*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)
Raspunsuri - Pagina 5
catrinutza spune:
Neata mamicilor....mai da ce e cu vantul asta care bate pe forumul nostru???? pe unde sunteti????? cand lipsesc si eu 2 zileaveti o activitate intensa de nu mai prididesc cu cititul, iar cand sunt si eu mai activa, bantui cam singura...
FETELE PE UNDE SUNTETIIIIIIIIII???????????????????????????????
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
Io mi-s in zona.
Cu probleme cu stomacul… pai na, mi-a revenit gastrita cu care ma distram inainte de sarcina. Si mie gastrita imi da dureri de cap – la propriu… asa ca nu am avut zile tare vesele. Imi pleaca socrii, care mi.au fost de mare-mare-mare ajutor, dar imi pica totusi bine o pauza de sfaturi (chair daca bine intentionate) care tot timpul (nu stiu de ce) imi dau senzatia ca ei au impresia ca nu stiu pe ce lume ma aflu… si nu e (tot timpul ) asa! I-am zis lui mama la tel ca ma incearca gastrita si m-a sfatuit sa nu mai mananc …mezeluri! Ca au multe E-uri! Ce naiba au E-urile cu gastrita! Au cu alte multe chestii, dar stie cine vaca ar distruge mucoasa stomacului??! In fine.
Pe urma m-a pus nu stiu cine sa ii zic ca o mai pun pe Oana pe jos (pe covor) – oaaaa! Tragedie, ca raceste fata, ca plange, ca ii nenorocesc rinichii, etc. Baaaiii….ce sa mai spun.
Asa. Nu am apucat sa citesc chiar tot, dar am citit ce a scris POLI… mai saracu Nick! Ce l-au mai chinuit! Dar ma bucur ca a iesit analiza aia bine si sper si a doua sa fie bine – si ati scapat! Pupici multi pt voi trei, ca ati fost tare incercati! Mai, dar de ce va pune pe voi sa il tineti?? Aici bebe nu sta la mama in brate nici cand primeste vaccin! O intinde pe Oana pe burtica si ii face vaccinul in funduletz. Oana se joaca, ultima oara nici nu a zis nimica…
Ce mai era… CATRINUTZA, pupam Mariuca! Sanatate multa!
Am reusit sa citesc si mesajul MONICAI – las ca trec lunile astea si poate dupa aia o sa te gandesti frumos la ele, totusi! Tare, tare as vrea sa ne vedem! Poate convocam si celelalte fete – CAT (s-a intors. Baga-ne in seamaaaaa!!), CRISTINA30 (cred ca ainceput lucrul…), COSMINA (ce mai face Harris? Am vazut ca i s-a cam camuflat ciuful si lui)
ANDREEA, sa nu faci ca mine cu durerile de cap, sa nu iei pastile dimineata la 5 pe stomacul gol, chiar daca iti explodeaza tzeasta! Ca uite… dupa aia face stomacul tampenii…
Cand veniti inapoi in Buc?
Unde mai e si MIHASER? Vezi ca mi-am luat bilet! Oana plateste 80 de euro… cica 20 euro bilet si restul taxe
Azi mergem la bazin iarasi… sa ma vedeti, sunt ca o camila, cu oana in marsupiu in fatza, si cu rucsacu in spate. Ca nu pot merge cu masina, nu am unde parca aproape. Daca mai si ploua, distractia va fi maxima!
Mai revin, poate in toane mai bune…Pup!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Deocamdata, doar va distrez.Revin.Pup!
- Ioane, unde duci gastele alea doua?
- La soacra-mea. Ieri a spus ca si-ar da si jumatate din viata pentru o gasca!
Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba :
-Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ia zi ce-a avut?
-Ceva bijuterii, un televizor color, si putine economii...
-Nu asta, vroiam sa intreb ce i-a lipsit ?
-Pai masina, o casa sau un apartament proprietate personala...
-Mai Bula! Vroiam sa stiu DE CE a murit.
-Pai a fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aducacartofi, sa facem piuree si gratare, ea a cazut pe scari si si-a rupt gatul.
-Da! Ce ghinion! Si ce-ati facut atunci?
-Pai taitei cu branza ...
Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate.
-Uite, aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa. Langa el, o veverita,iar acolo in spate este soacra-mea.
Un arab batran traiape langa New York. Ar fi vrut sa
cultive cartofi, dar era singur si garbovit. Fiul sau studia in Paris, asa cadecise sa-i scrie un email sa-i explice problema.
