Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Fetele am pus poze de la botez, cine mai doreste, cine mai pofteste.... Sunt la Botez ARMAND!

Sa dati slideshow pt ca apar aiurea altfel!

AM plecat cu ARMAND la plimbare ca nu a dormit de la 7!

pup
fetele care si-au adus aminte de noi!aaaaa, ma duc sa-i cumpar tort! - adica mie, dar ce mai conteaza

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

alessia, frumos copilasul Armand
inspirate poze
e un copilas norocos si frumusel foc....ca si parintii lui

noi il botezam pe Vladis sambata asta
dar nu facem nici o petrecere
fapt pt.care eu sunt un pic frustrata...pt.ca mi-am dorit cu totul
altceva pt.aceasta zi....
dar asta e....nu le poti avea pe toate in viata

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Alessia foarte frumos Armand, ca si parintii de altfel! sa va traiasca crestinul!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia foarte frumoase pozele de la botez, Armand este un scumpel si a crescut mult! Seamana cu tatal lui? Ca mie asa mi se pare in poze... Tu ai revenit foarte repede la silueta de inainte de sarcina.
Cand ma gandesc ca eu, la 3 saptamani dupa nastere, am 90cm in talie , si inainte aveam 63cm... cum dau eu jos 30 de cm? Am slabit 14kg, mai am 9 in plus (na, daca am halit ca sparta 9 luni...) scaderea ponderala se vede, dar talia de butoi ma da gata !

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si noi plecam la plimbare tot din motive de somn.de azi de la 8 ma tine in priza,daca nu-i cand sau nu-l legan pe picioare imi urla.

pe mai tarziu.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Si eu am sarit de la marimea 42 la 46. Of.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Alessia ..fi-mea zice ca te vrea de soacra. Esti prea misto ca sa te scape

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor nu imi vine sa cred, piticul meu s-a trezit azi la 11, l-am schimbat, ne-am jucat, abia la 12 jumate a cerut papica, a mancat fara sa tipe, apoi a stat cumintel, a gangurit, m-am mai jucat si eu cu el, si abia acum a adormit SINGUR, in scoica. Ptiu sa nu-l deochi! E prima oara cand nu plange DELOC intre mese.

Poze

Mergi la inceput

Eu am ras si am vorbit cu Amalia toata dimineata. A gangurit mult de tot. Haios era ca in timp ce sa straduia sa articuleze... ridica si din umeri

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

quote:
Originally posted by floricika

Mirabela cum mai sta David cu bubitzele? Noua dupa fucidin H ne-au trecut dar la cateva zile au aparut din nou, acum iar au disparut singure...eu nu il mai dau cu nimic, decat cu Bepanthene...

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze

Chiar voiam si eu sa te intreb asta... i-au trecut dupa 4 zile de fucidin H apoi i-au aparut din nou mai tare, pielea era f. uscata si am mers din nou la dermato, mi-a zis ca are dermatita seboreica si l-am dat cu Nizoral crema si cu Locoid Lipocream crema, acu i-au disparut, sper sa fie definitiv. In schimb in cap are coaja in unele locuri, mi-a zis sa-l mai dau doar cu nizoral in zonele alea. Pt pielea uscata mi-a dat Atoderm sau Trixtera crema, destul de scumpe, insa nu le-am gasit deocamdata.

Voi cu ce hidratati pielea fetei la bebei???

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Noi folosim ADVANTAN MILK...si s e pare ca da roade..ca am avut porobleme cu exfolierea pe frunte, iar pt bubitzele de pe fatza..am ramas cu Bepanthen atata...

Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput