Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 30
madau spune:
dianiana eu am facut cerclaj..si inca unul pacatos (asa a zis T), incerc sa-ti spun in mare cam cum sta treaba. Procedura in sine nu e foarte complicata, se face cu anestezie generala si dureaza cam 15-20 minute. La mine a durat mai mult caci au fost ceva probleme, colul friabil, nu reusea sa-l lege..etc. Dar s-a rezolvat. Dupa aceea m-a dus in salon unde am ramas pana mi-am revenit complet, apoi am plecat acasa. Am primit tratament cu Gynipral (asta e pacatos rau in sensul ca iti dau palpitatii, tremor..dar asta e, n-ai incotro, ajuta sa nu ai contractii care-s contraindicate), No-spa si Scopantil supoz. De durut m-a durut cam 3-4 zile, dar suportabil, n-am mai avut voie sa fac baie si. A trebuit sa stau numai in pat, si sa nu fac nici un efort. Insa asta iti va spune Tutu in functie de situatia ta. Oricum e recomandat repaosul la pat cat mai mult posibil. La fel statul in fund, e de evitat ptr ca face presiune pe col.
As putea sa-ti mai spun pana maine despre asta, insa n-o sa mai ocup spatiul aici, daca mai e ceva ma intrebi pe urma.
De dat..dai doar la anestezista..eu am dat 50 ron, si la o infirmiera care a avut grija de mine 25 ron.
Bafta multa!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Cata_adr spune:
Multumim Monique...
noi stam in Zona Pajura..putin mai sus de Herastrau (ca sa va dati seama de zona). Offff, sunteti asa departe. Ce-i drept asa putea veni cu masina...dar este prea mic bebe sa plec asa departe cu el. Poate la vara?
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Cata_adr
Multumim Monique...
noi stam in Zona Pajura..putin mai sus de Herastrau (ca sa va dati seama de zona). Offff, sunteti asa departe. Ce-i drept asa putea veni cu masina...dar este prea mic bebe sa plec asa departe cu el. Poate la vara?
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea
Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!
stiu unde este Pajura, am niste prieteni acolo....dar nu stiu sa-ti spun stradaparca e o gradi pe acolo sa zic.
Madau pupici lu MirunicaCe imi placea mie de ea in poze ....e si mai draguta in realitateDaca aveam un baietel nu mai scapai de noi
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Cata_adr spune:
da si eu stau f. aproape de gradinitza..la 5 minute. Prietenii tai au copil mic? Poate ies cu ei cu carutzul:))))))))))))))))
Da, Miruna e frumoasa foc. Eu am baiat, dar deh nu indraznesc sa ma bag ca el e mai mic si poate Mirunei nu-i place.
Cel mai bine astept sa-si aleaga el fetele:)))))))))
madau spune:
Monique
Cata cand te-oi incumeta sa vii te asteptam cu drag. Am vb si cu ATUDOR..facem o gaska mare de Tutunici cu bebici
Pup fetel dragi...maine schimb sobiektu' aveti grija!
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Cata_adr
da si eu stau f. aproape de gradinitza..la 5 minute. Prietenii tai au copil mic? Poate ies cu ei cu carutzul:))))))))))))))))
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea
Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!
Da au un baietel de un an RARES pe mamica o cheama Tatiana si pe tatic Toma...stau la ....un fel de blocuri mici sa zic nu stiu cum se numesc cu un etaj chiar linga gradi
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Cata_adr spune:
da, stiu blocurile alea...dar mai mult ca sigur nu-i stiu pe prietenii tai. Poate doar din vedere..iti dai seama, ca eu toata ziua ma plimb pe acolo si sunt o gramada de mamici si bebici.
Si totusi..poate ne vedem cum a zis Mada..strangem gasca de tutunarici.
madau spune:
Dragele mele va invit sa continuam discutia AICI
teut spune:
Buna!
Si eu sunt in "clubul" mamicilor care nasc cu dr. Tutunaru.
Te rog frumos, imi poti spune si mie niste preturi?
Multumesc mult!
teut spune:
quote:
Originally posted by adinush
Fetelor vreau si eu PM-ul cu preturile.
Oare Ramona nu tine telul la ea cat e dr.T plecat? Caparca a mai fst plecat dar am putut sa-mi fac programare pt primele zile de munca dar acum de 2 zile incerc sa sun si nu raspunde nimeni.
Nu de alta dar a ramas ca ne vedem ca la 32s care le fac maine s daca nu dau repede de ea parca vad ca ma programeaza la sfarsitul lunii
Adinush 31+ cu - Ingrid-Eileen