Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 7
adelyna spune:
Sunt si eu o mamica de martie 2007 si va rog sa-mi spuneti daca pot face la dr.T cezariana la cerere.Ma cam bate gandul asta de ceva timp.Mai am un copil si o experienta foarte urata de la prima nastere (cu alt ginecolog).Daca se poate sa-mi dati si mie preturile printr-un PM.Va multumesc frumos.
madau spune:
Adelyna cu cezariana la cerere nu ai gasit omul potrivit. Insa ce te face sa crezi ca vei avea din nou o experienta neplacuta la urmatoare nastere??? Daca te razgandesti..bine ai venit in
Natalya ce face, a nascut????????
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dana1102 spune:
Madau
buna
Cu aceasta dr. Marinescu ai vorbit inainte?Ai prins-o in garda sau ai nascut in timpul zilei?am inteles ca in timpul noptii nu prea vin. Tutunaru are ceva de spus in legatura cu anestezistul sau cum iti este norocul?
Multumesc
atudor spune:
Buna fetelor! Natalia nu a nascut, col beton, i-a facut niste calciu intravenos pt declansarea contractiilor. Avea contractii la 7 minute, suportabile, dar a trimis-o acasa. A chemat-o din nou marti, asta daca nu se intampla nimic pana atunci. Noi continuam galeria Hai NATI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ana lui Tiberiu Mihai
natalya spune:
Buna fetelor! Inca nu am nascut, dar marti nu mai scap.
Duminica, deja erau 8 fete in sala de travaliu, nu mai aveau loc acolo.Mare aglomeratie!Pentru fetele care nu stiu, Tutunaru o sa plece din tara pe 23 nov si se va intoarce pe 26 nov, bine ca nu sta prea mult de data asta.
[red]Dana[/red, am fost la cabinet pe 13 nov, am vorbit cumva?
O sa nasc cu peridurala, dar n-am vorbit cu niciun anestezist, depinde cine-o fi de garda marti, in schimb am mare noroc ca este de garda moasa Mariana Vasile, super de treaba si priceputa, am mare incredere in ea. Acum depinde cat de lung va fi travaliul, sper sa nasc pana iese ea din tura.
Vorbim dupa ce nasc, oricum o sa va tina Atudor la curent!
Pupici mamici si bebitzi!
dianiana spune:
Buna
sunt si eu o gravidutza de a lui Tutu; vreau sa fiu mai activa pe forum, dar sunt foarte obo
imi place de el, e un medic profesionist si am auzit numai cuvinte de lauda despre el;
am si eu o intrebare...de ce nu are masa de control? oare e normal ?
eu am acum o problema: mi-a aparut ceva in interior, in zona genitala, ca un mare cos rosu si vreau sa merg la el la control, insa ma intreb cum o sa ma controleze???
in general, nu cred ca ajunge doar ecograful...
voi ce ziceti ?
a avut cineva o astfel de problema?
diana gabriela bb 18+
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
madau spune:
Natalya continuam galeria ptr tine , ai mare noroc cu moasa Mariana..e o dulceata de femeie, si eu tot pe ea am avut-o langa mine.
Diana parca ziceau fetele ca are masa ptr control..tot vorbeam noi paginile trecute de OZN-uri (am inteles ca e un scaun mai mare, ROSU, cum zicea Monique, care serveste si ptr echo, si ca masa ptr consult).
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anasia spune:
dianiana, masa de control este in alta camera, nu in cea cu eco;soi mie mi-a aparut in sarcina ceva ca un cos in vag, n-am vazut, dar a trecut de la sine;
natalya
anasia + Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
natalya spune:
Diana, are masa de consultatie in cealalta camera, stiu sigur pentru ca m-a consultat pe mine. Asa ca stai linistita!
Ana, Madau, Anasia va multumesc pentru galerie! Sunteti niste dulcici! Sper sa dorm macar 2-3 ore in noaptea asta, cu toate ca nu cred ca se va intampla lucrul asta; deja e a-4-a oara cand ma plimb cu valiza la spital si in noptile alea n-am inchis un ochi de grija.
Sper sa fie totul bine!
Pupici
adinush spune:
Mada OZN-ul e scaunul de la echo care se plimba cu telecomanda
Adik te asezi ca pe scaun si se lasa pe spate pana la o pozitie buna pt echo.Nu cred ca i se ridica si picioarele ca sa iasa masa de consultatie desi tehnologia asta,mai stii?
Adinush 33+ cu - Ingrid-Eileen