*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by Polixeni

AAAA am uitat...voi ati vazut cinee pe prima pagina a site-ului la fotomodele DC?????

POLI & NIKOLAS (16 martie 2006 )

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mai fetele ...avui o revelatie....daca i-as face piureul de legume din legume dintr-acelea care se gasesc congelate la punga prin hiper-uri???? oare o fi bine...sau or fi dintr-alea "ingrasate" ca porcu in ajun cu tot felul de substante????

Oricum cred ca o sa facem si noi niste fasolica verde iam-iam ....stati ca vine postul si sa vedeti atunci regal cu legume si fructe si peste...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Noe – tu mi-ai promis ca o inveti sa bea, asa ca tu o trimiti pe Bia la mine sa invete sa fumeze, iar eu pe Maia la tine sa o inveti sa bea. Sa vezi ce gagici de discoteca facem din ele

Alinaalex – da’ cum sa nu????? Pai ti le dau toate kg care ma necajesc pe mine … TOATE!!! Acusica ma uit si la poze.

Poli – bravo!!!! Ma bucur ca au iesit bine analizele, nici nu se putea altfel. Felicitari!!!!!!
Oau !!!! Bravo …. L-am vazut pe Buzila pe pagina fotomodelelor … felicitari!!!

MP – cum n-as vrea sa va dau vou kg mele …. Asa va invidiez pe voi cele slabute … dar asta e, la mine in familie toate fumeile sunt cat casa scanteii si sincer, de-aia ma chinui, ca nu vreau sa arat asa … noi suntm 3 verisoare care facem exceptie de la regula, dar toata lumea ne “incurajeaza” spunandu-ne ca “asta e soiul si asa vom ajunge si noi!!!!” FEREASCA Dumnezeu!!!

Catrinutza
– eu am un cantar mechanic, classic si nu ma intereseaza unul nou. Prefer sa dau banii pe ceva care sa ma ajute in lupta mea, decat sa iau un cantar nou! Cat despre ceafa … in we …
Tigarile vad ca i-au priit, sa vedem ce face Noe cu vodka …

mai fetelor, mi se pare ca Maiei i s-a umflat gingiuta de sus, si apar acolo trei puncte albe ... hmmm ... se poate sa ii iasa 3 dinti deodata ???????????????????????????

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Neata!

Noi acum am venit de la masaj si surpriza: COPILU MEU NU MAI PLANGE STA RELAXAT,LINISTIT, dar cande tre sa-l imbrac incepe concertu.

Am citit si eu din urma...

Delia, v-am azut pozele de la botez! Super! Ce elegant a fost Rudy!

Poli, am citit prin ce ati trecut! Doamne ajuta sa fie bine!

Bine ai venit Cami!

Claudia si sotu tot fotbalist vrea sa-l faca. Eu nu i-am hotarat inca viitorul.

Ciuf, eu acum sunt intr-o perioaa de lene cronica. Nu am chef sa fac nimic si ma simt tare obosita. Cred ca o sa incep sa iau Vitamax. Sa stii ca, chiar daca, cateodata e greu cu doi copii satisfactiile sunt mult mai mari, iar imaginea care ai descris-o cu voi patru mi-a amintit de familia mea. Si eu vreau sa-i mai fac o surioara lu Darius.

MP, sotu trebuie sa mai stea doi ani in Bucuresti si apoi ne vom muta inapoi la Timisoara. Pana atunci eu si Darius o sa ne plimbam intre Valcea, Bucuresti si Timisoara.

Simona, ce meniu variat are Edutu! Eu sunt in pana de idei.

Catrinel, multa sanatate! O fii si de la stres, nu numai de la mancare. Si eu vreau sa-l pun pe Darius pe jos sa aiba mai multa libertate, dar m-a bagat mama la idei ca " il trage curentul".

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Multumim pentru urarile facute cu ocazia zilei de nume si cu ocazia implinirii a sapte lunite (Doamne ce-a trecut timpu).

Ciuf, multumim pentru retete! Deja ii dai miel Evei?

Simona, de unde ai luat dovleac?

Noe, sotului tau! Sa va traiasca!

Tania, ce bine ca mai aflam vesti despre voi.

Claudia si eu ma bucur ca deocamdata papa tot din castronel, chiar si pasta, dar sa vedem daca o mai papa tot si daca ii dau bucatele mici, mici.

Adar, o corupi pe Maia?!

Doublemom, am vazut pozele! Imi place ca nu le imbraci la fel, cu haine identice.

Mergi la inceput

EDU sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos!

Mergi la inceput

Poli, bravo! Ma bucur tare mult ca au iesit bine analizele.

