Bucurii de sept - oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Crisnemes spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
LA MULTI ANI ALEXIA-MARIA, ARMAND, ANTONIA SI ALEXIA-NICOL - PENTRU 2 LUNI IMPLINITE SI IULIEI-IOANA PENTRU PRIMA LUNA!
David nu vrea sa doarma in alta parte decat in patut la el, mi-a trebuit ceva vreme sa-mi dau seama, plangea de somn, eu il leganam in cosul lui, in brate, etc... pana m-am enervat odata si l-am pus in patut, in clipa imediat urmatoare a adormit, fara suzy, fara leganat, fara nimic... am incercat si a doua oara la fel si el asta isi dorea, sa-l pun in patutul lui pe o parte cum e obisnuit... deci sunt o fericita din pct asta de vedere...
[/b][/purple]
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
Fericit-o , Victor nu adoarme decat daca e in pat la mami si cel mai ades cu tzatza in gura
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
nicolstoy spune:
Gripo ce tare esti ...m-ai facut sa rad Multumesc frumos...
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
inni spune:
Cata.. pentru postare in guestbook.
Azi dimineata ti-am citit povestea.
Sa fiti o familie fericita toata viata, iar Robert sa va aduca pe an ce trece cat mai multe bucurii.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
CamiSol spune:
Iulia-Ioana pt o luna !
Alexiei Maria, Armand, Antoniei si Alexiei Nicole pt 2 luni!
Inni . Totusi de cand l-am dat cu ulei si l-am pieptanat s-au facut mai urate! Cred ca o sa ma duc la medic.
Cu scaunul, atunci cand nu a iesit 5 zile, cred ca a fost constipat saracutzul cu toate ca a iesit tot muale. L-am chinuit si cu termometrul , si cu bucatele de supozitor cu glicerina si tot nu vroia sa faca. Pana la urma am sunat medicul si mi-a spus sa ii bag un supozitor intreg. Dupa nici un minut (supozitorul nu a avut timp sa se topeasca) a iesit saracutul in valuri, de nu se mai termina. Am zis ca nu o sa mai fiu asa nebuna sa il las fara sa faca atatea zile.. Acum si-a revenit si face iar in fiecare zi.
Pupici!
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by floricika
Mirabela cum mai sta David cu bubitzele? Noua dupa fucidin H ne-au trecut dar la cateva zile au aparut din nou, acum iar au disparut singure...eu nu il mai dau cu nimic, decat cu Bepanthene...
Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze
Chiar voiam si eu sa te intreb asta... i-au trecut dupa 4 zile de fucidin H apoi i-au aparut din nou mai tare, pielea era f. uscata si am mers din nou la dermato, mi-a zis ca are dermatita seboreica si l-am dat cu Nizoral crema si cu Locoid Lipocream crema, acu i-au disparut, sper sa fie definitiv. In schimb in cap are coaja in unele locuri, mi-a zis sa-l mai dau doar cu nizoral in zonele alea. Pt pielea uscata mi-a dat Atoderm sau Trixtera crema, destul de scumpe, insa nu le-am gasit deocamdata.
Voi cu ce hidratati pielea fetei la bebei???
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
inni spune:
Cata si pana la urma la ce ora ai nascut ? ca pana la un punct travaliul tau a semanat cu al meu. Si eu am inceput la 5 dimineata si la 8 seara era abia dilatatie 4.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Ignatica spune:
Fetelor mi-au dat lacrimile cand am inceput sa citesc capitolul, va multumesc mult pentru sustinere, cuvintele voastre sunt un remediu foarte bun pentru moralul meu la pamant.
Inni iti multumesc pentru gandurile bune, pupici dulci la puiuc frumos.
In legatura cu palmele ude, poate fi si de la atata frichinici, David transpira mult de la atata agitus cu mainile si picioarele.
Noi incepem azi tratamentul cu Augmentin, din fericire e siropel si il dam acasa, asa ca stam pe baricade si va citim.
Lakioana cum e cu lapticul? Ce face bebe?
Ignatica
alessia80 spune:
LEXI-
INNI- si al meu are palmele transpirate. Chiar ieri am vazut. Dar erau reci. L-am incalzit si si-a revenit!
Tu i-ai facut vaccinul lui Amaliei? Cum a reactionat?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
inni spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Pt pielea uscata mi-a dat Atoderm sau Trixera crema, destul de scumpe, insa nu le-am gasit deocamdata.
Atoderm..face parte din gama Bioderma.
Trixera..''.....''.....''....''.Avene.
Sa le cauti numai in farmacii ca doar acolo se gasesc.
Poze
Poze Ami
Cata_adr spune:
quote:
Originally posted by inni
Cata si pana la urma la ce ora ai nascut ? ca pana la un punct travaliul tau a semanat cu al meu. Si eu am inceput la 5 dimineata si la 8 seara era abia dilatatie 4.
Poze
Poze Ami
am nascut la 23.02.
piticul a papat si acum daorme iar. Vreau sa ma duc sa pregatesc ceva de papa pt. mine
Fetelor voi mancati ciocolata??? Am mai intrebat asta...