"
Draga Ahmed, sunt foarte trist ca nu pot planta cartofi in gradina noastra.Sunt convins ca daca ai fi fost aici, m-ai fi ajutat si am fi sapat toatagradina. Al tau, tata".
Ziua urmatoare primi raspunsul la mail.
"
Draga tata, te rog nu te apuca sa sapi in gradina. Acolo am ascunsCHESTIA. Al tau fiu, Ahmed".
La 4 dimineata se trezeste arabul cu CIA, FBI, Armata si
Rangerii in gradina. Cauta si scotocesc fiecare milimetru din gradina, dar nugasesc nimic. Dezamagiti, pleaca toti.
A doua zi primeste arabul un mail de la fecior:
"
Draga tata, sper ca intre timp gradina noastra sa fi fost sapata sa poticultiva cartofi. Mai mult decat atat nu am putut face pt tine. Al tau fiu, Ahmed"
- Gainile astea sunt de la noi sau dinstrainatate? - intreaba un ardelean la piata.
- Daa?? de ce va intereseaza? Vreti sa le mancati sau sa le tineti de vorba?
- Ce fredoneaza un arab intr-un autobuz plin cuevrei?
- TOATA LUMEA, TOATA LUMEA, SARE ACUM CU MINE! !!
Un clujean vine in Bucuresti sa se plimbe. Seduce el la un hotel si cere o camera. Receptionerul ii spune ca daca vreacamera este una de doua persoane pe care trebuie sa o imparta cu un negru.Clujeanul nu are ce face si imparte camera cu acel negru. Anunta receptionerulsa il scoale dimineata la 6 ca are tren si intra in camera. Cind il vede penegru ii zice:
- Ba, urit esti, ba!
Negrul nu are nici o reactie. Vazind ca nu zice nimic, clujeanul incepe sa-linjure. Negrul, intelegind ce zicea, il vopseste pe clujean cu negru in timp ceacesta dormea. Dimineata, il scoala cei de la hotel pe clujean. Intrind inbaie, se uita in oglinda si cind se vede negru isi zice:
- Uite, prostii in loc sa ma scoale pe mine l-au sculat pe negru!
Un soldat statea in post cand apare sergentul care-i spune pe un ton superior:
- Bai, ai grija ca trebuie sa vina generalul. Cand apare anunta-ma.
Peste zece minute apare iar sergentul care intreaba:
- Ma, a venit generalul?
- Nu, domnule sergent.
- Cand vine sa ma anunti.
- OK.
Peste o ora vine generalul. Soldatul il intreaba:
- Tu esti generalul?
- Da.
- Ai dat de dracu`, de cand te asteapta domn sergent!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Care este culmea puterii de convingere?
R: Sa-ti convingi prietena ca de aia o ai mica si moale, ca sa n-o doara pe ea!
Doi cocosi stateau de vorba :
- Hai sa mergem pana la alimentara ;
- Ce dracu sa facem la alimentara ?? ;
- Sa vedem femei goale, boule.....
... accident de masina. Vine politia, ambulanta, strange cadavrele, ranitii, se iau declaratzii... Vin la unu' care ramasese incremenit la volan dupa ce femeia de langa el zburase prin parbriz si murise. Asta era perplex.
- Dom'le va intzelegem ca suntetzi socat, dar trebuie sa va spunem ca sotia dvs a murit.
- Nu era sotia mea.
- Aha. Oricum vad cat sunteti de tulburat, fiica dvs din pacate murit..
- Nu era fiica mea
.- Atunci poate o ruda apropiata, o prietena f buna ....
- Nu .....
- Atunci cine era dom'le?
- Era o prostituata. Am luat-o cu vreo 2 km in urma...
- Aaaaa... pai atunci sunteti un norocos dom'le !
- Noroc d'asta sa ai dumneata. V-ati uitat sa vedeti ce avea in gura???
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alinaalex spune:
si eu, si eu!!!
tocmai vroiam sa zic ca numai eu si Catrinutza bantuim, da' vad ca a aprut si Catrinel.
CHIAR, UNDE SUNTETI FETELOR??????
Vorba Catrinutzei, intru si eu mai rar, da'n-am cu cine "vorbi".
