*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)
Raspunsuri - Pagina 6
adar spune:
Cu scuzele de riguare pentru intarziere, transmit si eu
LA MULTI ANI FERICIT TUTUROR MIHAELELOR SI GABRIELELOR,MIHAITILOR SI GABITILOR MULTE BUCURII SI MULTA FERICIRE SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI!!!!
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
simona_toma spune:
de 2 ori am scris azi mesaj, dar mi s-a blocat computadoru'!!Si mi-e teama ca si acum mi se intamplaSa-l ia naiba, nu stiu ce are.
Roxi adresa mea:simonatoma_26@yahoo.com, sa-mi trimiti si mie pozele si carticica de bucate, cand ai timp. si pt tine si pt Darius
Catrinuta, sar'mana pt retete,dar cu ce lapte faci?Din comert?Incerc maine, azi am avut in meniu dovleac copt.Nu i-a placut cine stie ce.Ma supara ca iar nu mai mananca mare lucru.Sa stii ca azi am aflat cat e factura de tel.De fapt...facturoiul!!Nici nu-i spun lu' Bogdan, ca ma ia la bataie!! Ca e nervos rau ca se lasa de fumat, saracu de el, a intrat in sevraj
simona_toma spune:
Asaaa, acum sa continuam.Am trimis o parte ca mi-era frica rau!!
Catrinel, lasa naiba mezelurile, ca sunt grele pt un stomac sensibil.Baga supe si ceaiuri multe, multe. sa te faci bine repede
Monicuta, ce ma bucur ca mai scrii!!Si ce va invidiez!!Cate locuri frumoase ati vazut.
Ada FELICITARI 6 kile?Intr-un timp asa scurt!!Pai esti ambitioasa, nu gluma.Eu sunt o pramatie,numai dulciuri as manca, vai de capu' meu!
Alina, idem in legatura cu terenu' de joaca.Dar de cand i l-am amenajat a invatat pustiu' sa merga bine de tot d'a busilea si-l gasesc mai mult in afara lui, mai pe la usa, mai pe langa radiator.Am pus in fata radiatorului premergatorul ca sa nu ajunga la el si acum a inceput sa se catere pe el, adica pe premergator.Nu stiu ce obstacole sa mai pun in fata lui, asa neastamparat e!!!!
V-am lasat, noapte buna!A noastra sigur n-o sa fie!!!!!!!
simona_toma spune:
Doublemom, am vazut pozele!Ce fete mari si frumoase !!!Si cum stau ele de taina, asa, ca niste fete mari!Auzi, da' tu cum le deosebesti?Mereu m-a macinat curiozitatea.Multi pupici de la noi
ANDREEA GEORGIANA spune:
AMBRAMARIO VALENTINANDREI IOAN
Catrinel,imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara!!!!!Nici stomacul meu nu este prea sanatos pt. ca mananc o data pe zi,haotic,doar prostii,iar nu mai beau apa plata(ca uit,daca ai pomenit asa ceva!)... .In weekend ma rasfata Cristin cu micul dejun si cu iesiri la restaurant(de 4 ani face el micul dejun in weekend,D-zeu sa-i tina obiceiul!)si ma simt mai bine.Mai ales daca pap ciorbite.Pe vremuri gateam zilnic,acum...
Eu sa stii ca o las pe Thea pe jos,unde ii amenajez un spatiu(pe care-l paraseste in 3 secunde).Incerc sa nu pasesc nici macar cu papucii de casa pe...spatiul ei(paturele,jucarii...)si ma bucur ca descopera astfel zi de zi,lucruri noi.In tarc(cum ma gandeam la un moment dat)i-as fi ingradit libertatea de miscare)iar eu vreau sa evolueze,sa invete sa mearga,sa se ridice...Nu te lua dupa nimeni!
Duminica ne intoarcem acasa,impreuna cu tati.Vine maine si...abia il asteptam sa-l punem la treaba!
Ha,ha,de cate ori am luat Quarelin pe stomacul gol!!!!Tador-ul l-ai incercat?Pupam tare si apasat!
Doublemom,ai niste buburuze superbe!!!!!!Si maricele si vioaie si ghiduse!
pt. maine!Sa fii fericita toata viata,alaturi de frumoasa-ti familie!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
ratusca la magazin:
- aveti paine ?
- nu
- aveti paine ?
-nu
- aveti paine ?
- nu
- aveti paine ?
- nu
- aveti paine ?
- nu
- aveti paine ?
- BAAAAAAAA !!! daca ma mai intrebi o data daca am paine iti bat ciocu'
in cuie de tejghea !
- .... aveti cuie ?
- nu !!
- aveti paine ?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ciuf spune:
Salutare
uram si noi cu intarziere la multi ani mamicilor, taticilor si puiutilor purtatori de Mihai si Gavril.
Scriu si eu cateva retete:
1:
carne de vita, un cartof, mazare, telina, macaroane, apa. Fierbi legumele timp de 20 de minute, adaugi macaroanele si mai fierbi 10 min sau pana cand sunt moi. Separat fierbi carnea. Apoi le amesteci si le faci piure cu blenderul sau ce aveti pana ce mancarea capata consistenta dorita.
2:
carne de miel, telina, morocvi, cartofi, ceapa.
3:
carne de pui cu mier copt.
