Bucurii de sept - oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Crisnemes spune:
Fetelor voi mancati ciocolata??? Am mai intrebat asta...
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea
Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!
[/quote]
Da eu mananc si nu am vazut ca Victor sa fie mai agiatat!
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
eloise spune:
Buna dimineata!
Azi ne-am trezit tarziu dupa o noapte un pic mai agitata. E a doua noapte cand Vladut are dificultati cu suptul. Aseara a mancat pe la 12 si apoi cand s-a trezit la 4 sanii erau foarte plini si tari si cred ca a stat aproape jumatate de ora pana sa reuseasca sa prinda cu guritza... eram si eu disperata; ieri noapte se intamplase la fel. E si din cauza conformatiei mameloanelor care nu sunt foarte proeminente (dar nici plate sau ombilicate) dar totusi... nu stiu ce ar fidaca s-arrepeta figura asta noapte de noapte. Am observat ca in timpul noptii secretia lactata e mai crescuta decat in timpul zilei, adica se strange mai mult lapte in acelasi interval de timp. Ce sa fac? Imi era si mila de el, ma apuca si disperarea vazand cum tot nu reuseste sa prinda... Ma gandesc, cand imi pierd deja rabdarea, sa iau pompa (pe care o urasc si n-am mai folosit-o de o saptamana, de cand bebe papa numai san) si sa scot un pic poate se mai decongestioneaza zona si se formeaza si mamelonul... dar tocmai in ultimul moment de obicei bebe se apuca de supt si nu mai e nevoie. Ce sa fac oare? Mirabela tu spuneai ca ai avut la inceput probleme similare, s-au rezolvat de la sine?
Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by gripo
Fetele care au probleme cu bubitele, este asa rau de-i dati pe copilasi cu tot felul de chestii? ca si fi-miu mai are cate o bubita doua din cand in cand, chiar trei, dar nu dau cu nimik si trec de la sine, ca asa mi-a zis pediatra, ei avand pielea mai sensibila e normal sa faca, mai varsa laptic, mai saliva de curand, si pana sa sterg eu, astea tot intra in contact cu pielea si probabil de-asta mai apar. Apoi, chiar si in apa cu care il spal, sunt sigura ca sunt tot felul de impuritati. Si tot citesc ca le schimbati tratamentul si tot apar, iar eu nu-l dau cu nimik, si are aceeasi evolutie, nu stiu ce sa zic...sper sa nu supar pe nimeni.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Stii ce insemna la noi bubite??? Toata fata si barbia si pieptul erau rosii, ca si cum ar fi pielea urzicata si David nu dormea noaptea ca se freca cu mainile de fata si plangea. Deci nu o bubita, doua care sa nu-l deranjeze...
Eu stiu ca nu sunt bune cremele astea cu cortizoane, dar ce sa-i fac, nu puteam sa-l vad asa cum se chinuia...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eloise
Buna dimineata!
Azi ne-am trezit tarziu dupa o noapte un pic mai agitata. E a doua noapte cand Vladut are dificultati cu suptul. Aseara a mancat pe la 12 si apoi cand s-a trezit la 4 sanii erau foarte plini si tari si cred ca a stat aproape jumatate de ora pana sa reuseasca sa prinda cu guritza... eram si eu disperata; ieri noapte se intamplase la fel. E si din cauza conformatiei mameloanelor care nu sunt foarte proeminente (dar nici plate sau ombilicate) dar totusi... nu stiu ce ar fidaca s-arrepeta figura asta noapte de noapte. Am observat ca in timpul noptii secretia lactata e mai crescuta decat in timpul zilei, adica se strange mai mult lapte in acelasi interval de timp. Ce sa fac? Imi era si mila de el, ma apuca si disperarea vazand cum tot nu reuseste sa prinda... Ma gandesc, cand imi pierd deja rabdarea, sa iau pompa (pe care o urasc si n-am mai folosit-o de o saptamana, de cand bebe papa numai san) si sa scot un pic poate se mai decongestioneaza zona si se formeaza si mamelonul... dar tocmai in ultimul moment de obicei bebe se apuca de supt si nu mai e nevoie. Ce sa fac oare? Mirabela tu spuneai ca ai avut la inceput probleme similare, s-au rezolvat de la sine?
