Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Melina, bine ca ai tu o solutie, eu chiar nu stiam daca e vreo rezolvare la intrebarea lui Naty.

Bravo, vad ca ne intrecem in tarte! Theo inca nu a comentat-o pe-a mea, mai bine! Trebuie sa vizionam si opera ta neaparat!
Nu imi vine in cap nici o melodie, dar macar ai recunoscut vreo voce in duetul respectiv?

Fetelor pe unde sunteti?

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera!!!
pt Naty:,,meditatii greaca incepatori, 0724062051,Dana(atestat Beta)"

Artemis,inca n-am expus tarta, aseara am gustat-o, este absolut iami,iami, o sa mai fac!!!

Mergi la inceput

Neatza!

Eu m-am trezit de pe la 7, spal mormane de rufe si am terminat o tura de dat cu aspiratorul.
Iesim curand la aer pt ca avem un pic de soare si e pacat sa il pierdem............

Melina, poze cu tarta se parakalo!

Pou eisaste oles?
Filakia.....

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Artemis, oso to dinathon,

ce face blondy?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Kalimeraaaa!
Voi v-ati sfatuit sa ma umiliti cu talentele voastre in bucatarie, va invidiez si va admir.
Ieri mi-am luat si io cizmulite si mi-am dat seama azi dimineata ca n-am la ce sa le port. Numa' prostii fac!
Acu' ma pregatesc sa ies cu piciu' la plimbare si cumparaturi, va pupicesc pe toate.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Se joaca! Multe masini si curse! Spre fericirea mea..... M-am apucat de ordine la desuuri si n-am mai iesit la plimbare! Las ca recuperam pe seara, il duc la toboganul preferat din Tineretului!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Artemis mou, oriste!
http://new.photos.yahoo.com/michidutza_ro/album/576460762346878397
M.

Mergi la inceput

Artemis ti-am trimis si invitatie pe email, in caz ca nu poti deschide, desuuri? mama mama sa vezi ce balamuc e la mine!?

M.

Mergi la inceput

Gata sorella, am vazut! Din mail le-am deschis! Asa da tarta! Nu tuflita ca a mea!
Iar muraturile...........

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput
Mergi la inceput