Catrinel, si eu am aceasi problema ca tine cu stomacul, adica al meu e "varza", unde mai pui ca am si ulcer duodenal, pe care-l tratez cand nu mai pot. Acuma ma chinui sa mananc ceva , ca la 12 tre sa fiu iarasi la dentist si imi face anestezie. Altfel n-as manca pana cel devreme la amiaza. Nush de ce , dar nu pot manca dimineatza, asa e de cand ma stiu. Dar o tzigara si o cafelutza e musai, altfel nu-s om.
Auzi, ca zisesi de statul pe covor, Marc tocmai a adormit acolo, io ii pun 2 plapumi sau paturi mai groase peste si se joaca acolo de n-am treaba si nici nu mi-e frica ca cade. Chiar maica-mea mi-a dat ideea. Eu il las si sa doarma pe jos.
Multa sanatate!
Na, va las ca tre sa plec.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
doublemom spune:
Saluti fetele!
Multumesc frumos pt urari si de la mine
La multi ani!
pentru celelalte sarbatorite de Sfintii Mihail si Gavril.
nshiro multumesc pentru invitatie. Din pacate vacanta de vara viitoare este deja planificata. Asta inseamna ca cel mai devreme ar fi posibil in 2008. Eu visez sa ajungem primavara sa vedem sarbatoarea ciresilor in floare. Poate e doar damblaua mea, dar am si eu piticii mei.
Sa stii ca in afara de morcov eu nu le-am dat pana acum legume crude, ca ..nu m-am gandit. Am sa incerc, dar nu rosii ca sunt singurele care fermenteaza. pt. Maria-san.
Andreea g sa stii ca noua ne-ar placea sa ne vizitezi oricand, faza cu lunea era doar o gluma de "lume buna". Pana atunci uite-ne aici.
Mp ma bucur ca esti intr-o stare de spirit buna.
adar pupa ochisorii minunati ai Maiei. pt tine.
catrinutza ce fel de stafide folosesti ca eu n-am vazut nici unele care sa nu aiba si samburei, sau le alegi? Pui lapte de vacuta sau formula?
Pupi
Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
micaalsa spune:
Si eu prin ograda
Tocmai am terminat de dat papa la bebic, o portie zdravana de orez cu stafide si cu mar copt, si am expediat copilu' cu bunica lui afara sa ia o gura de aer.
doublemom, eu nu aleg stafidele, intotdeauna le pun sa fiarba impreuna cu orezul si le bag si pe ele la blender. Chiar daca au samburi, odata ce-s blendate nu se mai simte nimica.
Catrinel, si a mea mama tot cu sfaturi din astea se tine. Ma enerveaza si pe mine dar ma abtin, tac si fac cum vreau eu. La noi cam asa sta situatia: ea ii baga inca o pereche de sosete in picioare, eu vin in urma ei si i le dau jos. Dar stiu ca nu are intentii rele si nu sar la . Daca ar face soacra-mea asa ... ar iesi cu scantei .
Acuma fug sa pregatesc ficatelu' ... nu prea se da in vant a mea dupa el, dar insistam.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
roxivan spune:
Multumesc pentru raspunsuri Catrinutza, Simona,Alinaalex!
Am zis ca azi i le fac mai mari, dar a inceput sa planga cand ii faceam mancarica si le-am lasat la blendat de tot pasta au iesit...
Adar, tu la ce medic mergi cu Maia? Ce specialitate are? Cea la care am fost noi era fizioterapeut si nu ne-a dat medicamente.
Noe, cum e cu sofatul prin "jungla" asta din Buc? Eu nici pana acum nu mi-am luat diploma de la faculta si a trecut un an jumate.
MP, ce nasol cu accidentul. Bine ca nu ati patit nimic!
Nshiro, ce bine tre sa fie sa primesti pupici. Si noi abia asteptam.
Catrinutza, bine ati venit acasa!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
adar spune:
Catrinutza – te astept acolo cu greutatea actuala ca sa te putem incuraja !!! Si … ca sa nu iei bataie AICI, revizuieste-ti semnatura, mai precis linia de la semnatura ca …..
LATESTI PAGINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ce, numai eu sa fiu vinovata???)Delia – eu am slabit 6 kg in 18 zile (2 ture) iar acum intr-o zi ma cantarisem de curiozitate si am vazut ca mai dadusem un kg jos …. Te astept si pe tine, cu drag!
Roxi – noi mergem la doctoru’ de nebuni, mama, la neurolog de copii, tu ce crezi ???
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari