspuns. 
Am vb cu medicul de familie si mi-a explicat ca dupa masa fluxul sangvin al stomacului creste f. mult si avand tensiunea relativ mica (10/5) ar putea fi explicabil.
Chiar azi am luat rezultatul pt. fier si anemie nu am (am o rezeerva de fier bunisoara) iar toate celelate analize sunt bune.
Katthy
12+
katthy spune:
Ibelciug 
De multe ori ma abtin la dat sfaturi la probleme medicale la care nu ma pricep.
Mai bine fara sfaturi decat unul prost. 
Azi mi-am facut de cap. Deoarece am avut multe sarbatorite m-am imbuibat cu dulciuri toata ziua.
Azi la cantarul oficial al medicului aveam cu 3kg mai mult decat la inceputul sarcinii 
meu va fi , aproape sigur, in zodia Taurului la fel ca sotul meu. Am observat ca am inceput sa am poftele tatalui(un gurmand): dulciuri bune, fructe si tot ce inseamna papica gatita bunuta, bunuta.
Katthy
12+
piticasigogosica spune:
Mai burticilor,
mi-au iesit ochii citindu-va
,am obosit citin 1 ora de mesaje.Atat de mult ati putut sa scrieti in 2 zile
.
Acum,incerc ca raspund si eu pe ici pe colo,pe unde am raspuns si nu uit ![]()
Bun venit :Andrap,Andreea si Laura Catu 
Manu,felicitri pentru fetita!Esti prima care afla.
Cris,am ramas uimita citind ce de progesteron iei.Pentru sustinerea sarcinii?Cat timp mai iei?
Amely,nu cred ca e tarziu cand mergi tu la eco.
Val,eu zic sa sti linistita,am auzit ca Pop e super.Din pacate eu am ajuns la el atunci cu sarcina oprita in evolutie.Succes!
Pauly,felicitari pentru bebe!Te-ai mai linistit?
Vali5,ce frumoasa e poza!Felicitari!
IuliaBraila,dupa parerea mea ti-e atat de somn de la duphaston si eu am luat la inceput chipurile sa-mi vina ciclul(nestiind ca sunt insarcinata)si mi-era un sooomnn.
Ralucami,ma bucur ca te-ai linistit si ai gasit intelegere acolo.
LA MULTI ANI POOHY si tuturor Mihaililor si Gavrililor!!!
1.vrea cineva 2 fiole de gravibinon,eu am decis sa nu le mai iau.Desi mai aveam inca 2 de facut.Dar simt ca nu e nevoie.Plus ca inainte am luat si 10 zile duphaston.
2ieri am avut o stare depresiva,ma apasa sentimentul ca de data asta nu voi mai avea atat rabdare cu copilul,simteam ca ma sufocam in casa(am ajns mai devreme ieri)si ca Iris ma obosea cu energia ei.
Imi venea sa plec ,sa ma duc undeva si am incheiat seara cu gandul ca vine maine si plec de acasa.
Mamicile cu bebe 2 ati tarit asa ceva?Voi cum vedeti situtia?
poze
Iri 10 si Iris
piticasigogosica spune:
Poohy si Amely,sa fiti voi scorpiute de ale mele si sa nu ziceti nimic ![]()
.Va invit in club daca vreti,avem forum la "prieteni dintotdeauna"
Si tu Amely,pai daia am tras noi una la alta
,sunt mai mare ca tine cu exact 3 zile 
Si apopos de zodii,taurasi si gemeni vom face,mai multi gemeni cred...
poze
Iri 10 si Iris
lbelciug spune:
Pitica, si eu traiesc sentimentul ca nu voi face fata si cu BB2. Matei e si el f energic, eu ajung seara obosita si nu mai sunt capabila de nimic. Ma sperie si perspectiva burtii si neputintei din ult luni, a nasterii, a primelor luni cu bebe... Of nu mai continui, caci mi-am dorit BB2 in primul rand pt Matei si deci imi asum riscurile si responsabilitatea. Cert este ca e greu. Mai ziceam ca aseara am tras o spaima mare cu Matei si ca a trebuit sa ajung la urgente cu el din cauza unei otite f dureroase. Dar cand o sa am 2 pui bolnavi, voi face fatza? Brrrr, ma infior, dar nu vreau sa sperii fetele cu BB1.
Da, e multumitor gandul ca a doua zi dimineata pleci la lucru si ca BB1 ramane cu bona sau ma rog, pe alte maini bune. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
piticasigogosica spune:
Liviana,hai ca mi-a mai venit inima la loc,deci si tu te simti mai linistita cand pleci ![]()
Suna ciudat,stiu,dar asa e.Eu incepusem sa ma gandesc ca sunt o mama denaturata
,in loc sa ma bucur ca am ajuns acasa sa stau mai ult cu copilul,vroiam sa fug
.Probabil ca vom mai trece prin stari din astea.Eu nici nu sunt o fire statica,niic la birou nu pot sta,norocul meu ca merg pe la clienti.Ca si tine mi-am dorit bebe 2 pentru Iris fiindca ar ramane singura pe lume,noi neavand frati!
poze
Iri 10 si Iris