Grecia la apel...Parakalo! #2
Raspunsuri - Pagina 13
Artemis1578 spune:
Melina, bine ca ai tu o solutie, eu chiar nu stiam daca e vreo rezolvare la intrebarea lui Naty.
Bravo, vad ca ne intrecem in tarte! Theo inca nu a comentat-o pe-a mea, mai bine! Trebuie sa vizionam si opera ta neaparat!
Nu imi vine in cap nici o melodie, dar macar ai recunoscut vreo voce in duetul respectiv?
Fetelor pe unde sunteti?
Anka si Ubitu Athina
melina34 spune:
kalimera!!!
pt Naty:,,meditatii greaca incepatori, 0724062051,Dana(atestat Beta)"
Artemis,inca n-am expus tarta, aseara am gustat-o, este absolut iami,iami, o sa mai fac!!!
Artemis1578 spune:
Neatza!
Eu m-am trezit de pe la 7, spal mormane de rufe si am terminat o tura de dat cu aspiratorul.
Iesim curand la aer pt ca avem un pic de soare si e pacat sa il pierdem............
Melina, poze cu tarta se parakalo!
Pou eisaste oles?
Filakia.....
Anka si Ubitu Athina
Aldebaran spune:
Kalimeraaaa!
Voi v-ati sfatuit sa ma umiliti cu talentele voastre in bucatarie, va invidiez si va admir.
Ieri mi-am luat si io cizmulite si mi-am dat seama azi dimineata ca n-am la ce sa le port. Numa' prostii fac!
Acu' ma pregatesc sa ies cu piciu' la plimbare si cumparaturi, va pupicesc pe toate.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Artemis1578 spune:
Se joaca! Multe masini si curse! Spre fericirea mea..... M-am apucat de ordine la desuuri si n-am mai iesit la plimbare! Las ca recuperam pe seara, il duc la toboganul preferat din Tineretului!
Anka si Ubitu Athina
melina34 spune:
Artemis mou, oriste!
http://new.photos.yahoo.com/michidutza_ro/album/576460762346878397
M.
melina34 spune:
Artemis ti-am trimis si invitatie pe email, in caz ca nu poti deschide, desuuri? mama mama sa vezi ce balamuc e la mine!?
M.
Artemis1578 spune:
Gata sorella, am vazut! Din mail le-am deschis! Asa da tarta! Nu tuflita ca a mea!
Iar muraturile...........
Anka si Ubitu Athina
Naty spune:
Multumesc frumos, Melina!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI