Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dar greu v.am gasit fetelor....Zouzounaki merci mult pt. site sta Giorgos pe radio de nu are treaba familia lui provine din Kalampaka, este la Meteora, nu am fost niciodata acolo pt. ca nu vreau sa imi stric vacantele ducandu-ma la taranimea lor Nu este marea aproape, sant o gramada de neamuri si ma intreb in afara de vizite ce pot face acolo? Tu din ce oras esti din Germania?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

maraki, intr-adevar, Kalambaka e la tzara si nu ai ce sa faci pe-acolo decit sa te plictisesti grav dar...pietroaiele acelea imense si drumul pina ajungi sus pe ele iti cam da fiori pe shira;apoi manastirile pe care le vizitezi sint absolut superbe si pastreaza multe obiecte vechi pe care le foloseau calugarii;merita sa faci drumul pina acolo dar sa fie un fel de circuit ca sa opresti in mai multe locuri si sa admiri privelistile;eu am obs ca la ei la tzara la taverne sint mai omenosi cu turistii, portiile sint huge fara de statiunile turistice;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

salut fetele la multi ani!un an nou plin de iubire va doresc si cu multe realizari de la bebeici vostri pupici
AMALIA

amalia marzelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Kalh Xronia koritsia!

Ma gandeam ca nu mai scrie nimeni pe-aici!
Maraki, da-mi un Pm sa-ti dau adresa hubului pe care stau eu.

Filakiaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Kalos irthes Amalia,

ai copilasi?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kalispeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaa.......ti kanete,pos eiste?
Koritsia,am cam tras chiulul,dar vad ca nu sunt singura...bun venit noilor fete,Maraki,Amalia...ce sa facem sa readucem la viata topicul?
Ma ajutati?
Hai,iesiti din hibernare...care hibernare cu timpul asta...maine cica o sa ploua putin si in Atena...Atena zic si mi-am amintit...Amalia,unde locuiesti in Atena...sper totusi sa gasesc o zi si sa ne intalnim,ca tot zic cu Corina si numai la vorbe ramanem,dar daca te pui si tu pe lista poate reusim...Eu stau langa Praktikr in Eliniko!

Eu stau putin nasol cu picioarele,am insuficienta venoasa,FLEVIKI ANEPARKIA SI SUNT PT TREI LUNI IN TRATAMENT,PE 8 FEBRUARIE MA DUC SA FAC TOATE ANALIZELE POSIBILE DIN LUME SA CERCETAM MAI ADANC PROBLEMA,sorry de litere,batranetea bat-o vina...hai sper sa reveniti la apel si cand am timp sa completez lista...
Maraki si Amalia daca vreti sa imi dati datele de nastere sa va pun la listuta si daca aveti copii si ale lor!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa Theodoraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!ce mai faci? ce bunatati le-ai mai facut gemenilor?cum te mai simti cu picioarele, faci tratamentul da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Corina,cu intarziere si cu scuze,LA MULTI ANI pt ziua ta!!!
Am recunoscut in mesajul precedent ca nu prea am dat pe aici si cand am vazut era deja...azi!!!
CHRONIA POLA!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Ti kanete? Iar culegem subiectul de pe ultimele pagini........
Filakia si "La multi ani" pt Melina pe care am sarbatorit-o pe 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor!
Va salut si eu dintr-o Atena ploioasa si cam friguroasa!
Multumesc pentru urari si pt. ca am chiulit raaaau de aici zic si eu cu maare intarziere "la multi ani" pentru Poli care si-a sarbatorit ziua pe 19 ian si pentru Melina care si-a sarbatorit ziua pe 1 feb.
Amalia- ce mai faci? mai tii minte ca ne-am mai "conversat" intr-un topic ceva mai vechi de al tau?
Poate totusi mai intram pe aici, fetelor, ca e pacat sa se piarda subiectul nostru.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput