Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 10
atudor spune:
Irina, eu am facut anestezie generala si mi-a fost foarte bine. Cat despre analgezice, iti baga ei, nu iti trebuie de acasa; eu imi luasem algocalmin, dar nu l-am folosit. Cu greutatea stai linistita, ti-am raspuns si in Odisee, eco poate da gres
Ana lui Tiberiu Mihai
dianiana spune:
am revenit
natalya sa iti traiasca si sa fiti sanatosi!
marair ce faci? iti tin pumnii...mai stii ca am stat de vorba la cabinet despre renovarea camerelor pt bebei - instinctul de cuib, am zis noi...
astept sa imi dai vesti despre tine;
vreau sa imi schimb si eu semnatura si nu stiu cum; si mai vreau sa modific si datele mele personale de la profil ... ca m-am inscris cand eram necasatorita si altele...
gata va las ca plec la masa
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
madau spune:
Mai fetelor, iaca am primit o veste buna azi, verisoara mea e in sfarsit graviodasa. Se cam chinuia de vreo 6 luni..acu i-a reusit. Am vb acum cu T si mi-a zis sa vin cu ea Miercuri pe 29 nov la ora 13 s-o vada. Mai mergeti vreuna atunci???? Ca sa va vaza si ochiul meu..ca e singura ocazie
Va pupicesc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miha81 spune:
Irina iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara! Eu am fost ieri la control si am 34 saptamani. Dar la tine de ce a zis ca pe 6 taiem, adica de ce la 37 de saptamani? Si de ce faci cezariana?
Daca afli mai multe detalii despre cum sa iai legatura cu Dr. Marinescu sa ma pui si pe mine in tema, te rog.
anasia spune:
natalya, sa-ti traiasca minunea!
dianiana, mergi la profil personal, in stanga si modifici ce vrei , inclusiv semnatura(este specificata jos in a doua coloana tot in cadrul profilului personal);
madau, felicitari ver, tale si sarcina usoara!
anasia + Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
ingeras26a spune:
Madau, felicitari verisoarei tale :) sarcina usoara!
Eu ma duc luni la cabinet, mai vie cineva?
Natalya, bravoooo!
Marair, asteapta bb? ce faci?
Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria
madau spune:
Dana cum au spus si fetele..ptr orice fel de probleme cand T nu este in tara apelezi la dr Alexandru Bogdan. Tel lui banuiesc ca ti l-a dat, sau daca nu..o suni pe Ramona (asistenta) si ti-l da ea, eventual te mai si lamureste. Dar io zic sa te pregatesti din timp, nu stiu daca Ramona iti va raspunde la tel daca Doamne fereste te apuca nascutul noaptea
Ingeras+Anasia multumesc pentru urari, eu ma bucur tare ptr ea, si ma bucur ca nu-mi ies din "mana", poate la anul in primavara mai punem de bb2. Asadar nu merge nimeni miercuri...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Cata_adr spune:
Buna,
n-am mai intrat de ceva timp ca am avut niste problemutze, care din fericire s-au rezolvat. Am facut mastita la sanul stang, febra, frisoane...eh..cat pe aci sa raman fara laptic. Oricum, senzatia mea este ca piticul meu nu se satura de la san, asadar ii mai dau si supliment.
Mada daca tin bine minte si tu i-ai dat micutei tale supliment? Eu tare trista si stresata am fost din aceasta cauza. Al meu a luat cam 1.5Kg in 2 luni. Medicul mi-a zis ca e ok...
Marti am facut si vaccinul de 2 luni si acum e tare agitat. Sa fie de la el? Febra nu a facut, colicii inca il supara, abia astept sa scape de ei.
In rest, totul e ok aici? Felicitari noilor mamici, bafta viitoarelor mamici si rabdare multa mamicilor cu vechime.
V-am pupat.
Madana spune:
Sunt o gravidutza a domnului dr. Tutunaru. Am la "bord" o printesica de vreo 2.5kg care, dupa toate semnele, o sa fie o karatista pe cinste .
DPN-ul ar fi undeva in jurul lui 31 dec. Eu sper totusi sa vina mai devreme bubulina mea ca nu prea mai am rabdare.
Se pare ca voi naste prin cezariana, avand in vedere faptul ca am o miopie destul de maricica.
Incerc sa aflu cam cat sa dau dr. si echipei cu care am sa nasc si sper sa ma puteti ajuta voi cu cateva informatii in sensul asta.
Aaa sa nu uit: Felicitari proaspetelor mamici.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
35+ cu Bianca-Cristina
atudor spune:
Fetelor, apropos de vaccinuri, am inteles ca la 2 luni se face un vaccin care ar necaji putin bebeii; am auzit, de asemenea, ca exista pe piata o alternativa, costa in jur de 2.500.000, dar e mai bun decat cel gratuit in sensul ca are in compozitie virus mort, nu viu. Ce stiti despre asta? Pe mine m-a informat pediatracum ca ar fi mai bun cel de cumparat decat cel oferit gratuit. Voi cum ati procedat? care sunt reactiile bebeilor?
Va tzuc
Ana lui Tiberiu Mihai