Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Pai ma gindeam asa ca daca te "atentionez " in parc iti zic MADAU

Da la jucaria aia ma refeream e misto si nu scoate sunete prea stresante

Pai am incercat sa incarc filmuletul si nu resuesc. Imi zice doar de webcam...dar eu am deja filmuletul nu vreau sa-l fac cu camera pt ca are firul scurt

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monique la chestii din astea pur tehnologice nu ma pricep. Vezi ca am stabilit un "meeting" ptr luni, daca e frumos...pe la 11-11.30 aparem si noi. Vb luni dimineata ultimele detalii.

Jucaria aia de la Chicco e cred singura jucarie a Mirunei pe care n-am dat banii degeaba. S-a jucat cu ea o groaza, si acum o iubeste tare mult. Aviz amatoarelor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, astept si eu un semn, pana la parc slabesc, da' apoi pe ce banca sa va astept?? sa-mi odihnesc oasele obosite ??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina SEMN!!!. Chiar la intrarea in parculet sunt leaganele alea vestite...acolo ne vedem. Io pe la 11.30 sunt acolo. Asteptam semn si de la Monique, si cine mai e interesat de oferta

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinamh

fetele, astept si eu un semn, pana la parc slabesc, da' apoi pe ce banca sa va astept?? sa-mi odihnesc oasele obosite ??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

vreo bancuta cu boso

Mada sint pe frecventa

AM REUSIT SA PUN filmuletul

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Mama ce haioasa e....asa rade si Miruna mea...doamne ce dragi imi sunt cand rad asa "dezordonat" si cu pofta!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Mama ce haioasa e....asa rade si Miruna mea...doamne ce dragi imi sunt cand rad asa "dezordonat" si cu pofta!!!

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Monique..e dulce foc Cosmina cand rade.

Mai fetelor, pe unde va intalniti voi? Cred ca eu stau singura prin zona asta. Tare as vrea sa am si eu cu cine iesi la plimbare:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Buna seara,
Azi doctorul Tutunaru a decis ca trebuie sa fac serclaj. maine merg la spital si o sa fac si acest lucru ...dar sunt cam speriata.
VREAU SA STIU SI EU DE LA VOI MAI MULTE DESPRE SERCLAJ - cele care au facut serclaj cu Dr T sa imi scrie si mie despre cum a fost, doare si alte treburi. am nevoie de informatii de la voi pana maine dim.
vreau sa stiu cat sa ii dau?
ma ajutati ???
va pup

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cata_adr

Monique..e dulce foc Cosmina cand rade.

Mai fetelor, pe unde va intalniti voi? Cred ca eu stau singura prin zona asta. Tare as vrea sa am si eu cu cine iesi la plimbare:(

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea

Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!

Vazut un bucalat zimbaretiti vine sa-i maninci nu alta .

In parc Titan sect 3 , nu stiu unde locuiesti tu??????

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput