Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor s-a mai nascut o stea! ...Buburuza mica a Nataliei s-a nascut (dupa un travaliu idelungat al mamei, finalizat cu operatie cezariana) azi-noapte la 12!!!
Sa fie sanatoasa, sa aibe noroc, iar lui mami recuperare rapida si mult laptic!
Te pupam curajoasa noastra!

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Natalia, multa sanatate, recuperare rapida si beb cuminte si mancacios

pupam fetili

nadiutapm 26+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Dragele mele, cu asa galerie oricine se mandreste!Dar nu a fost sa fie azi...fetita mea mai vrea sa stea la burtica.Mai trebuie sa asteptam.Zilele in care Dr Tutu e plecat voi sta cumintica in pat (pe cat pot, ca eu sunt inamicul cuminteniei) si vedem ce se mai intampla.Va multumesc inca o data pentru incurajari, va pup si va tin pumnii sa va reuseasca tot ce doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Natalya felicitari!!!! Mi-era teama ca o sa ajungi in situatia mea, se pare ca asa a si fost. Sper ca sunteti bine amandoua. Va pup si de-abia astept sa chatuim sa aflu mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Natalia felicitari!!!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, iar tie recuperare rapida

Mai fetelor, ce se intampla domnule cu bebelusii astia in ultima vreme, parca nu mai vor sa iasa din burtik? O fi din cauza ca a veni frigul??

Marair iti tin pumnii ca tie sa-ti reuseasca treaba cu statul in pat si nenascutul. Asa mi-a zis si mie T, te duci acasa si stai cumintica in pat, nu faci nimic si nasti cand ma intorc eu...ei as, Miruna n-a fost de acord, cine-l scula din somn la 4 dimineata???? Asta ca sa fie odihnit ptr calatorie

Va pup dragelor, fug la "terorista" care dezmembreaza casa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Felicitari proaspete mamici. Bafta viitoarelor proaspete mamici, sa aveti nasteri usoare. Tutunareii astia ai nostrii sunt copii cu personalitate din burta, fac numai ce vor ei: vin pe lume numai cand vor ei, fac pe cuminteii si apoi cand ies la lumina se dovedesc a fi niste viermuci. Al meu a fost un vermuc din burta. Cred ca eu cu Cata_adriana ne-am grabit mai tare cu nascutul, in rest numai bebelusi somnorosi.
Sa ne traiasca sa fie mancaciosi si sanatosi.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Fetele dragi,
ce ma bucur ca v-am regasit; uitasem ce bine imi e cand va citesc si putem sa schimbam si noi ganduri si temeri...
Multumesc celor care mi-au raspuns , gata nu mai sunt stresata caci l-am sunat pe Dr. Tutunaru si mi-a zis ca sa merg la un dermatolog si apoi sa il sun sa ii spun ce am facut (referitor la ce va spuneam ca mi-a aparut, o bulina rosie in interior...acolo...)
La dermatolog mi-a zis ca e un punct de grasime, e ca un cos, si ca poate sa dispara de la sine. M-am linistit pentru ca imi faceam o mie de ganduri ca am luat ceva sau ca e ceva rau.
Despre Dr.T m-am gandit ca nu are masa de consult pentru ca de cate ori am fost nu m-a consultat decat la eco. Dar daca imi spuneti ca are e ok, astept sa ma consulte si pe mine.

Acum mai am o problema: sunt plecata din Bucuresti o perioada si asa ca nu pot sa fac eco la Iosup asa cum mi-a recomandat Dr.T
adica la 20, ci o sa o fac la 22 saptamani. si apoi o sa merg sa ma vada dr T. credeti ca e o problema, se supara? ce analize mai trebuie sa facem acum?

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna mamici si burtici,
felicitari celor ce-si tin bebicii in brate,
Marair facem in continuare galerie si sa fii cuminte pana vine dl dr.
Tanima sa-ti traiasca Rares, scumpete de baiat.

Pt veteranele acestui site, am citit pe undeva pe aici despre u produs Wrap parca asa se scrie,{in care se tine bebeul} ca ar fi mai bun decat marsupiu si ar avea mai multe avantaje, stie cineva de unde se poate achizitiona, sau mai multe detalii despre acest produs.

va multumesc frumos

nadiutapm 27+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salut.. tutunareselor...
Ieri am fost la medic si imi spune ca are 35++ de saptamani si eu stiam ca eu trebuia sa am 37++. Acum cum o calcula nu mai stiu? E iar intarziere?
El spune ca peste 2 saptamani, cam la 6 dec vin la ultimul control si cam pe atunci si taiem...
I-am spus ca nu vreau anestezie totala si a acceptat, baiat de treaba nu?, am incercat sa il intreb cu cine iau legatura sa stiu ce sa cumpar... Imi spune ca oricum eu nu gasesc ce trebuie si au ei acolo... Anul trecut, sora-mea a prins ultima anestezie epidurala din spital in acea zi.. norocoasa pana la D-zeu. Toate cele venite la operat dupa au facut anestezii generale...
Am sa vin in Bucuresti pe 30 sa nu ma prinda vreo miscare pe aici si atunci am sa mai incerc sa vad ce se mai poate face...
Sa vorbesc eu din proprie initiativa cu d-na Marinescu? Daca nu este de garda in ziua X? Vine si pe alta tura sau la urgenta daca o rugam?
Ce analgezice sa iau pentru momentul de dupa operatie?
Voi ce spuneti?

BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1102 spune:

marair
pt perioada cat nu este T in tara, daca se intampla ceva, ti-a spus cu cine sa iei legatura?
tu cand ai DPN?
sunt si eu intr-o situatie oarecum similara, cu DPN - 28 nov, dar ma tem sa nu se intample mai devreme si atunci ce fac?
nu cred ca este suficient sa stai in pat, daca bebe se grabeste nu prea ai ce sa-i faci

dana1102

Mergi la inceput