Grecia la apel...Parakalo! #2
Raspunsuri - Pagina 12
Artemis1578 spune:
Kalimera kai kali evdomada se olous!
Noi plecam in vizita la o prietena, asa ca diseara cand ma intorc astept sa vad multe multe posturi.
Filakia fetelor!
Anka si Ubitu Athina
melina34 spune:
hei,kalimera sorella Artemisa, te pupi si pe tine si pe shmecherash al tau, o luati asa de lunea dimineata in vizita, bravos!!!!
Noi am fost plimbarete si ieri dupa amiaza,am iesit in herastrau cu bicicleta dupa care ne-am dus la socrela si am venit fix aseara la ora 21, m-am dus sa pap negresa facuta de cumnata-mea;acasa imi pregatisem de toate sa fac o tarta dupa modelul Theodorei dar n-am mai apucat, o fac diseara impreuna cu fiica-mea si o sa va arat dovada!!!!
fetelor, are Artemis una bucata baietzel dulce si lipicios, care face cu ochiul intr-una(promite!!!!)si plin de energie!!!!
elate, pe unde sinteti?
M.
Artemis1578 spune:
Kalispera fetelor, acum am aterizat si eu acasa, fug sa incropesc o cina cat de cat mancabila.
Vad ca numai Melina a trecut azi pe-aici.
Va pup pe toate!
Anka si Ubitu Athina
Theodora spune:
Fetelor,sygnomi ca am lipsit,in we am fost sotie.........mmmmmmmmm........mama,am fost si la socrii,azi am alergat pe drumuri ca nebuna...de maine o sa fiu la post...nici pozele nu le-am vazut...pun gemenii la nani si poate reusesc sa le vad,daca nu maine!!!
Kalinihta!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
Polixeni spune:
Kalhmeraaaa!!!
Da stiu stiu ca am disparut dar credeti-ma ca nu am putut intra nici cum pe forum..nu de alta dar acum ca Nick a invatat sa se ridice in picioare si acum calca si bine pe talpa,numai pe sus se tine de toate canapelele..si va dati seama ca eu trebuie sa stau dupa el sa nu cada,sa nu-si luxeze vreun picior.In afara de asta NU DOARME!!!!! Vrea companie,ca nu sta singur in patut,chit ca=i pun si muzica.Si uite asa tb sa stau cu el tot timpul.Abia daca apuc sa fac si mancare.De ex zilele astea daca a dormit 1/2 ora PE ZI e bine...are o energie in el...
Am aflat si rezultatul de la analiza...e bun.Asa m-am speriat iar cu febra aia...oricum trebuia sa facem lunar,deci mai bine ca am facut.
Noi in weekend am iesit la cafenele pt ca a fost soare si frumos.Asa de bine mi-a prins,mai vedeam si eu lume,si savuram o cafeluta.I-am luat lui Nick si niste DVD-uri si CD-uri cu TA ZOYZOYNIA care-mi plac si mie la nebunie...Aaaaakantoy akantoy pame eki k pame alloy... m-am prostit dar na...
Noi maine cred o sa mergem sa face Christmas shopping...adica o sa ne luam brad,globuri si alte alea.De-abia astept!!
Am vazut si pozicile voastre de la intalnire...super copiii!Se vede ca v-ati distrat!!!Pacat ca nu avem posibilitatea sa ne vedem toate!
Theo o intrebare pt tine:cum faci spanakorizo si spanakopita?
Filakia se oles ...fug ca am papica pe foc!
Am pus poze noi facute in weekend!
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr
Artemis1578 spune:
Buna dimineata!
Ce fac grecoaicele azi?
Noi ne pregatim de o plimbare, chiar daca sunt nori si e cam frig. Am facut greseala de a baga in casa suportul de intins rufe ca sa se usuce mai repede, ufff, le ia Ubitu una cate una si le arunca! Ce i se pare mai interesant duce dincolo pe patul mare din dormitor! Asa ca prefer sa ies sa isi consume undeva energia. Melina a vazut de ce e in stare, ba chiar m-a intrebat daca asa e tot timpul, mie mi s-a parut ca e cumintel in parc. Are si zile in care nu te intelegi cu el si e super atomic!
Va pup si revin pe la pranz, elate, elate, scrieti!
Anka si Ubitu Athina
Theodora spune:
Poli da clik www.clubaltfel.com/forum/viewtopic.php?t=143" target="_blank">AICI si o sa dai de spanakopita si multe alte pite...nu o sa las insa link-ul mult sa nu deranjeze...spanakorizo iti arat apoi!!! E simplu!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
melina34 spune:
kalimera, Theodora de data asta n-am mai rezistat la spanakopita asa ca mi-am dat un print la minunile tale, o sa-mi fac un biblioraft!!!aseara am comis in sfirsit tarta cu fructe dupa modelul tau, sper sa reusesc sa pun si poza!!
Artemis, plimbareatzo, ti-am admirat tartuta de dincolo, felicitari!!vezi ca se poate, rabdare si tutun!(aseara am auzit o melodie greceasca prin carrefour,atit am retinut din refren:tora tora moro mou......desigur era un duet, asa disco,cred ca am mai auzit-o in vara...stii despre ce vb?)pupix lui shmecherash!
polixeni,ai scapat de virus?
M.
Naty spune:
Buna!
Vreau sa va intreb si eu ceva: stiti cumva in Bucuresti un profesor de greaca?
Vreau (si chiar trebuie) sa invat greceste, imi trebuie un profesor care sa vina la mine la birou, nu am cum sa ma deplasez eu la cursuri organizate.
Daca ma poate ajuta vreuna dintre voi, va raman recunoscatoare.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
melina34 spune:
iti aduc maine un tel al unei tipe care face meditatii, a venit fiica-mea intr-o zi de la scoala cu un biletel,nu stiu detalii despre pret si altele,o sa vezi tu ce si cum!
M.