Grecia la apel...Parakalo! #2
Raspunsuri - Pagina 16
Theodora spune:
Bouliazei to karavi i moy fenetai??????????
Unde sunteti? Stiu adica...dar intreb si eu sa nu ne ingroape subiectul...
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
Girly spune:
Buna tuturor
Sunt Alina, si ma numar printre cele care locuiesc in exotica Grecie...De curand casatorita, pe 21 sept, anul acesta, in Atena.. as vrea sa intru si eu in acest club... nu prea am fost activa, intradevar, neparticipand la acest forum, cum as fi vrut, din diferite motive,dar sper sa recuperez intre timp..va pup si sper sa ne "revedem" curand...as vrea sa ne si intalnim, cu cele care sunt de aici, din Atena, daca vor, bineinteles...daca vreti sa ma adaugati pe yahoo mess, id-ul meu e girlytza...Filakia polla
Theodora spune:
Kalos irthes,Alina!
Ti-am dat un mesaj pe ym,da un accept...eu sunt!!!
Unde stai in Atena? Daca nu esti prea departe,cu placere sa ne intanim,eu stau in Elliniko si daca esti...tot cu placere...poate o luam si pe Corina!!!
Restul,apousies adikeologhita...
Artemis1578 spune:
Kalos irthes Alina!
Ti-am dat si eu add pe mess, sper sa ne conversam si acolo!
Filakia!!!
Aloooooooooooooooo, ellhnides, peraste na ta poume!
Anka si Ubitu Athina
Aldebaran spune:
Ete la ele ca mai dau cu nasul pe aici din cand in cand...Ba mai avem si lume noua... Bine ai venit printre noi, Alina!
Uite ca si io-s in Atena.. deja suntem 3 aici.
Mey, mie mi-e rau acu' de nu mai pot. M-a pus ala cu coada sa pap galaktobureko mai devreme si mi s-a facut rau de la atata dulcegareala.. astia-s nebuni cu cat zahar pun acolo. Aici la greci, daca nu pui 5 kile de zahar intr-un desert se cheama ca nu e desert, si pe cuvant ca mi-era pofta de un dulce da' decat asa mai bine lipsa. S-acu' mi-e raaaau! Na, asa-mi trebe daca mie mi-i lene sa pun mana sa fac ceva!
In alta ordine de idei maine e sf, Nik asa ca urez "hronia polla!" mititelului Niko al lui Poli. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si norocos!
va pupicesc! mai dati si voi un semn pe messenger, ca numa' io v-am abordat pana acum.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Theodora spune:
CHRONIA POLLA,NIKOLAS!!!
Corina,perastika si sa stii ca cel mai sanatos e un dulce facut in casa...iti fac eu cursuri daca vrei...un chec de ex e rapid si oricine il poate face...galaktobureko...me tipota...nu stiu cum il mananca lumea,eu nici macar nu am gustat...nu imi plac de fel dulciurile insiropate...nici baklava de ex nu imi place...
Sa stii ca eu intru zilnic de zeci de ori,dar daca nu vad pe nimeni...plec...mai las cate o amprenta...si iar revin...
Alina,unde esti...scoate capul si hai sa facem toate 3 o intalnire!!!
Aldebaran spune:
Theo-saru' mana, am si eu retete o gramada si nu-s chiaaar asa de, as putea sa fac ceva mai usor dar n-am chef si nici nu vreau ca ma ingras. Asa mi-a venit ieri chef de dulce si m-am dus sa la zaharoplastio aici aproape. Singurul loc in Atena unde imi plac dulciurire e o cofetarie in Ermou(fara sa zic ca sunt cele mai bune pe care le-am mancat vreodata, nuuu!)
Mi-ar place sa punem iar o intalnire.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)