Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Hop si eu!

Am fost prin preajma, doar ca am scris prin alte parti si doar v-am citit aici!

Dupa sarbatori vom face si noi vaccinul.............acum va tin voua pumnii, atunci sa ni-i tineti voi noua, ca sigur o sa faca mai rau ca trenul! Cat de cuminte era.........acum ca intelege tot, protesteaza la greu!

Va pup fetelor!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhmeraaaaaaa!!!
Tot singurica p-aici vad...pai la stilul asta cred ca o sa ne inchida subiectul.Hellooo koritsia??
Ca tot veni vorba Melina matalutza pe unde umbli?
Vai azi dimineata am vazut imagini din VIllage City (asa ii zice??) cu orasul lui Mos Craciun.Cica vor deschide si patinoar...ce fain.Si eu vreaaaauuuu!Imi aduc aminte ce mai mergeam la patinoar cand eram mica in Brasov si cefain era seara cu muuulte lumini si muzica si muuuulti copii....
Si ca tot vb despre copilarie eu zau c-am dat in mintea copiilor.Ieri am fost iar in Luna Park si m-am dat pe toate masinutele alea.Super!!
Ma duc sa m-apuc sa fac un pilaf pt la pranz.fILAKIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

filakia Poli,
si eu pe DC dar scriu la alte subiecte, iti doresc weekend placut si caldurica, sa puteti iesi la plimbarica!! imi place ff mult atmosfera de acolo in preajma sarbatorilor!
acum chiar inchid barul si plec,ma duc la cosmetica sa ma fac

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Ki'ego!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Kalispera!
Mai fetelor ajutati-ma si pe mine sa scap de obsesia asta cu Grecia ca da barbatu' divort si numa ce ne-am casatorit anu' asta! Dar a facut prostia sa ma duca in Creta in luna de miere si pe acolo mi-au ramas mintile si sufletul!!!
Eu una am "dezertat" in ultima perioada de pe acest forum pentru ca m-au apucat alte pandalii! Am terminat-o cu "miresele" ca de, m-am maritat deja, dar mi-am gasit alt "fluture": m-am apucat sa invat greaca! Si uite-ma inscrisa pe diverse site-uri grecesti, pe diverse forumuri de profil, invatand de zor un curs on-line si ascultand toata ziua numai muzica greceasca! Si cum sesizez deja intrebari la orizont, hai s-o comit pana la capat, daca tot am inceput: m-a mai apucat si o pandalie cu Giorgos Mazonakis de-am innebunit niste oameni de prin Grecia sa-mi trimita mai toate albumele ca-l folosesc la invatare de limba greaca: pronunta bine!!!La ce mi-o folosi mie sa invat greaca, nu stiu. Sotu' zice ca ma trage ata! Eu zic ca ma duc sa ma internez de buna voie pana nu vin baietii in halate albe sa ma ia pe sus!!!
Asa ca, voi cele care stati acolo(ca de la iubitoarele de Grecia n-am nici o speranta), spuneti-mi si mie ceva de rau ca poate ma calmez! Spuneti-mi ca nu e bine, ca nu-i frumoasa tara, ca oamenii sunt rai si ca mai bine stau aici linistita. Ca mai am un pic si-mi iau campii!!!!

Iar pentru zilele ce urmeaza va urez: Kala Xristougenna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

XRONIA POLLA KORITSIA!!!ME YGEIA KAI HARA!!!!

eu pana v-am gasit...scrolluiam de zor la prieteni dintotdeauna
De ce asa liniste pe aici?Cum ati petrecut???
Noi am stat cu picii acasa ca au fost ambii raciti si nu ne-a ars de petreceri.Recuperam la anuŽ...
Filakia

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani fetelor din Grecia!!!

Am o intrebare plssss...aveti programul DC++ cu care se trage orice? As vrea sa aflu niste adrese de huburi grecesti, am reinstalat wds-ul si nu mai am muzica greceasca. Sant si eu casatorita cu grec, traim in Munchen si sant multe neamuri ale sotului pe aici in frunte cu socrosenii Socrii vostri tot cu ideea ca "Revelionul se petrece cu parintii" sant?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

maraki,
willkommen
Noi nu mai avem de f mult timp dcc++,insa avem limewire care mi se pare mai bun.Ia incearca sa-l iei sa vezi daca -ti place.La cealalta intrebare iti raspund altadata mai pe larg
De unde ti-e hazbandul din Gr?
Pt muzica greceasca non-stop ,gasiti aici toate radiourile posibile si imposibile:
www.e-radio.gr

Hei,unde sunteti?

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera zuzunaki, hai k iti raspund eu dupa 2 zile!!!!
in Romanica s-a pus de ninsoare, e frig rau si bate vintul...fetele s-au mai linistit aici in zona, detalii daca imi dai pm....

Mergi la inceput