Fetelor, recomandati-mi si mie niste cereale fara orez. Darius tot are tendinta sa se constipe cand ii dau putina banana sau morcov fiert, daca ii mai dau si orez o fac lata. Porumbul constipa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Roxi, Marc e ahtiat dupa cereale, practic la noi reprezinta o masa, eu am incercat o gramada si din fericire toate i-au placut! Cred ca de aia s-a mai buflit
Uite ce i-am dat fara orez: Humana - cirese + banana ( astea ii plac cel mai mult), Nestle - 5 cereale, 3 cereale cu lapte, Nestle cu fructe si vezi tu ce au Nestle fara orez, ca acuma nu-mi mai aduc aminte. Mai au si aia de la Milupa o gramada.
Nu stiu daca porumbul constipa, Marc a papat, dar nu s-a constipat. Adica el nu e constipat in gen., are 2-3 scaune/zi, chiar si 4, de aia nu stiu sa-ti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

'Neata la domnite, printese si printisori!
simona,mp,poli,andreea g saru'mana de urari.
Zi si noua cu usturoiul cu smantana ca eu nu stiu decat maionezat, ca ciuf.
claudia, tu unde il tii pe Vladut ziua? in tarc? Daca da, incearca sa ii amenajezi un spatiu mai mare, eventual niste paturi una peste alta puse direct pe covor, ca sa ii stimulezi interesul pentru miscare, sa trebuiasca sa se deplaseze ca sa ajunga la o jucarie. Cu statul in popou eu cred ca e cam aiureala. Nici fetele mele nu stateau bine in popou pana acum vreo 2-3 saptamani, adica la 8 luni! De ce? Pentru ca nu le interesa aspectul asta, le era sufiecient sa se tarasca sau sa mearga in 4 labe pana la obiectul dorit. Am inceput eu sa le pun sprijinite de cate o perna sub coate si, intr-un final, s-au prins ca pozitia asta le permite sa manevreze mai in voie jucariile si intr-o saptamana au invatat sa se ridice singure in fund. Curiozitatea lor este atat de mare incat ii impinge natural spre dezvoltarea aptitudinilor, mai mult decat cine stie ce gimnastica din care copilul nu intelege nimic. Acum zi si tu, daca nu-ti foloseste la nimic te-ai apuca sa inveti ceva nou (limba rusa de ex.).
ada ambitioasa ce esti! Bravo! Hai sa-ti povestesc: intr-o seara ma apuca pe mine creatia ca vreau sa mananc ochiuri cu mamaliguta, cu cartofi prajiti si cu branza de burduf. Poate suna barbar pt masa de seara dar mi-era o poftaaa! Mandrele misunau pe jos pe langa noi ca ele mancasera deja. Dar mirosul de la asa mancare.. stiti si voi. Numai ce le vad sprijinite in cate o manuta, cu cealalta in sus si cu gurile cascate ca puii de cioara in cuib. Le luam in brate si zic hai sa le dau sa guste. Si amestec mamaliguta cu cartofior si cu galbenus de ou, si le dau, o gura, doua...nu mai stiu dar se lingeau pe botic de ziceai ca le dau ciocolata, chit ca ele nu stiu ce e aia!!! Chestia e ca noi oricum nu mancam sarat si branza nu le-am pus asa ca am putut sa le dau fara grija. Acum pe bune ca ma gandesc sa le fac si lor gratarel, dar nu de porc, de pui!
Ciuf, e ok sa dai miel la bebe? Auzi, mor si io de o curiozitate: cum te cheama pe tine? Sau ai zis si am ratat eu?

Mamicute, ia spuneti voi daca ati dat peste la cupilasi. Daca da, de care si preparat cum? Nshiro, poate tu? Sushi, ceva?

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna la toata lumea...

n-am mai dat de mult un semn de viata dar va citesc destul de consecvent. Am inceput serviciul de pe 1 si sotul meu a ramas acasa
cu piciul... se descurca bine ca ziua nu e nici o problema, dar noaptea
se trezeste destul de des, si cel mai rau e ca de pe la 4 nu prea mai vrea sa doarma... vrea sa se joace. In rest, inca mai mananca san seara, daca vrea!?!? si noaptea o data sau de doua ori, dar e cum vrea Maria Sa!!!. Altfel nu avem inca nici un dinte desi gingiile sunt umflate dar e vioi si foarte interesat de ceea ce facem: ieri a luat telecomanda si se uita mirat ca de ce televizorul e inchis cu toate ca el jongleaza cu telecomanda... I-am cumparat un Baby Hopser dar nu pentru usa ci care se pune in camera, de la Fish..er Pri...e si ii place mult sa zopaie.
De mancat mananca la 10 si la 13:00 borcanele de la Hipp si in rest ii facem lapte cu orez, dimineata, mei cu fructe dupa amiza iar seara lapte cu gris sau mai nou cu alte cereale mai satioase.

Pe curand,

Cristina & Magnus 7.04.2006

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput