Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 25
Graviduta spune:
As vrea sa cititi ceva care mie mi-a placut mult. Am primit mesajul pe care il copiez mai jos mai demult si azi l-am reprimit de la o prietena. Si m-am gandit sa-l impartasesc cu voi, chiar daca se abate de la subiect sau unele, poate, l-ati citit deja. Si, apoi, exact ultima fraza a fost motto-ul nuntii mele.
Un borcan de maioneza si doua cesti de cafea
Când lucrurile par să o ia razna si nu-ti mai ajung 24 ore în zi să te gândesti la borcanul de maioneză si cele 2 căni de cafea...
Un profesor de filosofie stătea în fata clasei având pe catedră câteva lucruri. Când ora a început, fără să spună un cuvânt, a luat un borcan mare de maioneză gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a întrebat pe studenti dacă borcanul este plin si acestia au convenit că era.
Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor. Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a întrebat din nou pe studenti dacă borcanul era plin iar acestia au fost de acord că era.
Profesorul a luat după aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat în borcan,.
Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. I-a întrebat din nou pe studenti cum stătea treaba iar acestia au răspuns în cor "pliiin"!
Profesorul a scos de sub catedră două cesti cu cafea pe care le-a turnat în borcan umplându-l de această dată definitiv. Studentii au râs.
"Acum" a spus profesorul după ce hohotele s-au domolit, "as dori să întelegeti că acest borcan reprezintă viata voastră. Mingile de golf reprezintă lucrurile importante pentru voi, familia, copiii, sănătatea, prietenii si pasiunile voastre, si că dacă totul ar fi pierdut în afară de acestea, viata voastră ar fi tot plină."
"Pietricelele sunt celelalte lucruri care contează pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor mărunte"
"Dacă veti începe cu nisipul," a continuat el "nu veti mai avea unde să puneti mingile de golf si pietricelele"
"La fel si în viată, dacă îti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodată timp pentru lucrurile importante pentru tine."
"Acordă atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joacă-te cu copiii, fă-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia în oras la cină, joacă golf, vei avea suficient timp altă dată să faci curat sau să repari cine stie ce dispozitiv . Ai, în primul rând grijă de mingile de golf, ele contează cu adevărat. Stabileste-ti prioritătile, restul e doar nisip."
Unul dintre studenti a ridicat mâna interesându-se ce reprezentau cele două căni de cafea. Profesorul a zâmbit.
"Mă bucur că întrebi asta,ele vor doar să arate că, oricât de plină ar părea viata ta, e loc întotdeauna pentru două căni de cafea, împreună cu un prieten."
Împărtăseste acest mesaj cuiva drag, eu tocmai am făcut-o !
Fii puternica !!!!
Sunt atat de puternica, cate prietene am. Ceea ce urmeaza e pentru tine!
De ce oare facem petreceri intre noi inainte de a ne marita, inainte de a avea un copil, de ziua nasterii, sau cand ne pensionam? Ce s-ar face multe dintre noi fara surori, confidente, prietene de cumparaturi, de luat masa, de calatorie? Haideti sa ne sarbatorim una pe alta de dragul nostru!
Trimiteti acest e-mail tuturor prietenelor voastre! Daca primiti inapoi doua sau mai multe, sunteti norocoase ca aveti mai mult de o prietena. Fiti fericite!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Intotdeauna va fi o alta mai frumoasa ca tine. Una mai desteapta. Cu o casa mai mare. Cu o masina mai scumpa. Cu copii mai buni la scoala. Cu soti ce repara mai multe in casa. Asa ca, nu-ti mai bate capul, Iubeste-te pe tine, accepta-ti circumstantele. Gandeste-te:
Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita.
Cea mai apreciata femeie de la serviciu probabil nu poate avea copii.
Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine...dar e singura. Si vorba spune: "Si unde dragoste nu e, nimic nu e."
Asa ca, inca o data, iubeste-te. Accepta cine esti. Priveste-te in oglinda dimineata cu un zambet si spune:
"Dumnezeu m-a binecuvantat, asa ca nu-mi permit sa fiu stresata. Si m-am saturat sa fiu dezamagita." "Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample. Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Fiti binecuvantate, doamnelor, si trimiteti aceste randuri ca sa usurati inima altor femei.
