Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 24
dianiana spune:
Sanatate, Bucurie!
Va doresc si voua ce imi doresc si mie: sanatate multa pt toata lumea si nastere usoara si bebe sanatos.
De sarbatori m-am cam obosit asa ca si bebe a fost agitat si acum nu prea dorm bine. Dar toate trec si o sa fac eforturi sa ma linistesc.
O sa intru in concediu de maternitate si atunci sa vedeti ce program frumos o sa imi fac...doar pentru mine si bebe... si o sa scriu aici mai des. Va pup si astept nerabdatpoare povesti de la nasteri.
dianiana 25 sapt
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
Monique_new spune:
marinarstai linistita ca eu am nascut peste termen la 41 sapt fara o zi.Si eu care ziceam ca bebelina mea la cit era de agitata mai mult de 38 de sapt nu sta. Ai rabdarica, rezultatul conteaza.vad ca esti abia in 37 sapt ....sau nu ai modificat semnatura.
GravidutaPai nu ai discutat cu el pb asta? Daca ai HPV?
POZE
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
adinush spune:
Asa si eu Monique eram ferm convinsa ca o sa nasc in 2006 si...nici o treaba,deja am inceput sa mai citesc despre inducerea nasterii...just in case
Adinush 40 fix fix cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie
marinar spune:
Monique asa e, am aproape 38 de aptamani dupa primul DPN stabilit la 16 saptamani. intre timp tot s-a mai schimbat, dupa ultima vizita la T, dupa ultimele masuratori, am trecut de 40 de sapt. ideea e si ca vreau sa nasc. am avut o sarcina ff frumoasa, usoara, dar acum sunt nerabdatoare tare sa-mi vad bebelina.
Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
Graviduta spune:
Ba da, i-am spus ca am fost diagnosticata cu HPV, dar inca nu-mi aparusera condiloamele. Si am inteles ca HPV nu se transmite la fat daca se naste prin cezariana.
madau spune:
Graviduta ai loc in PM ptr mesaje??? Mie imi vine inapoi cu "error". Verifica si incerc mai incolo
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Graviduta spune:
Madalina, acum cred ca am, am sters toate mesajele, desi nu erau multe. S-ar putea sa nu fie de la asta. Multumesc. Daca nu merge si nu este un inconvenient prea mare, ai putea sa-mi trimiti pe YM. Iti trimit pe PM adresa.
Graviduta spune:
Mai am o intrebare, pe care am postat-o si la subiectul special, "Alaptatul", dar nu mi-a raspuns nimeni pana acum: trebuie sa fac ceva pe perioada sarcinii pentru a pregati sanii pentru alaptare? Nu vreau sa ratez chestia asta, asa ca vreau sa fiu pregatita.
tanima_i2002 spune:
Graviduta, ptr a pregati sanii de alaptare se maseaza cu bepanten sau garmesan si se rasucesc sfarcurile intre degete ptr a da forma. Totusi cica nu se incepe mai devreme de 37 de sapt ca masajul sanilor ar da contractii. Eu am facut de la 30-32 de sapt si cotractii am avut dela 5 saptamani dar tot am ajuns la 38.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Graviduta, ptr a pregati sanii de alaptare se maseaza cu bepanten sau garmesan si se rasucesc sfarcurile intre degete ptr a da forma. Totusi cica nu se incepe mai devreme de 37 de sapt ca masajul sanilor ar da contractii. Eu am facut de la 30-32 de sapt si cotractii am avut dela 5 saptamani dar tot am ajuns la 38.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Multumesc, tanima, asa am inteles ca si daca te mangai pe burta poti declansa contractiile. Dar o sa discut si cu dr. T sa vad cat de adevarate sunt astea. Daca imi dau doar cu solutiile indicate si nu masez prea tare, ar fi vreo problema?