Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, saptamana asta te urca pe masa sa-ti verifice bazinul. In rest nu stiu daca e relevant ca sotul meu oricum nu vroia sa asiste, dar acum doi ani auzisem ca daca se intampla noaptea sau in weekend e mai probabil sa poata asista. Bagajul, nu stiu ce ai putut sa-ti iei dupa tine incat sa nu poti cara geanta. Eu o sa-mi pregatesc numai strictul necesar: pentru mine - sapun, pasta, periuta, perie de par, o forfecuta de unghii, camasa de noapte, halat (asta daca o sa vreau sa ma schimb la "mijlocul sejurului"), papuci, sosete, chiloti, vata 2 pachete, fese sterile si tinctura de galbenele, iar pentru copil servetele si 20-30 de pampersi si hainute de plecat acasa, dar astea mi le poate aduce si mai tarziu. A, si daca iar patesc ca prima data de-mi vine laptele dupa ce ajung acasa o sa-mi iau la mine ori un biberon ori o lingurita si un camion de rabdare sa-i dau la lingurita. Ca data trecuta am folosit sticlele lor...
SI HALEALAAAAAAA!!! Initial am zis ca nu e nevoie ca-mi aduce sotul de-acasa, dar asa strictul necesar acolo un snitel, o chiftea, o felie de salam tot trebuie. Ia uite ce s-a ingreunat geanta!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by iriss27

Cine ma ajuta cu o lista de ultima ora privind cotizatiile din Elias?

Multumesc mult tuturos S38

Irina

Da, asta cu cotizatiile ma intereseaza si pe mine, pt ambele variante: naturala si cezariana.
Multumesc,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iriss o sa ai parte de o "frumusete" de control pe masa, ca sa evalueze marimea bazinului si sa stabiliti modalitatea de nastere..apoi o sa te trimita frumusel acasa si o sa-l suni cand te-o apuca nascarea.

Bagajul..hmm, si eu am avut ditai geanta, dar ar fi bine sa-ti pui intr-o punga mai mica, pe care o iei cu tine in sala de travaliu, un prosop, vata un pachet mare, niste hartie igienica, evntual chiloti, telefon si analizele din sarcina, o banana ptr papa ar fi foarte buna, o sticluta cu apa ...eu cam asta am avut. Restul mi-a adus tati cand m-a mutat in salon.

Daca nasti noaptea probabil ca va putea sta si sotul..daca e ziua..mai greu, nu vei fin singura care naste, pe acolo se mai plimba si alte femei, mai imbracate sau mai putin imbracate, nu cred ca vor fi de acord cu prezenta unui barbat. (altul decat doc)

Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Fetelor, imi spuenti si mie ce program e la cabinet? Si dati-mi si mie va rog numarul unde pot sa ma programez.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Vaaaai, citesc aici o nevoie de rapuns: programul la cabinet nu il stiu insa de cate ori merg (sau sun sa ma programez) este cineva acolo. Am inteles ca dupa ora 2 se afla acolo iar seara a stat si pana la 9 si jumatate. Posibil in fiecare zi.
Eu in general merg pe la 8 pt ca stau f aproape si asa imi face placere.

Numarul de telefon: 0720099299 - pt programare, raspunde Ramona
sau 0723999939 - al lui Tutu in persoana.

Pe aceasta cale te pup Androix si un an nou fericit.

Claudia

11+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

0720 099 299
Incearca sa suni dupa ora 16, atunci este Ramona,asistenta mai libera .
in ultimul timp parca este mai aglomerat,cam la 2 saptamani iti face programare.
Adresa cabinetului :Sandu Aldea 86

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor nu am nascut azi, col dur, contractii...nici macar una, asa de control. deci T a hot sa mai asteptam putin. duminica merg iar la spital si poate de data asta reusim ceva.

am vazut-o azi pe bebelina adinushei, e o dulceata!

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by marinar

fetelor nu am nascut azi, col dur, contractii...nici macar una, asa de control. deci T a hot sa mai asteptam putin. duminica merg iar la spital si poate de data asta reusim ceva.

Marina, multa bafta si sa ai o bebita sanatoasa, mancacioasa si nazdravana.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

merci Androix si madau

tocmai am trecut prin controlul pe masa ... nu a fost cine stie ce ... dar concluzia a fost bestiala "esti bazin olimpic ... nasti pe jos"
si sa ma duc la spital cand ma apuca contractiile la 10 min sau daca mi se rupe apa ... asa ca acum stau si astept
Trebuie sa imi cumpar trusa de peridurala, in rest bagajul e tre sa fie ca si cum "m-as duce in excursie 3 zile" ...

Bebelina are 3.2 kg, dar mi-a zis o eroare destul de mare +/- 400 g ...

Altceva special nu mi-a mai spus. Am uitat sa-l intreb cand preconizeaza ca va fi evnimentul si daca cumva pleaca din tara in apropierea lui

Voi aveti idee daca mai pleaca si cand?

Cine mai trebuie sa nasca la sfarsitul lunii, sa stiu cu cine voi petrece un "week-end romantic la elias"

Numai bine si burtici cat mai sanatoase

Irina S38 - Yvonne Maria

Irina

Mergi la inceput

Iris, inseamna ca e fan expresia asta ca a folosit-o si la mine.
Multumesc mult de rapsunsuri, fetelor.
Gravidutza, ne-am conversat pe PM dar n-am avut habar ca si tu tot dupa rezultatele la eco trebuia sa-l contactezi. Pana la urma nu i-am scris nici pe mail nu ma intreba de ce. Pe tine te-a chemat totusi sa vada rezultatele si pe tine sau ati rezolvat pe mail problema?
Claucia, mersi mult. La 8 seara te referi banuiesc, e mai liber la ora aia? Ca si mie imi venise ideea sa vin asa mai pe la 7-8. Si zici ca stai foarte aproape? Mi se scurg ochii dupa vilutzele din zona aia de fiecare data cand vin la cabinet

bb2

Mergi la inceput