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Aceleasi probleme le-am avut si noi pana la o luna aproape, s-au rezolvat si de la sine ca s-au mai format mameloanele, insa trebuie sa te storci si tu un pic inainte sa-i dai sa pape, nu neaparat sa scoti laptele, cat sa mai moi un pic zona, sa nu mai fie asa de tare. Eu am observat ca este mai bine cand curge sanul, se descongestioneaza singur. Eu si acum ii tin sanul cu mana ca sa poata prinde el bine, mai ales la inceput cand sunt sanii mai tari. Si inca ceva, eu am descoperit de curand ca David suge mai bine din pozitia culcat, pe o parte, il pun pe perna langa mine mai ales noaptea, ideea este ca sanul nu sta sub greutatea lui si este mai moale atunci cand e plin si poate prinde mai bine, cel putin la mine asa este. Sper ca ti-am fost de folos.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
eloise spune:
Inni ce scumpa esti, cum deschizi tu fiecare nou capitol cu o urare simpatica pentru mamici si bebici!
Ma intrebam daca nu ti-e greu sa te ocupi numai tu de deschis capitole, sa fii mereu pe faza cand s-au 'implinit' 20 de pagini, sa completezi mereu listutza... Daca obosesti sau crezi ca-i mai bine, poate ar trebui sa folosim iar nick-ul comun 'mami_so06' ca sa nu muncesti numai tu.
LA MULTI ANI BEBELUSILOR CARE ASTAZI IMPLINESC UNA SAU DOUA LUNI DE VIATA!!!
Oare ce-o fi cu fetele care n-au mai scris de mult? Sephora, Roxana01, Hazul, Aramona, Cri19... de Cricel putin mi-e foarte dor, imi era tare draga, pacat ca nu mai scrie la noi. Gripo tu ai mai tinut legatura cu ea? Sunt bine, ea si bebe? Spuneai cumva mai demult ca dintr-o anume pricina s-ar fi suparat pe noi? De ce, de ce? Tare rau imi pare ca nu mai scrie...
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
lilina spune:
La multi ani bebicilor care azi implinesc o luna sau 2 luni !!
Iulia-Ioana pt o luna !
Alexiei Maria, Armand, Antoniei si Alexiei Nicole pt 2 luni!
OSNA eu am inceput sa beau CAFEA de cateva zile
si nu am observat nimic aparte in comportamentul lui Vladis
cred ca daca nu exageram , nu vor fi probleme
eu, de ex., breau o cafea mica de dimineata
cat despre CIOCOLATA, nu am fost niciodata un fun al ei
dar, fiind tot excitant. ca si cafeaua, cred ca in cantitati mici nu face rau
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
lilina spune:
MIRABELAC eu ii dau lui bb Debridat pt.ca e balonat
dr.mi-a spus sa-i dau timp de o luna
dupa care, cred ca trebuie sa arunci sticluta
gripo spune:
MIRABELA, aha, acum am inteles. Pai si doctorii ce zic? de la ce sa apara asa? si il si manca?
ELOISE, nu, nu am zis ca e suparata, am zis ca am incercat sa gasesc in capitolele trecute un motiv pentru care nu a mai scrs, ca poate s-o fi suparat, dar nu am gasit nimik. I-am trimis si mesaj, dar nimik. Am trecut cu sotul si pe la terasa ei, dar era in renovare sau ceva se intampla pe-acolo, cert e ca nu era deschisa si nici ea prezenta. Nu stiu ce sa cred, ultima data mi-a trimis mesaj cand am nascut si de-atunci...
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Cata_adr spune:
Eloise..aceeasi problema cu sanii o am si eu, d-asta folosesc mameloane de silicon. Sa va spun ce am patit cu sanul stang. Aseara era foarte tare, chiar daca Robert a supt numai de la el. Dupa ce a terminat, m-am si muls, dar tot tare era. Azi noapte s-a umplut, caci piticul a dormit. Dimineata a supt din el cu mamelonul, apoi m-am muls si nu pra mai curgea nimic, dar tot tare il simteam, pana cand m-am hotarat sa-l pun pe pitic sa suga dar fara mamelon. S-a descongestionat. Piticul a fost cea mai buna pompita si fara mamelon. Mie imi e teama sa renunt la aceste protectii pt. san ca sa nu-mi faca rani mari. Am mai patit asa si nu mai puteam sa-i dau sa suga de durere. E asa greu cu sanii astia.:(((
Angel_Lexi pt. urare.
Si eu as manca ciocolata, dar imi e teama sa nu-l agit. Nici cafea nu beau, nici capucino..nimic. Tare dor imi e.
Referitor la bubite..Robert s-a iritat pe fata. Eu am zis ca e de la lapte. E posibil???
lilina spune:
si Vladis a avut niste bubuite pe tample, obrajori si chiar in cap, si un pic pe piept
i-am dat cu ceai de musetel cand i-am facut baita
l-am clatit pe fata cu acest ceai si i-am dat cu o crema anti-iritanta de la Sanosan si i-au trecut
dr.mi-a spus ca are tenul gras, de aceea face bubitele astea mici si rosii
oricum, am observat ca atunci cand sta prea mult la san, transpira pe la tample (acolo unde se atinge de mana mea) si atunci se irita