*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

claudia - am scris in acelasi timp ... pai ce sa fac, daca 9 luni am mancat ca porcu', acum trag, nu??? Ei, nici nu mai e asa greu acum. A fost la inceput, recunosc, dar acum m-am obisnuit si nu mi se mai pare greu.
Lasa ca vedeti voi cand oi concura la miss ....

Simona - sunt 7, asa erau pe la mijlocul celei de-a treia ture, acum poate sunt mai multe ... habar n-am, abia poimaine ma cantaresc. Dar vin la raport!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, feteleeeee! si mi-e dor de voi...am citit tooot dar se pare ca timp de scris, cam greu azi...in 30 de minute e ziua lu' Dragos, de 30 de minute ne-am intors de la ziua unei prietene, scoala de soferi, conspiratii pentru maine, mancare, curatenie,...oooof, ce viata aveam in studentie...acu' mi-ar trebui vreo 2 clone...

Bia: maraita la maxim, mai ies niste dinti...azi a dormit ceva mai mult in timpul zilei si s-a dixtrat bine de tot la chef...in rest, acelasi meniu, plus putina mandarina supta..ca, deh, era in raza ei de actiune...Am trecut pe Milumim 3 deja si vad ca ii place mult, si nici macar nu am facut trecerea de la 2 la 3, treptat...Am bagat la memorie retetele pe care le-ati scris si va merci pentru ele

Eu: obosita vai de capul meu, si am mai citit pe DC ca multe nopti cu somn putin+oboseala=> scade IQ-ul ce ma fac mai fetelor, daca ma prostesc de tot?...scoala de soferi merge bine, maine am iarasi ora...am condus pe zapada, pe zi, pe noapte, la ora de varf si prin gropi...de la Unirii in Militari si retur, asa ca, paziti-va!!! azi maine trebuie sa ma apuc de un curs pentru Eurocor (sa il redactez!!!) impreuna cu mama soacra, daaaa, perfecta combinatie - un curs de arta culinara, ea cu teoria , eu cu istorie si curiozitati...Mai nou Dragos nu mai vrea sa fie deranjat de angajatii din firma cateva saptamani bune, asa ca toate mesajele le voi prelua eu....Sa mai zic??Macar daca as slabi si eu de la muncile astea, felicitari maxime, ADA!!!, dar din contra....

maine, adica imediat e ziua lui Dr...si vreau sa i-o "coc"; dupa 12 il pup eu bine si-l trimit la culcare, dupa care, daca ma ajuta doamne doamne si toate spiritele dar mai ales duhurile, voi umflA cele 40 de baloane pe care le-am cumparat si le voi viri pe toate in baie, si ii voi lasa si mesaje (de drag) e fainatza, sa se socheze un pic maine dimineata..Mai mult, maine soseste in BUC maica-mea iar el nu stie (asta da surpriza, nu?) si ea va sta cu Bia maine noapte cand eu imi voi lua sotul si il voi imbata/dansa/distra intr-un club cu un grup de prieteni de-ai lui pe care i-am convocat deja...Am emotii, sper sa iasa totul ok...Evident ca el nu stie nimic, si abia astept sa ii vad mutra maine seara de ce ii fac toate astea pe langa clasicul cadou?..pentru ca merita

momentan ma uit cu un ochi la Alien, cu unul la ceas si cu unul scriu...de fapt scriu cu mainile, nu cu ochii, dar va ziceam de IQ-ul ala in scadere...

am vazut poze supermumoase cu bebei de martie-aprilie si sper sa mai innoiesc si eu colectia de Bia....zilele astea, nu prea am cand...

deci va pup cu drag si sa-mi tineti pumnii sa nu dau vreun chix maine si sa fiu numai lapte si miere..(eee, lapte...aveam, prin lunile 1-4 de Bia)

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, am reusit !!!!!!!!!!
Ia priviti aici (asta si urmatoarele !)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by adar

Fetelor, am reusit !!!!!!!!!!
Ia priviti aici (asta si urmatoarele !)

_

ntz, ntz, ntz...atat de tanara...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ADA, felicitari pt. kilele date jos!
...apropozito, nu-mi dai mai bine mie cateva??? plssssssssss...asa am fi amndoua fericite!
mey, nu stiu ce am, io mananc in bataie de joc, pe langa ca n-am timp, acuma nu mai am nici chef, asa ca nu-i de mirare ca nu mai am nici macar 50 kg, poate max. 49!
Ce tare-i Maia cu !

