Bucurii de sept - oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
inni spune:
Ignatica,...se poate sa fie de la frichinici..ca se frichineste de m-a innebunit de azi de dimineata.
Oricum ..dupa ce am postat mesajul am despuiat-o
Alessia..palmele erau calde..calde..acum ca am dezbracat-o nu mai sunt umede, dar sunt reci . O mai las putin sa vad ..
La vaccin a plans putin..dar nu stiu daca de durere ci pt. ca i-a tinut piciorul imobilizat si drept si nu suporta. Cum a luat mana dupa ea a tacut.
Nu a facut febra..dar 3 zile a fost ca un ingeras. A dormit muuuult...a fost mai bleguta. Ceea ce nu-mi displacea. Dar nu a durat decat cat tine o minune : 3 zile.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
osna spune:
cata eu mananc dar alba si nu mai mult de 4 patratele/zi.imi place milka cu lamaie ce a aparut acum de curand.pina acum nu a fost nimic in neregula cu matei.sunt curioasa cum se va manifesta de la acfeaua de dimineata.sper sa nu ma tina treaza la noapte.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by inniquote:
Originally posted by Mirabelac
Pt pielea uscata mi-a dat Atoderm sau Trixera crema, destul de scumpe, insa nu le-am gasit deocamdata.
Atoderm..face parte din gama Bioderma.
Trixera..''.....''.....''....''.Avene.
Sa le cauti numai in farmacii ca doar acolo se gasesc.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Am fost la 2 farmacii si nu le-am gasit, dar voi mai cauta. Merci mult.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
floricika spune:
Mirabela si mie imi daduse Atoderm daca nu ii trec cu Fucidin. Si el a avut pielea mai uscata dar ti-am zis nu l-am mai dat cu nimic, decat cu bepanthene si ulei de copii de la sanosan , seara la baie si vad ca e mai bine. Eu cred ca trec de la sine si tin de hormonii din laptele meu...zic si eu...
Cata, eu nu mananc ciocolata desi tare am pofta, dar recunos ca am gustat cate jumatate de patratel. Referitor la colici mie asa imi vine cateodata sa mananc de toate...ca oricum vad ca are colici. David trage la basinute de ma si mir unde incap atatea intr-un om asa de mic
Poze
Crisnemes spune:
Voi cu ce hidratati pielea fetei la bebei???[/b][/purple]
POZE EU SI DAVID
[/quote]
Cu uleiul de corp. Eu folosesc Nivea.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
osna spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
David nu vrea sa doarma in alta parte decat in patut la el, mi-a trebuit ceva vreme sa-mi dau seama, plangea de somn, eu il leganam in cosul lui, in brate, etc... pana m-am enervat odata si l-am pus in patut, in clipa imediat urmatoare a adormit, fara suzy, fara leganat, fara nimic... am incercat si a doua oara la fel si el asta isi dorea, sa-l pun in patutul lui pe o parte cum e obisnuit... deci sunt o fericita din pct asta de vedere...
POZE EU SI DAVID
ce bine de voi ca doarme in patut.pe matei daca-l pun,chiar si adormit urla de parca il musca ceva de fund.in patut tin jucariile pe care le-a primit pina acum,pampersii si alte prostii de la el din camera iar Domnul meu doarme pe un pat de o persoana cu saltea relaxa(desi din aia are si in patut)
am incercat vreo 2 zile sa-l invat,numai urlete si a plans pina s-a inrosit tot la fata de abia l-am calmat dupa aceea.asa ca acum in las acolo unde vrea el.sper cand mai creste sa doarma in patut.
si-a tras de dimineata o brazda pe obrajor,desi aseara i-am taiat unghiile.l-am controlat si a ramas un colt mic la unacum de a reusit nu stiu.sper sa-i treaca repede.
poze matei
anangel_lexi spune:
Profit si eu de ocazie ca sta fii-mea la mine in poala pe burta sa mai citesc si eu pe-aici.
Inni, deci ai scapat de cadoul de Craciun pt. sot Eu am facut asa de ziua sotului meu care a fost pe 19.10. L-am intrebat ce-si doreste de ziua lui si mi-a zis: "Nimic. Mi-ai facut deja cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam dori". Asa ca eu nu mai scap de Craciun
Vad ca azi nu mai e asa soare afara ca ieri dar totusi as iesi un pic cu asta mica. Voi ii scoateti azi?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
gripo spune:
Normal INNI ca la tine cadoul tre sa fie mai ceva ca oricand!Nici nu mai incape discutie.
Fetele care au probleme cu bubitele, este asa rau de-i dati pe copilasi cu tot felul de chestii? ca si fi-miu mai are cate o bubita doua din cand in cand, chiar trei, dar nu dau cu nimik si trec de la sine, ca asa mi-a zis pediatra, ei avand pielea mai sensibila e normal sa faca, mai varsa laptic, mai saliva de curand, si pana sa sterg eu, astea tot intra in contact cu pielea si probabil de-asta mai apar. Apoi, chiar si in apa cu care il spal, sunt sigura ca sunt tot felul de impuritati. Si tot citesc ca le schimbati tratamentul si tot apar, iar eu nu-l dau cu nimik, si are aceeasi evolutie, nu stiu ce sa zic...sper sa nu supar pe nimeni.
Eu mananc si cioco si beau si cafea, e adevarat ca nu-i dau doar lapte de san, dar nu are reactii adverse.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
anangel_lexi spune:
Sa ma laud si eu cu fii-mea. Ne trezim doar 1 data pe noapte in rest dormim bine! Si asta de vreo luna. Vom vedea cum va fi mai tarziu.
Gata, inchei aici ca sunt la ora de cantecele germane cu fii-mea si trebuie sa-i cant si eu (ii place sa auda vocea mea o data cu CD-ul)
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by osna
si-a tras de dimineata o brazda pe obrajor,desi aseara i-am taiat unghiile.l-am controlat si a ramas un colt mic la unacum de a reusit nu stiu.sper sa-i treaca repede.
poze matei
Noi joi ne botezam si am avut atata grija sa-i treaca bubitele, sa fie baiatul frumos la botez iar dimineata avea ditamai zgarietura pe fata... off...
POZE EU SI DAVID