Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Naty, suuces!!
Artemis, Theodora e de vina, eu n-am nici un merit, am respectat intocmai reteta ei!
Aldebaran,zici ca ti-ai luat cizme, ia sa le vedem sau incearca sa le descrii;de ce spui ca n-ai cu ce sa le porti?N-ai blugi, fusta de blugi, fusta mai sport?????...hai sa incercam sa le asortam impreuna!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Chiar, Corina, ce culoare au cizmulitele? Ca facem combinatii!

Noi ne pregatim sa vizitam o piticutza de 3 saptamani, fata prietenei mele, de care cred ca v-am zis ca s-a nascut cu cateva zile mai repede....... Abia astept sa o vad live, poze am, dar realitatea conteaza! Asa ca astept sa se trezeasca Ubitu, care abia acum 15 minute s-a culcat (mi l-a tinut mama afara de la 12 la 2) si plecam!

Va pupicesc pe toate!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

mey draga kalimera,
iar lipsiti?
haideti la o !

M.

Mergi la inceput

Kalimera!

Eu, ca de obicei, prezenta, cu ditai cafeaua in dotare!

Imi merge netul cu pauze, apa calda si rece nu avem, am pus rufe in masina si mergea saraca in gol..........bine ca m-am prins! Mai am de lucrat la sifonier.....mult prea multe haine! Fac inca o revizie!

Pupici

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

sorella Artemis, ce zici tu de fetele astea, ne cam trag tzeapa, de Theodora ce mai stii? Poli?

M.

Mergi la inceput

Habar nu am unde sunt, sorella, de Theo stiu cate ceva, insa pe Poli nu am mai vazut-o online, iar ieri am lipsit de acasa jumatate de zi!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kalimera...
Ela,nu ma certati ca am motivatie...ieri am vrut sa instalez IE 7,si mi-a blocat computerul,am ramas fara windows...asa ca a muncit Makis de ia venit rau sa repare...sa nu faceti ca mine!!!!
Doar daca aveti Windows cu licenta...ceea ce eu nu am!!!
Vreau si eu sa vad tarta...Melina pune poza acolo de unde ai luat reteta,nu te codi...sunt sigura ca e super...
Aici ba e inorat,bate vantul...dar nu cred ca e rost de ploaie...cel putin nu in Atena...inca nu e timpul pierdut insa...
Am facut dolmadakia si kolokithakia ghemista avgolemono...ma duc sa pap...pupici cu gramada!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

am aparut!! Fetele nu ma certati..nu am mai apucat sa intru pe net ca de cand Nick a descoperit ca se poate ridica in picioare numai pe sus sta si eu dupa el...trece de toate barierele de perne pe care i le-am pus,se catara pe carut,pe scaune...in afara de asta de ieri mi-a inceput si cu tuse si nas infudnat.Deunde nu stiu ca nimeni nu e racit,afara a fost cald cand iesit...cand am zis ca am terminat cu problemele legate de sanatate...pediatrul nu-mi da sirop ca cica nu se da asa aiurea sirop.Ca daca tusea emai ciudata sa-i fac masca...dace e nebun??Copilu meu nu e astmatic!!!
Ieri am facut cumparaturi de Craciun.Am luat brad,globuri siceva beteala gen brad ca sa impodobim balconul.
De 2 zile ploua intr-una...si bate vantul.
Diseara merg la ginecolog cu rezultatul de la testul Pap si pt ca cica a s avea o infectie.Sa vedem ce-oi face si acolo.In general toata ziua stau dupa Nick si abia daca apuc sa gatesc ca nici nu prea doarme.

Corina sa porti sanatoasa cizmele.SI pe mine ma bate gandul sa-mi iau.

Theo am facut milopita dar cu foaie din comert si a iesit super buna.Eyxaristw para poly gia tis syntages!

Melina filakia polla!Vineri merge trupa de dansuri la C-ta ca cica acum acolo se tine un festival de dansuri si cantece grecesti.Pana acum era Buc dar de anul asta cica l-au schimbat.

Artemis filakia !!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Theodora, ce de bunatati ai facut, kali orexi!!!incerc sa pun poza dincolo, sper sa reusesc!!(asta ca sa vezi ce ai facut din mine, ce m-ai motivat sa redescopar cookingul!!)
Polixeni, multumesc pt informatie, ce pacat ca nu sint la C-ta, dar stiu ca exista acolo ansamblul Elpis, i-am vazut dansind de vreo 2 ori si m-au fermecatde fapt, s-ar putea sa merg de revelion acolo, oare or avea ceva spectacole?

pupixi,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Kalispera koritsia!
Mai dau si io cu nasul p-aici, stiu ca nici io nu-s prea activa da' o sa dau vina pe fii-miu ca nu-mi da pace deloc.
Cizmulitele nu sunt ceva excentric, insa de cand cu cupilu' m-am ingrasat si port numai pantaloni flescaiti in asteptarea siluetei care nu se potrivesc la cizme asa ca acum tre' sa-mi iau colanti ca tot sunt la moda rau pe aici.
Poli-- am trecut si noi prin inceputurile explorarii puiutilor nostrii, stim cum e si te intelegem, sa stii ca o sa te obisnuiesti cu timpul si cu cazaturile si cu loviturile si o sa vezi ca e imposibil sa-l protejezi 100%
Acu' ma duc sa-mi hranesc progenitura(daca o vrea sa manance), zilele astea e taaare mofturos ca nu-i mai iese maseluta aia o data sa-i dea pace si lui si mie.
Va pup.
Editez ca sa adaug ca am vazut niste filmulete tare haioase cu un bebe tare dulce si curios. Poli, e de milioane Niko!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput