Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Cata, si eu sunt de parere ca cea mai buna pompa este copilul, eu am alaptat cu rani la san, cu sange si sa stii ca cu toate protectiile, mai rau era. In final nu am mai suportat si am renuntat la protectiile de silicoane si bebe sugea si inmuia cojile de la san. Dupa ce s-au facut 3 randuri de coji si au cazut, am alaptat fara dureri. A fost greu, dar a trecut
Fetelor, eu am inceput sa ii mai dau cate un biberon doua de formula pe zi...nu se satura si plangea...asta e...

Poze

Mergi la inceput

Lexi, eu l-am scos ieri si il scot si azi. Peste doua saptamani plecam la munte si trebuie sa fie calit nu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise ..de obosit nu obosesc. Iar cand n-o sa mai fiu "pe faza" ...banuiesc ca vreuna dintre voi va deschide un nou capitol. Mie imi face placere sa le deschid si nu mi-e greu deloc.

Acelasi sfat ti-l dau si eu..stoarce cateva picaturi ca sa se inmoaie in jurul mamelonului. Cand va mai creste putin Vladut ..va sti cum sa apuce mai bine. Nu se va intampla asa la nesfarsit...fii sigura de asta.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Voi ziceti ca dati bebelusii cu creme pe fatza ? Eu pana acum nu i-am dat cu nimic.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Si Maruca s-a umplut de bubite pe obrajorii ei scumpi. Eu banuiesc ca e de la lapticul care ii tot curge pe fata, mai regurgiteaza, mai prinde prost sanul si isi da cu "dusul" pe fata... Sper sa ii treaca repede si de la sine, ca nu vreau sa o dau cu nimic. Doar cu ceai de galbenele...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

nici eu nu l-am dat cu nimic.numai dimineata il sterg cu apa curata,calduta pe fata.

si noi iesim in fiecare zi,dar cred ca aici este putin mai cald ca in ro,avem acum 13 grade dar este soarele ascuns.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

INNI, eu nu i-am dat cu crema decat pe zonele cu bubuite
si doar de 2 ori, ca i-au trecut
in rest il spal cu apa fiarta si racita, dupa baita
sau cand se murdareste de laptic sau altele

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabela exact asa il alaptez si eu pe timpul noptii mai ales, il asez pe o parte pe o perna si sustin greutatea sanului, desigur.
Cata pai asa se si spune, ca bebe e cea mai buna pompa, el desfunda cel mai bine canalele. Eu inca n-am folosit protectie de silicon, am ceva dureri, suportabile, cand suge bebe, dar inca nu mi-a facut rani, ma dau aproape dupa fiecare supt cu Garmastan.

Fetelor chiar nu cred ca un cappuccino slabutz sau o cafea mica si cateva patratzele de ciocolata il agita pe bebe... sa fim serioase, in lapte nu ajunge decat un procent infim de cafeina (nu se excreta 100%, ci sub 5%, citeam intr-un articol de pe siteul La Leche League ca ar fi 1%), si daca ingeram o cantitate mica.... Eu beau dimineata cafea cu lapte, o cana mare jumate cafea jumate lapte, si mananc un pic de ciocolata de-a lungul zilei, si bebe nu e agitat deloc. Ma rog, procedati si voi cum credeti ca e mai bine pt bebeii vostri dar nici nu va privati inutil de toate bucuriile vietii

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Fetelor este clar ca nu vorbim despre aceleasi bubitze, asa cum spunea si Mirabela, este vorba de o urticarie de zici ca sunt urzicati pana pe piept (mai nou david are si pe manute). Este normal ca daca bebe nu are nimic sa nu il dati cu nimic...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Gripo, vroiam si eu sa-ti raspund la intrebare. Eu cred ca nici cand vor avea copiii nostri 18 ani si vor merge la discoteca, nu vom putea dormi linistite. Asa ca ...

Nici eu nu-l dau cu nici o crema pe bebe pe fatza. A facut multe bubitze pe fatza, frunte si pe gat, dar am spalat ca de obicei. pt cele de pe gat sotzul meu a gasit explicatia : se irita de la gulerul pijamalei, asa ca i-am desfacut ultimul nasture si au trecut de la sine in 2 zile.

Eloise, e bine sa tragi cu pompa de cateva ori inainte de a-l alapta pt a inmuia sanul.

Si eu beau o cafelutza pe zi, inainte de sarcina beam cam trei.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput