Grecia la apel...Parakalo! #2
Raspunsuri - Pagina 10
Artemis1578 spune:
Aparatul e primul pe care il bag in geanta! Am suferit cumplit ca anii trecuti nu am avut posibilitatea sa am unul, gravida nu am multe poze, cu Matei mic abia daca am un albumel, asa ca acum recuperez! Deci facem cate vrei! Am si card in aparat, asa ca ies vreo 250 minim, ce zici Melina, ne ajung?
Da' eu tot nu inteleg, noi Melina, de ce nu ne gasim pe mess? Theo, daca o ai pe Melina in yahoo, da-mi pls nick-ul ei, poate asa reusesc!
Pt a o contacta pe Poli, da click aici in forum pe butonasul din profilul ei cu semnul yahoo. Si te duce direct.
Anka si Ubitu Athina
Artemis1578 spune:
Comentariu: In poza 19 matza aia sta cu ochii adunati? Ca am lesinat de ras!
Acu mi-a picat fisa: Melina, da click si la mine in profil pe yahoo, poate asa merge!
Anka si Ubitu Athina
melina34 spune:
sorella Artemis, ia cardul de memorie ca nu strica, poate facem poze si la niste tzoale ca de cumparat...!!!
eu nu stiu cum fac de cite ori intru pe mess tu esti off, promit ca incerc si diseara!!!
M.
melina34 spune:
Artemis,am dat click la tine la yahoo IM si ma trimite sa-ti scriu email;(am o sopirla intr-o poza,nu, nu este de la mine de acasa!!!, este de la servici fratilor!!!!avem un mini zoo aici:un liliac ratacit, un porumbel si...sopirla!!!)
M.
Artemis1578 spune:
Melina ti-am dat PM.
Cardul nu iese niciodata din aparat, facem poze oricate si la orice!
Anka si Ubitu Athina
Theodora spune:
Melina poli are dupa numele ei un g in coada...cu litere mici un singur cuvant...polixenig...Anka,nu o am pe Melina in lista ca o tot bat la cap sa intre pe mess si ea nimic...
Nici eu nu am avut aparat fiing gravida,adica digital,am cateva poze facute cu aparat normal...apoi de la nasterea bb-ilor am mii si mii de poze!!!!!!!!!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
Aldebaran spune:
Aha, bine ca m-am lamurit cu fakes-ul vostru, credeam ca e vreo chestie mai ciudata..
Miki- si eu tot numai civil sunt casatorita ca si Theo asa ca habar n-am de obiceiurile de la nunti. Poate stie Poli.
Anka si Melina-voi va pregatetiti de un "poli trelo sabbatokiriako", vreau si io.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
melina34 spune:
kalispera sas!
sint online pe mess, (michidutza_ro)voi sinteti pe fir?
mai e careva amatoare de hahaiala la city mall, hai nu fiti timide!!!
M.
(Aldebaran,te-au corupt? faci si tu fakes??)
Polixeni spune:
Geiaa
Intru repejor...vad ca s-a reparat forumul.Azi am fost pe drumuri toata ziua de dimineata si am ajuns acas abia pe la 3.Am fost si la pediatru (iar tb sa mai facem nu stiu ce ecograf la rinichi,iar ne trmite in Atena,dar mai intai sa mergem la un doctor de aici cu celelalte radiografii).Diseara pt ca Iorgo nu lucreaza,mergem la taverna cu muzica live.O sa lasam piticu la socrosenia (n-am incotro ),sa mai iesim si noi ca demult nu am mai facut-o.
Permiteti-mi sa urez LA MULTI ANI MATEI SI LA MULTI ANI NICK (ca azi facem 8 luni)!!!! SA NE CRESTETI MARI SI SA NE BUCURAM DE VOI!!
Melina te=am adaugat pe liste de messenger.
Theo tare harnicuta mai esti cu gatitul.
Corina si tie.
Intrebati de nunta.Pai si noi tot civil suntem casatoriti.Umreaza sa facem nunta odata cu botezul,daca ne-o ajuta Dzeu pana de Pasti.Prea multe nu stiu...aici in Kalamata mirii tb sa dea cadou nasului plus o fotografie mare de la nunta,o caseta video/dvd de la nunta.Aici rochiile se inchiriaza mai mult.Eu am spart traditia si mi-am cumparat rochita si voalul din Ro.Am tinut sa fie si mama cu mine.O sa intreb si o sa va zic ca oricum tb sa incepem si noi sa demaram treaba.Moooama ce balamuc o sa fie....
Inchei acum ca ma asteapta o groooaza de vase de spalat si tb sa fiu gata imbracata,machiata si piciu gata pana la 8.30 cand vine Iorgo sa ne ia.
Filakia si intru maine sa va povestesc cum a fost.
Artemis1578 spune:
Polixeni distractie placuta! Sa faceti si poze sa va vedem si noi! Meritati sa va destindeti si voi un pic! Si cu ocazia asta il sarbatoriti si pe Nick! La multi ani si sa fiti si voi sanatosi, cuminti si iubiti!
Pup fetele, noapte buna si ne auzim maine!
Anka si Ubitu Athina