Am bagat si eu niste poze proaspete, facute aseara, vezi album 6-7 luni:

poze

Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna dimineeeeaaaaatzaaa!!!
Vai ce m-am mai distrat cu pozicile bebeilor!!Toti sunt niste bombonele!!
Eduard Gabriel - - Simona Toma,Krisztian - - Otilica,
Darius Mihai - roxivan!!!Sa fiti sanatosi si sa cresti mari!!

DOUBLEMOM!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA TE BUCURI DE CELE 2 COMORI!!PUPAM CU DRAG SI APASAT!

alinaalex bine faci cu mancarea.Eu tot pasta i-o dau ca altfel se face ca vomita.Smecheri picii astia!

Catrinel imi pare rau sa aud ca te simti rau.
La spital am preferat sa-l tin eu pe Nick decat alta asistenta sisa-l bruscheze pe motivul ca plange.(ca am mai patit-o).Vaccinul il face in poponetz Onutza? Mai pune niste pozici cu ea si de la bazin.Imi inchipui cum arati asa echipata ca am vazut-o si pe cumnata mea care o duce pe fetita ei la bazin si tot asa incarcata si ea.

micaalsa si eu i-am dat ieri pt 1ma oara ficatel cu un fel de pilaf (orez,dovleac si morcov) si a papat.Eu evit insa sa-i dau prea mult orez ca il constipa si asa e dispus la asa ceva (de' a avut de unde lua..)Si fier ii pun in fiecare dimineata in lapte.

Noe LA MULTI ANI SOTULUI!SA FIE SANATOS SI FERICIT SI SA AIBE GRIJA DE VOI PRINTESELOR!Fa poze sa vedme si noi baloanele!!!Sigur o sa-i placa!N-ai luat pompita de umflat baloane?

Ciufulet tzatziki se face cu iaurt ,castraveti crzui si usturoi muuult si marar.,sare si piper.

[red] Pupam tare tare toate fetele care s-au interesat de noi si care au fost alaturi de noi in momente grele.Ce bine e sa ai prieteni!Multumim!

Ieri a venit si rezultatul celei de-a 2 a analize.Concluzie:rinichiul drept normal,si cel stag tot normal doar ca s-a sesizat o imprimare mai accentuata a sist.renal.Daca voi intelegeti ceva di nasta...asta e traducerea.Oricum am fost ieri la spital la doctorita care l-a supravegheat pe pitic timp de 10 zile si s-a uitat peste radiografii si a zis ca e totul ok.Numai cadn va mai face febra chiar si 37,5 sa facem imediat analiza de urina.FFFimportant ca nu a avut retinere de urina.I-am luat si tel in cazul in care imi mai face pediatrul meu figuri asa-il schimb ca tanti asta mi s-a parut tare de treaba.
LUME LUME:IERI CUPILU S-A RIDICAT IN 2 PICIOARE SINGUR!!!!!Cand l-am vazut sa dau pe spate.Bine ca inca nu a invatat sa calce pe talpa,se ridica cumva pe labuta si mi-e tare frica sa nu si-o luxeze.D-aia imediat l-am si dat jos.
Tot ieri i-am luat o noua achizitie..si atata ii place dar si noua!!!Deja am gasit si ce cadou ii lua de Craciun:o casuta de la Fi..er Pr..ce.I se deschid ferestrele si inchid si zice "Inchis-Deschis"si tot felul.Am pus poze sa vedeti.Hai ca m-am lungit .Ma duc sa vad ce face bbeloi!Pupicei pe tot flancul!!

Poze noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/gpoli_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

AAAA am uitat...voi ati vazut cinee pe prima pagina a site-ului la fotomodele DC?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziulica tuturor!
La multi ani si numai bine mega sarbatoritilor Mihaili si Gabrieli! Sa va dea Domnul tot ce doriti!

"Mamica dubla", iti doresc La multi ani de ziua ta,sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de tot binele din lume.Iar fetele minunate sa iti umple zilele de bucurii! La multi ani,Doublemom!!!