"Pentru lumea larga, tu esti doar o singura persoana, Dar tu poti insemna o intreaga lume pentru cineva anume.
--
alfa_anca spune:
Buna ziua!
De ceva timp, tot cautand un medic bun la care sa merg, am citit cam tot ce s-a scris pe aici despre D-l Dr. Tutunaru si m-am hotarat ca este medicul pe care mi-l doresc sa imi urmareasca o eventuala sarcina. Acuma sarcina nu exista dar imi doresc f mult sa apara.
Ideea este ca nu am facut nici un fel de analize care se tot zice pe aici ca ar tb facute inainte de sarcina si as vrea sa le fac.
Intrebarea mea este, pot sa merg la d-l dr pt a-mi prescrie analizele ce tb facute sau tb sa merg la medicul de familie. Nu prea stiu cum ar tb sa procedez. Problema este ca eu am mai multe pb-e (dintre care ovare polichistice si spina bifida) si as vrea sa merg dinainte la un medic care sa imi cunoasca istoria si sa ma indrume pe calea cea mai buna de urmat pt a avea bebei sanatosi (nu a nici un copil acuma dar imi doresc si nu unul singur, Doamne ajuta!).
Va multumesc anticipat si va doresc si eu un An Nou plin de sanatate , fericire si bucurii, bebei multi si sanatosi!
Anca.
mihailescu teodora spune:
Anca,
intra mai bine la ,,Asteptand un ingeras in viata noastra''si acolo exista un topic dedicat dr.Tutunaru la care scriu aspirantele despre:analize,framantari,angoase....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90753&whichpage=18
Te asteptam cu drag,
Teo
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Anca,
intra mai bine la ,,Asteptand un ingeras in viata noastra''si acolo exista un topic dedicat dr.Tutunaru la care scriu aspirantele despre:analize,framantari,angoase....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90753&whichpage=18
Te asteptam cu drag,
Teo
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
SUper, multumesc frumos.
Dupa ce voi mai citi cate ceva si pe acolo, o sa incep cu intrebarile.
O zi buna tuturor.
marinar spune:
fetelor am vazut ca o stiti pe Adinush asa ca vin cu vesti si aici: a vb ieri cu T la tel si azi la 8 a cxhemat-o la spital. dar cum mama natura face regulile, aseara i s-a rupt apa, pe la 1 si ceva a plecat la spital, s-a dilatat ff greu, abea azi pe la ora 13 a ajuns la 10 iar acum cred ca deja este mamica in toata puterea cuvantului (am sunat-o sa aflu amanunte de ultim moment dar nu mi-a raspuns, asa ca banuiesc ca se odihneste). cum mai aflu ceva va spun.
Marina 41 + Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
madau spune:
Adinush bravoooo! Sa-ti traiasca mica printesa..ca tare s-a mai lasat asteptata!!
Fetelor trebuie sa incepem galeria si ptr Marinar ea n-a vrut sa spuna...dar joi vine si bebelina ei! Hai Marina, tinem pumnii sa fie usor si bb sanatoasa si la fel de creatza ca mami!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
marinar spune:
merci mult madau. asa este, maine merg la spital, sper sa-mi provoace T nasterea, sa fie totul in regula si maine chiar sa nasc.
cat despre Adina...pana la urma s-a ajuns la cezariana, bebelina are 4400 g, 54 de cm si e bolnduta si bucalata (asa zice mamica ei). amanunte o sa ne dea cand vine acasa.
Marina 41 + Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
madau spune:
Adinush asteptam poze cu blondina bucalata si grasana!!!!!
Marinar nastere usoara si rapida!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
iriss27 spune:
Buna fetele,
Eu sunt insarcinata in S38, as vrea sa stiu in ce consta controlul din aceasta saptamana. Ma urca pe masa? Pana acum nu am vorbit nimic despre nastere, dr T spunand ca in inca nu e momentul ... asa ca am emotii, avand in vedere ca am cam inceput numaratoarea inversa
Am un bagaj de spital, cat o zi de pos, nici nu stiu daca o sa-l pot cara dupa mine prin spital ...
Cele care ati mai nascut la Elias, tatal poate sta cu mama pe perioada travaliului?
Cine ma ajuta cu o lista de ultima ora privind cotizatiile din Elias?
Multumesc mult tuturos S38
Irina