Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 8
marair spune:
Salutare, fetelor!Nu am mai scris de multicel...am pregatit casuta pentru vrabiuta mea, care, daca va dori ea, Doamne-Doamne si dnul Dr.Tutunaru, va veni pe lume maine!daca nu, de luni incolo, sper(ca dr. pleaca pana pe 26 nov).E inutil sa va spun cate emotii am, azi ma duc sa fac ultimul set de cumparaturi...Va pup pe toate, le felicit pe proaspetele mamici si tinem legatura.
dana1102 spune:
marair
de ce spui ca daca o vrea dr T nasti maine?
ai ajuns la termen si te-a chemat la spital? si daca nu se intampla maine, cum o sa faci sa rezisti pana luni?
te intreb toate astea pt ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare
ar tb sa nasc in 28 nov, dar imi este teama sa nu se intample mai devreme, cand nu este dr. in tara.Oare pot sa fac ceva sa rezist pana luni?
Daca la tine se intampla maine, multa bafta, nastere usoara si un bebe sanatos
dana 1102
madau spune:
Adinush io asa intelesesem de la Monique..ca n-am vazut cu ochii proprii. . Mersi ptr lamurire
Marair bafta multa, tinem pumnii stransi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ingeras26a spune:
Fetelor, Marair si Natalya, va tin pumnii stransi, stransi sa fie totul ok si sa aveti nasteri usoare!
Eu luni ma duc la control, o sa avem 36 sapt si 4 zile si sper sa vorbim despre nastere (ceza), sa-mi spuna cam pe cand :)
Va pupacesc cu drag si asteptam povesti noi si frumoase!
Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria
marair spune:
Off, ce de liste mi-am facut...si nu ma simt in stare sa merg la cumparaturi...dar trebuie.Dr. Tutunaru, cu care voi face cezariana din cauza unor motive medicale, m-a chemat maine pentru o estimare a asituatiei, dar sa fiu pregatita cu tot ce-mi trebuie.Daca nu e nici un semn, ma amana dupa ce se intoarce, daca e un semn cat de mic, maine e ziua cea mare.Bebe a mea avea sapt trecuta 3150g si are miscari foarte energice!Eu ma pregatesc pentru maine, acum o sa vedem ce si cum.Va multumesc pentru incurajari si va imbratisez pe toate!
atudor spune:
Bafta multa fetele!
Natalia era in sala, naste azi precis; tinem pumnii
Marair, asa m-am dus si eu ca o floare sa estimeze situatia, n-a estimat nimic, m-a internat si in 3 ore eram mamica Bafta multa, esti pe maini bune
Ana lui Tiberiu Mihai