Asa,fiindca tot am "mesager",mai bag si eu cate un rand-doua,respectiv o pagina ca sa nu ne uitati. Tati inainte sa plece de la serviciu imi salveaza postarile voastre pe ziua in curs.Si acasa eu ma delectez cetind si va raspund.Si a doua zi posteaza ce va scriu eu.Si uite asa ma prefac si eu ca am net.

Ioi Ciuf,asa e cu iesitul cu doi copii.Pana sa ies cu ei ma trec toate apele,ma apuca toti nervii si imi piere cheful de iesiri.Azi cand l-am terminat de imbracat pe Matei(infofolit,ca aici e destul de frigut si el e mucos),il apuca pe Vladut ca el nu mai merge afara ca erau nu stiu ce desene la televizor.Sau,daca vrem sa vina cu noi,sa il asteptam pana se termina.Imi venea sa urlu,nu alta. Plus ca Matei face ca toti indienii cand vreau sa ii pun geaca sau si mai urat cand ii pun caciulita.Iti spun,numai chef de plimbari nu mai am dupa reprize din astea.

Adar,ia fa tu bine si impacheteaza vreo 3-4 kile din cele 7 date jos de tine si trimite-mi-le urgent!!! Pa mine ma sufla vantul, zau asa...de parca as suferi de vreo boala,asa arat. Oricum,felicitari pentru vointa si izbanda!

Alinaalex,si mie mi-a fost dor de voi. Ardeiashu s-a facut ditamai gogosarelu',iar eu...am ajuns de la stadiul de grisina la cel de scobitoare. Nu l-am mai cantarit de multa vreme pe Matei...mi-e si frica sa ma gandesc cate kg are.Oricum,imbracat gros,in carut sport,seamana cu Marc al tau...chinuit si inghesuit si nu stim cum sa facem sa stea si el mai bine.Ne bate gandul sa ii luam un carut mai mare. Tu inca il mai alaptezi pe bebeloi ca si mine,nu?

Roxivan,poti sa-i lasi mancarica mai putin blendata.Eu lui Matei ii pasez cu furculita si nu iese fin fin,iti dai seama.Si nu se ineaca.A mai ros si cate o bucatica de biscuite si n-a avut nimic. Cu Vladut am avut reprize nasoale cu inecatul cand era mai mititel,dar s-a facut si el baiat mare acum si am scapat.

Poli,mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit prin ce a trecut bietul copilas...imi inchipui cat ati suferit si voi ca parinti. Sanatate multa va doresc!

Catrinel,stiu cum e cu sfaturile binevoitoare si bine intentionate...Sfatul meu?(bine intentionat,of course,si binevoitor ) : mai da-le cu IGNORE. La mine functioneste. Altfel as lua-o razna. Toti au senzatia ca daca sunt mai tinerica(decat ei) neaparat sunt si prostuta si nu stiu cum e mai bine pentru copiii mei. Asa...sa-i lasam pe astia ofticantii. Deci vedem noi cum facem si poate da Cel de Sus si ne videm.Oricum,o sa te sun.Si cu celelalte fete ar fi super. Tare mi-ar placea. Imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Pupam ca sa te faci bine si sa fii in forma pentru marea intalnire.

Andreea Georgiana,cum a mai ramas cu intalnirea din martie? Tot pe 8?Tot pe 8? ca eu n-o sa fiu in tara. Abia pe 18 sau 19 ne intoarcem. Ma oftic de mor...Scaparati de regim?

Micaalsa,ai aplicat metoda cea mai buna ! Zi ca ea si fa ca tine!Si mama e cu infofolitul.Si nici nu isi da seama ca exagereaza. Cum mai doarme Iulia?

Camicata,bine ai venit!

Catrinutza,ma minunez cand citesc ce bine mananca Mariuca si ma mai inspir din meniurile tale.Numai ca Matei e tot Matei.Conform zicalei "cea mai buna pasare-i porcul si cea mai buna leguma-i carnea",la el "cel mai bun ficatel e tzatza si cel mai bun fruct e tot sanul". Of,of,mai,mai...

Gata.Va mai scriu si maine.
Va pup cu drag.

