Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Kalimera,
Poli: Xronia polla pt NIkolas!
Va scriu si eu repede repede............ca astept musafiri!
Eu as manca kataifi pana as crapa! Dupa o felie mi se face rau..........dar tot mai pun o portie! Numa cat ma gandesc ma apuca nervii de pofta, dar bine ca totusi nu-l am la indemana.........ca m-as face cat China !
Corina, bine zice Theo, sa stii ca si eu in ultima vreme am facut oaresce prajiturele, ma perfectionez.......iar lui Matei ii plac foarte tare, am zis mai bine fac eu decat sa ii dau vreo porcarie din comertz!
Multumiri lui
Theo pt sfaturi si asistenta! Pun poze dincolo cu marea opera de arta de azi dimineata!

Va pup pe toate!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Trebuie sa fac un eu
ekmek kataifi intr-o zi...face mareu soacra si nu apuc si eu sa fac...e singurul insiropat care imi place si e tare simplu de facut...
Pui fideaua la copt,fac o crema de vanilie din comert si deasupra frisca si nuci macinate...
Lasa ca daca fac va pun poze step-by-step...

Am vorbit cu Alina,sta in Aegaleo,Corina...mai cum naiba ne-am gasit si noi asa departe...dar punem noi de o intalneala in Syntagma sa vedem pomul...aduc si copiii!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

saluti grecoaicelor, eu am fost la niste cursuri ieri si azi, am bagat nasul si pe dincolo si simt nevoia sa subliniez ca Artemis m-a luat la tarte, bravo sorella!!! ca Theodora m-a uluit cu sarmalinele ei si ma gindesc ca se apropie sarbatorile si o sa ma zapaciti iremediabil cu bunatatile voastre!!!
Aldebaran, pe motiv ca ma ingras nu(mai) fac nici eu dulciuri acasa decit rar desi imi dau seama ca sufera copilul, deci mai bine sa fac si sa gust doar!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Theo- pai zi cand, sunt ceva mai prinsa luna asta asa ca sa stiu din timp. Si eu o sa-mi aduc plodu' ca ta-su e ocupat de nu se poate asa ca nu se pune problema sa-l las cu el si sa plec.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Mey, cu prajiturile.. la mine nu se pune problema sa manance Aris, poate doar sa i-o pun la blender ca nu mananca altfel, zici ca e bebe d-ala de 6 luni, ditamai copilu'. Asa ca doar io cu Dimitris.. cine sa manance o tava intreaga de prajituri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Corina,vorbim si cu Alina si stabilim...oricum nu prea devreme va fi...trebuie sa faca aia pomul in Syntagma,eu vroiam sa ma duc cu copiii oricum,asa ca venim toate...si sa avem vacanta...cred ca dupa Craciun e bine o zi...dar mai vorbim!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Geia sas!
Na'mai k egw! Siggnomi koritsia poy xathika ...alla shmera hmoyn stoys dromoys.
Eyxaristoyme para poly gia tis eyxes!!!
Azi am fost la socrii ca doar la noi in familie se sarbatoreste in masa numele asta...Am papat pastitzio,saganaki me garides ..insa nu mi-au placut asa mult,desi eu sunt moarta dupa saganaki me garides.Am mancat si galaktompoyreko! Si acuma il mai simt dar taaaaaaaare bun a mai fost!
Maine vom merge la vaccin...
Am vazut la tv ca in Atena or sa faca ceva in genul Oraselul copiilor..ce fain!Noi n-avem asa ceva aici...
Theo,Corina ati fost cu copiii la party-ul ala cu Ta zoyzoynia si cu Xristos Santigkai?

Ei, ce v-a adus mos Nicolae?Dar la copilasi?Am pus pozici noi.

Kalos ilthes Girly!!!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Kalispera!Iar imi bag nasu' p-aici.
Da, vine Craciunul si ne pregatim. Noi o sa avem chiosculetz in Platia Kotzia la targul de Craciun, daca treceti pe acolo sa ne vizitati! Va dam si cu caruselu'. E ceva mai mic decat ala din Syntagma, dar la fel de frumos si vesel. Sigur centrul atentiei e in Syntagma, ca intotdeauna, acolo vrem sa ne si intalnim (buna idee,Theo!) fetili din Atena si oricine altcineva doreste.
Poli- ti-am vazut bebicul, e tare scumpic! Inca o data "la multi ani!". Mey, dar asa de frig e pa la voi, ca l-am vazut infofolit? Aici e tare placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhmera!
Ne-am intors si noi de la vaccin...si-am plaaaannns of of...acum facem nani.Doamne ce sistem tampit au!Ne-am dus la IKA unde suntem asigurati.Cucoana aia de ne-a facut vaccin ne-a trimis la pediatru sa ne prescrie vaccinul,apoi du-te la farmacie si ia vaccinul,apoi du-te inapoi la IKA si fa vaccinul.In sfarsit...bine ca am facut ca si asa eram in urma cu el.
Hehhe he Corina toata lumea s-a minunat de ce frig e la noi cand l-au vazut pe Nick asa infofolit.Mama mea chiar m-a "certat"...In seara aia batea vantul si era rece de aia i-am pus fularul pe gura ca nu inspire aerul rece si sa faca iar rosu in gat ca abia am scapat de tuse.Oricum de acum incolo o sa ma stradui sa nu-l mai cocolesc atata.
Vad ca nimeni nu a semnat condica pe ziua de azi...
Va pupicesc...fug ca am chiftelele in tigaie!
Filakia

Mergi la inceput

EEE, si noi avem vaccin azi, ne ducem nitel mai tarziu. Data trecuta s-a agatat Aris de mine cu toata puterea imediat ce am intrat in cabinet si se tot uita urat la doctor. Desigur ca a zbierat cat a putut si pe drum inapoi nici n-a vrut in carucior, l-a carat ma-sa in brate, noroc ca suntem aproape.
Pai sa stiti ca si cu TEBE unde suntem noi asigurati e acelasi sistem aiurea, de obicei io raman cu copilu' si Dimitris se duce la farmacie sa aduca vaccinul. Asta e, Elladitza, agapi moy!

Mergi la inceput