Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Fetele mele dragi,ma iertati ca lipsesc in ultimul timp,sunt ocupata cu forumul meu,azi am avut multe de lucru cu synergatele mele...dar nu e ora sa nu arunc cate un ochi sa vad daca aveti noutati...
Corina,se perimeno na grafis eki...si eu si Artemis...si tu melina...elate oles sa facem ekei mia kainouria gonia!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

kalimeraaa!
Ce faceti fetelor, am adunat subiectul de pe a treia pagina..tz..tz..
Haideti sa va binedispun, sa va povestesc ultima pozna a progeniturii: a sutit sapunul lichid de la baie, l-a desfacut nu stiu cum si i-a scos tubul, asa ca l-am gasit la usa de la intrare intr-o balta albastra de sapun lichid.
Haideti, adunarea!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Kalimera!
Corina, tine-te bine! De-acum incepe distractia! Si Matei avea aceeasi curiozitate pentru sticle si tuburi, asa ca dupa ce le goleam le spalam bine si i le lasam sa se joace! In continuare e fascinat de ele si are o adevarata colectie de recipiente!

Kalo sabbato-kiriako ellhnides!
Filakia!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Geiaaaaaa!!
Ti kanete;Ola kala;
Am reusit si eu sa intru ca doarme piciu.Mei azi am fost harnicuta...de la ora 8 incoace tot gatesc,ba pt pici,ba pt noi.Nici cafeau nu am apucat sa o beau...dar o savurez acusica .
Sper ca pe la vreo 12-1 sa iesim si la o coffee pe faleza plus ca mai am de facut ceva shopping.Noi tot tusim,ne curge nasu....inschimb NE-A IESIT UN COLTISOR!!DE DATA ASTA L-AM SIMTIT CAND L-AM PIPAIT PE GINGIE!Am intrat si noi in rand cu copiii de varsta noastra.Apropo de ce nazbatii fac picii...pai pe al meu l-am prins sub masa ca de' gasise un mod de a evada de pe paturi...apoi l-am prins in bucatarie..pe peste tot a patrulat in 4 labe..a sters si prafu cu ocazia asta .AM mai pus poze noi si un filmuletz nou sa vedeti cu ce se mai intretine cupilu.
Corina ce ziceai ca ai pus kg pe tine?Scuza-ma dar unde?Ca in poza nu se vad.... pt aprecieri!

Artemis,Melina, Theo polla filakia k se sas!

Melina te-ai devirusat?Eu am reusit..pana la urma.

Kalo sabbatokyriako!

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Mergi la inceput

Pe Corina nu o credem! Ce kilograme? E slaaaaaaaaaaaaaba!!!!

Eu gatesc ceva pt pranz si ascult Kokkinou, mama il plimba pe Ubit.

Va pup pe toate!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Aaaa, ce bine ca mai dau de voi!
Nu-mi spuneti de kile ca nu ma stiti cum eram acum catva timp, adica inainte de bebe. Nu ca e devina sarcina, deja luasem la bord greutate, dar acum visez la silueta de altadata..cand aveam 45 kg,acum am 49, dar in iarna aveam 54 asa ca e OK.
Poli- cred ca e dulce patutul ala de tot roade Niko la el si incearca sa-ti explice ce bun e..Mey, body din ala cu animalute de la Jumbo a avut si fii-miu, cred ca toata Gr. de acolo isi imbraca bebeii, e si normal, cu 2 eur/buc.
Daca a inceput sa mearga in 4 labe, lasa-l liber prin casa, aduna tot ce e periculos din calea lui si lasa-l liber ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa trebuiasca sa o faci. Noi am pus covorase pe unde mai aveam mozaic fara si ne-am asigurat ca macar cade pe moale. Cu dintisorul "kali arhi!" ca ai cale lunga!
Ancutza-si Aris iubeste recipientele de mult de tot, si are si el colectia lui dar tot mai vrea, in special pe cele cu care nu are voie sa se joace. Asa e si cu mouse-ul. Avea o adevarata obsesie, il lua si il gaseam nu stiu pe unde(e fara fir) si s-a dus Dimitris sa ceara unul stricat de la tipul cu computere. Crezi ca s-a potolit? Aiurea! Tot pe al nostru il vrea.
Fetili alelalte unde or fi?

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Pupici fetelor!
Am dat cred de melodia de-o auzise Melina. Sorella vezi ca ti-am facut un mail.
Daca nu ma insel, e duet Kokkinou-Tsalikis - Byebye!
Cu ani in urma, Tsalikis era unul dintre cantaretzii de la bouzoukia aici in Bucuresti, canta divin, nu o data am stat la aceeasi masa si am dat noroc! M-am bucurat foarte tare sa vad ca a ajuns bine una din vocile bune in Grecia!

Fug pt ca Ubitu ma trage de par...................

Kalo vradi!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalispera,
dk e weekend noi sintem plimbaretze, si am inceput de fapt de aseara cind am fost invitati la varul lui Iris, am venit home pe la 01,30!!!!acum, cu greu ne+am adunat pe acasa, am fost in herastrau cu role si la pizza, uite asa ma purcelesc de o sa ies din iarna cu 5kg in plus!!!
Artemis, te pupi si multzam pt melodie dar..unde ai trimis mailul, n+am primit nimic!!!INTERESANT TOPICUL CU ELECTROSTIMULAREA!!!M+AS BAGA!!
Maine, fac cooking show, fridge este absolut gol si tb umplut,

kalinihta kai oniron glika,

M.

Mergi la inceput

Melina, pe adresa de hotmail. Vezi daca e acolo, daca nu, trimit si pe yahoo.

Va pup fetelor, noapte buna!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhspera
Nu stiu despre voi dar eu am avut un weekend de kko... Hai sambata a mai fost cum a mai fost dar azi, bleahhh....Eram invitati la scrosenie la masa dar ne-a dat tel ca pleaca deci s-a anulat (cred ca e singurul lucru ok pe ziua de azi).Apoi am zis ca iesim la cafea dar vremea n-a tinut cu noi..asa ca toata ziulica am stat in casa ba motzaind,ba uitandu-ma la tv.Naspa...m-am plictisit de nu mai..
Maine daca e soare si frumos cred ca o sa ies...am asa momente in care imi vine sa ma urc pe pereti,ma sufoc in casa.
Sambata am fost la Jumbo (asa cum zicea Corina toate sunt ieftine si calitatea ok) si i-am luat copilului o gargarita care vibreaza atat de tare incat sare,se da peste cap...cand am icnercat-o acolo se uita asta micu la ea.Cand am ajuns acasa i s-a facut frica de ea,si apoi a inceput sa tremure exact ca gargarita.Asa ca am luat-o si am pus-o in dulap pt cand va fi mai mare.Cam asta am facut in weekend...
Vad ca si voi ati fost ocupate...Las ca si maine e o zi si poate ne regasim la povesti.
Va urez noapte buna si sa aveti o saptamana buna!
Filakia

Mergi la inceput