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Poli, am vazut, dar nu eram sigura ca e el, ca nu va stiu numele de fam si la poze ma uit din joi in pasti, abia am timp sa citesc ce scrieti.SUPEEEER SI felicitari pt statul in picioruse si sa-l lasi sa exerseze, sa nu-ti fie teama.Al meu se catara acum pe orice,chiar si pe pereti, e un zapacit si mor de dragul lui cand il vad asa activ.Ma bucur ca rezultatele sunt bune.Multi
Roxi, sa-l pupi pe Darius si sa-i spui la multi anisori din partea noastra.Mai, ce baieti amri avem!!
Ciuf, ce de papa Eva!Pai de aia e numai puf, cum ziceai tu.Al meu nu mai vrea sa pape.O fi de la dinti, nu stiu, dar innebunesc cand arunc o suma de mancarica.
Catrinuta, super orezul cu stafide!Adica l-am papat eu, ca Edutu nu a servit decat vreo 3 lingurite Mai incercam si maine.
Doublemom La multi ani, sa fii fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Sal fetili....

Doublemom...eu pun stafidele asa cum se prezinta ele ca oricum le blendez...dar uite ca acum i-am facut gris cu lapte si stafide (stafida o sa devina aliment principal vad ) si mi s-a parut aiurea sa blendez grisuletul...oricum e fin...asa ca trebuie sa strivesc sau sa tai inainte stafidele in bucatele...lapte folosesc de care imi pica in mana...ori cu resturi de lapte de al iei pe care l-am tinut la frigider, fie fac atunci, fie de vaca, fie alt lapte praf (la un mom. dat am primit niste lapte praf gratuit, Vitalact, un no name pe care nu am avut curaj sa il folosesc atunci cand l-am primit pentru ca fata avea doar o luna, doua, asa ca i-am gasit acum intrebuintarea)
Placut poze cu bisboancele identice....mumoase rau de tot...uneori chiar ma gandesc cum e cu doi o data...

Catrinele....gandeste-te ca io stau cu socrela in aceeasi curte si a crescut 5 copii...deci sfaturile sunt la puterea a V-a...plus ca mai am si o mama care a crescut si ea copii ...si daca il mai pun si pe tata-socru care e mai sfatos ca o baba...imagines - vous madame cam cum uneori....

Adar m-am conformat si nu mai latesc pagina ...cat despre chestia ailalta (ssssst sa nu ne auda fetele)...stai sa dau de bani ca sa pot achizitiona tot ce doreste inimioara si sa dau de un cantar care functioneste cum trebuie...dar oricum saptamana viitoare vreau sa ma prinda in focuri...felicitari pentru reusita ta...
Si sa imi zici cum a primit ceafa la gratar, ca facem si noi

Simona....despre lapte vezi ce am scris pentru Mamica dubla...naspa cu facturoiu ala...ma simt vinovata ca si au am contribuit un pic...mai mult ...auzi da cat am fost in spital m-a sunat si o colega (singura care s-a deranjat) si cu care am vorbit vreo ora juma'...daca imi trimite si ea factura, imi iau adio de la cadou de craciun, de pasti, de ziua mea, de craciu, de pasti...si poate in 2008 de ziua mea oi termina de "platit"
Cum a fost noaptea????
Super ca i-ai amenajat "teren" de joaca...stai linistita ca nici a mea nu respecta "limitele" lui si e cu mainile toata ziua in termostatul de la soba sau la usite, chiar daca tot timpul e scaunul de masa in fata (il da la o parte si gata...

Ciufa...bune ideile tale...dar vaz ca voi aveti dezlegare la miel; Poli zicea ca si in Grecia la fel...aici ne-ar linsa pediatrii daca am face chestia asta...desi pe mine ma tenteaza de numa-numa ca sa se invete si cu ea...acu' pana nu se prinde ea bine de miscari...pupam Eva care isi ia singura bibeul...in privinta asta noi nu prea stam bine...

Caludia....bafta...am vazut ca la Theuta Andreeiei s-a luat ceva ceva...si ma bucur ca place papa ca si eu pana am dibuit ce si cum, stramba din nas...

Andreea ...asteptam sa reveniti pe plaiuri "mioritice" de RFG ...

Diana...sa iti traiasca hazbantu'...zi-i urari de bine si de la mine si hazbantu' meu...si mult succes cu surpriza...

Bai ada si eu care ziceam ca sunt denaturata ....of of ...poate la anul folosesc pozele pe pachetele de tigari...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput