Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Theo, sa stii ca tarta cu mere a iesit f bine! Adica mi s-a si umflat aluatul si avea si o culoare normala, adica galbuie! Ia sa-mi dai si reteta de care zici, ca acum am mai capatat curaj!
A! Ieri era un anunt pus pe pagina principala "despre copii" cum ca forumul nu va merge din cauza unor defectiuni tehnice.
De pita cu dovleac ce sa zic............aici numai pe la bunica-mea in Moldova mananc asa cum imi place, invartita si zapacita! In Bucuresti doar strudele!
Noi iesim acum........Mergem la reprezentanta Kallos de langa casa, sa vad ce oja au mai primit si ii iau si Ubitului o jucarie (am o librarie f bine aprovizionata langa casa)- ca doar azi iar e ziua lui de nume!
Pupicim! Revenim!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Artemis,fac pt tine o invartita azi si la dulciuri stii tu ...gasesti si tarta...

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera dragutzelor, ce m-am plicti ieri fara voi si am frecat mouse-ul de enshpe ori ca sa intru la o birfa mica dar degeaba!!!!
Theodora iar faci buni,buni, imi ploua!!!! si uite o intrebare de curiozitate, acolo se tine post sau exista aceasta notiune?(unde-i tarta aceea?????????k vine uichendu' si fiica-mea iar o sa sara la gitul meu!)
Artemisce zici iesim simbata la City mall?
Polixeni,, am deschis mess-ul marti seara, n-aveam nici un semnal de la tine, te caut eu dar da-mi nick-ul!!!ce face piciul?
pupix girls, pe unde umblati restul k nu mai stim nimic, carolada,energy,zuzunaki??

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Fetelor, am nevoie de sfatul vostru. O prietena urmeaza sa se casatoreasca luna asta pe 25, iar nasii sint greci care insista ca ceremonia sa se desfasoare dupa obiceiul grec. Prietena a aflat ca va primi de la nasi, dupa cununia religioasa, cercei si inel (pare-se ca asta e obiceiul), insa nu stie ce obligatii ar avea ei ca miri fata de nasi. Ce ziceti, ma puteti ajuta cu un sfat? Sa nu uit, nasii locuiesc pe insula Santorini (o fi important, pentru ca obiceiurile cred ca difera de la o zona a Greciei la alta, ca si in Romania de altfel).
Pupici

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Kalimera sas koritsia!
Mi-a fost dor de voi ieri.
Theo- sa inteleg ca fakes-urile astea sunt un fel de fasole? In romaneste o exista numele ca poate pricep mai bine?Te pomenesti ca o fi linte (daca am zis o prostie scuza-ma si nu rade de mine.. ca nici in romaneste nu le cunosc) Or mai fi altele de care n-am auzit, ce sa fac daca Dimitris nu se omoara dupa d-astea traditionale d-ale lor,asa ca nici nu le pomeneste. Mai mancam si noi ceva de ganul asta cand ne ducem la soacra-mea, in rest..vrea numa' chinezesti, indiene, italienesti si mexicane.
Anca- daca e ziua Ubitului ii zic si eu "la multi ani!", nici n-am stiut

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

melina sorella, iesim, cum sa nu! Ti-am dat un mail cu nr meu de tel si ne auzim. Numai ca tre sa ne vedem ori dimineata pana in 2 jum maxim ori dupa 6 seara. Ca Ubitu doarme la amiaza de rupe!
miki68 sorry, chiar nu ma pricep, dar hai ca mai intreb si eu stanga dreapta, si daca aflu ceva te anunt. Poate stiu totusi fetele de acolo!
Theo iar salivez! Nu e greu de facut tarta, duminica o sa incerc! O sa fiu singura toata dimineata pt ca pe Ubit il ia taica-sau asa ca voi avea timp de omorat.
Corina, merci de urare, e Sf Matei azi.

Pupici, revin!

Ps: am fost la Kallos, mi-am luat 2 gloss, 2 oje, buretei demachianti, prostioare!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

saluti Artemis, eu zic sa iesim simbata dimineata, pe la 11 e ok la locul de joaca de la city mall?? ne vom recunoaste dupa blugi!!!LA MULTI ANI SFINTISORULUI MATEI!!!!!
Si unde e ma rog Kallosul asta ca vreau si eu sa vad ce gloss au!!

M.

Mergi la inceput

Melina: E perfect! Locul de joaca e sus da? In spatele cafenelei cu fotolii albe? La 11 sunt acolo! O sa vad daca iau blugi, cine stie in ce dispozitie o sa fiu sambata! Dar ma recunosti usor! Chiar e imposibil sa ratezi!

Kallos are un magazin mic mic la parterul blocului de vis-a-vis de statia de metrou Brancoveanu, e acolo un complex comercial cu tot felul de porcarii, gsm, magazinase de accesorii, chestii de genul asta. E in spate, in capatul culoarului.

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Gia sas kai pali!!!
Corina,da,fakes e linte,si o sa o gasesti langa pungile de fasole la super market...e maro la culoare...caut o poza pe net si iti pun...LINTE
Melina,retetele sunt pe Altfel...
Miki,eu desi traiesc aici,nu am prea multe idei,eu sunt daor civil casatorita si nu am trait aceasta experinta...pot lua orice cadou pt nasi,nu cred ca e nevoie de ceva anume...stiu ca de obicei,mamele fac cadouri,soacra norei si viceversa...si faptul ca sunt din Santorini sigur are un rol important...insula mea preferata...pe insule au multe obiceiuri ciudata si pt multi necunoascute...ca si la noi de altfel de la zona la zona...
Anka,Melina ce bine ca va intalniti...poze vrem!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

am descarcat niste poze din telefon, sint facute la mine pe balcon,sau pe strazi, la mare in Romania-EfNord!!!! aici,
http://pg.photos.yahoo.com/ph/melinamercouri34/album?.dir=/5bbere2&.src=ph
Artemis, acolo sus la 2, la canapele albe, pot sa ma bazez pe tine pt poze??(eu am cu ce dar mai greu cu descarcatul dupa aceea pe net, inca sint o novice!!greu am invatat sa descarc de pe ap foto iar acum mi-am luat cablu irda s descarc de pe telefon, sint varza!!))EU VIN IN BLUGI SIGUR!!!!!
Theodora, intru diseara pe mess si te caut, stie cineva si despre Polixenia ce nick are parakalo?
Mi-am aranjat si maine o iesire, la un ceai cu o prietena +Irisela, ah ce-mi place dinspre mine, cind se apropie uichendu' parca ma apuca nebuneala,m-as tot duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuce!!!
(da sa stiti ca merit, in timpul saptaminii ma apuca si ora 9 seara facind lectii cu copilul)

M.

Mergi la inceput