Pentru pui: -pieptul - bogat in proteine si sarac in grasime
-picioarele cu pulpa - bogate in fier si grasime
4:
carne de pui, orez maron (este cel mai sanatos), suc de piersica si lapte (formula sau de san)
5:
tofu amestecat cu fructe (mere, pere, banana) sau cu branzica
6:
carne de pui, orez maron, morcov si fasole verde.
Astea le fac eu lui Eva. Daca imi mai amintesc va mai scriu.
Incerc dupa ce papa mancarica solida sa ii dau sa bea supa de legume in loc de apa.
Aseara mi-a papat fasolica verde cu carnita de pui si un borcanel de dvleac. E innebunita dupa el. La culcarica a halit si un bibe de laptic.
Noaptea se trezeste sa pape (inca nu scapam de obiceiul asta), iar daca e lumina in camera isi ia singurica biberonul din patut si il papa. Asa a facut aseara. Am culcat-o la 9, iar la 10:30 isi gasise bibe si sugea de zor din el.
Andreea, am facut aseara usturoiul tau. A fost nemaipomenit cu smantanica. Saru'mana de pont.
Sotul mi-a venit la 9 aseara. Asa ca am papat, pus copiii la culcare si noi nanica ca eram franti de oboseala. A trecut ziua ca oricare alta .
Da. Plange Eva
Poate revin
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
claudia_d spune:
Zilele astea am stat mai mult pe-afara, ca sa luam provizii serioase de soare pentru vremea urata ce va veni.
Ieri seara a fost sa-l vada pe Vladut kineto-terapeuta.A spus ca la 7 luni si 1/2 ar trebui sa stea mai bine in fund si ca trebuie stimulat prin gimnastica si masaj.A incercat sa-i faca cateva miscari, dar copilul meu seara n-are chef de mutre necunoscute si a inceput sa urle , de parca era la taiere.Toate exercitiile se desfasurau pe patul mare din dormitor.
Kineto-terapeuta ,cand l-a vazut asa suparat, l-a lasat in mijlocul patului si a facut gimmastica cu mine, ca sa invat miscarile si sa le pot face cu el.Azi dimineata , cand am incercat sa fac gimnastica cu el nu mai tineam minte dact zbieretele lui.E! Ceva,ceva am reusit sa fac cu el.
Daca intr-o saptamana nu se vad niscaiva rezultate, trebuie sa ma duc cu el cabinet.
Catrinuta,maine dimineata, cand se scoala Vladut, o sa-i arat pozele cu scumpetea ta de fata atomica si poate il atinge in orgoliul lui de mascul feroce si pana seara o sa stea numai in fundulet.Nu cred ca "atomicitatea" Mariucai e de la ciocolata pe care ai mancat-o tu.Eu in timpul sarcinii am baut aproape zilnic Cafe Frape.Cred ca seamana cu mine....eu eram si sunt anti-sport.In schimb taica-su ...
Vlad nu are talente sportive,n-are dinti ,dar are pofta de mancare...
La cina am papat orez facut dupa reteta ta si i-a placut f.mult.
Polixeni, ma bucur mult ca i-a iesit bine analiza lui Nick.Pupam dulce baietelul curajos!
Adar, cata vointa ai!
Roxivan,in carti scrie ca dupa 7 luni e bine sa incepi dai mancarea neblendata.Eu continui s-o dau asa, pentru ca sunt multumita ca mananca tot.Cred ca e chestie de comoditate!
Catrinel,pentru durerile de stomac eu iti recomand mananci cateva zile aceeasi mancare pe care o faci pt.Oana (cu exceptia fructelor...banana ai voie).
Claudia Gabriela
POZE
adar spune:
Simona - vreau sa slabesc sa pot pune si eu ca Andreea o poza in chilotzi , ca daca o pun acum, ma tem ca nu-mi incape in monitoarele voastre ...
Andreea - da' paine aveti? Asta e ca bancul ala cu iepurasul, care se duce zilnic la farmacie timp de 6 luni, si intreaba"Painite de-alea mici-mici-mici aveti?" 6 luni i se spune ca nu au, intr-o zi, de disperare, se apuca una de copt painite pt iepuras. Vine iepurila, pune intrebarea si i se raspunde:
"Da, avem!"
"Si cine naiba le cumpara?" intreaba iepurasul!!!
Auzi, despre ce usturoi vorbiti, ce smantana ??? Hai, public, dom'le, public, daca e vorba de haleala
A, sa nu uit: marfa de tatic aveti, sa-i ttine Dumnezeu naravul !!! Ptiu, sa nu-l deochem !!!!
Ciuf - moama, ce de multe de-alea papati voi .... noi ne-am cam prostit vad ... gata, de maine ii dau sarmale, cartofi prajiti si ceafa de porc la gratar, pai ce puii mei ???????
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
tania2 spune:
salutare,
imi cer scuze ca nu am scris pana acum, dar de cand sunt proaspata matusica am dat iama prin magazine, cumpar tot ce-mi pica in mana pentru Diana grasana, ( a avut la nastere 3900kg si 55cm, si jur sora mea e super slaba, cu sarcina cu tot a vea 55 Kg, si a mai nascut si natural), Bia bineinteles e tot timpul cu mine, doarme in carut, in scaunul de masina, ce mai o intreaga aventura!
Seara picam frante, dar de maine punem frana ca am golit serios bugetul lui tati.
Maine poate reusim sa va citim si sa raspundem!
Pentru clatirea ochilor vaninvit la film.
http://www.metacafe.com/watch/201210/baby_laugh/
sau http://www.metacafe.com/watch/217780/karate_baby/
pupici
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania