Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 6
nadiutapm spune:
buna fetelor,
Madau, adorabila gogosica si ochii superbi o sorbi din priviri, bravo sa-ti traiasca
Fatima, felicitari si sanatate multa tie si bebitei tare scumpica e sa fie cuminte mancacioasa si pupacioasa, multumim pt incurajari, in cazul in care dl.dr e plecat
dana1102, tinem pumnii si facem galerie
haideti fetelor cine urmeaza
va pupam cu drag
nadiutapm 26+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805
natalya spune:
Fetelor, eu urmez duminica, cu toate ca am depasit termenul si buburuza mea nu da niciun semn c-ar vrea sa iasa. Daca nu iese de bunavoie pana sambata, duminica m-a chemat sa-mi provoace nasterea pentru ca este de garda. Am rugat-o sa nu iasa din burtica cat a fost dr. plecat si acum ca s-a intors nu vrea ea si nu vrea... Sper sa fie totul bine!
Va pupic pe toate! Sa va traiasca bebeii!
dana1102 spune:
atudor
multumesc din suflet pt informatii
nu stiu sa-mi activez PM, dar adresa de e-mail o pot scrie aici
sanduf2403@yahoo.com
acum daca mi-ai raspuns pot sa mai intreb si altceva?
mi-am cumparat trusa de anestezie peridurala si am vazut in ea un ac imens care ma inspaimanta mai ceva decat nasterea fara anestezie.
Ai folosit asa ceva, doare cand se face anestezia? acul ala imens ramane in coloana tot timpul nasterii?daca te misti ce se intampla cu el?mai ales ca stai pe spate?
Nu imi pot imagina cum va fi.
Poate cineva sa povesteasca mai detaliat? Cunoasteti anumiti medici anestezisti care fac asa ceva?
Va multumesc pt raspunsuri, imi este din ce in ce maifrica
madau spune:
Nadiutapm, multumesc ptr aprecierile la adresa Mirunei
Natalya nastere usoara iti doresc! Pacat totusi ca ai intrat asa rar sa ne dai vesti despre tine, poate dupa ce vine bb..o sa fii mai activa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mayaione spune:
Dana, eu am avut epidurala. Nu doare cand iti introduce cateterul, poate putin disconfort datorita presiunii pe care o simti la nivelul soldurilor. Eu eram tare speriata dar a durat f putin montatul, nu-mi venea sa cred. In spatiul peridural ramane doar furtunasul acela subtire, nu acul. Acul se foloseste doar la inceput pt fixarea lui. Oricum e super cu anestezie, nu simti contractiile decat f putin. Mie anestezia mi-a facut-o dr. Marinescu, o tipa supeeer, mi-a placut mult si mi-a dat incredere.
madau spune:
Dana nu doare deloc la epidurala, la inceput iti face o injectie cu xilina de o parte si de alta a coloanei, care amorteste toata zona, asa ca nici macar nu simti cand baga acul ala mare. Care in nici un caz nu ramane fixat acolo, ramane doar furtunasul prin care iti baga anestezicul.
Si mie tot dr Marinescu mi-a facut epidurala, are o mana super usoara. Insa si ceilalti sunt la fel de buni, stai linistita..au specializare ptr a monta epi, nu toti anestezistii o fac.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
atudor spune:
Dana, eu nu am facut epidurala, anestezia a fost generala in cazul meu, dar am auzit numai lucruri bune; stai linistita ca nu doare nimic. Va fi bine, ai sa vezi. Te-am bagat in lista de yahoo messenger. Daca folosesti si ai timp sa intri la vorbe, te astept.
Natalya, incepem galeria pentru fata!!! Va fi bine, papusa! In curand iti vei tine in brate minunea, si vom incepe sa ne impartasim greutatile dar si bucuriile
Ana lui Tiberiu Mihai
dana1102 spune:
Buna
va multumesc pentru incurajari, parca acum ma simt mai bine
Prin ce spaime poti sa treci daca nu stii cum o sa fie, noroc cu voi
numai bine la mamici si bebici
natalya spune:
Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine! O sa va tin la curent!
Dana, tu cand ar trebui sa nasti? Poate ne vedem la spital.
Pupici
dana1102 spune:
pt Natalya
Eu am DPN 28 nov, deci ar mai fi ceva
Am inteles ca tu mergi duminica la spital pt ati provoca nasterea;ai fost cumva la control in data de 13 nov? Atunci am fost si eu si era cineva care trebuia sa nasca de o saptmna, ma gandeam ca tu esti???
O sa nasti cu peridurala? ai discutat ceva despre anestezist? din forum am inteles ca nu totdeauna exista cineva disponibil pt peridurala (mai ales noaptea)
Nastere usoara si un bebe sanatos si frumos
Pupici