Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

MAMICI SI BURTICI VA DORESC CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI SI BUCURII!

mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna ziua la toata lumea

Va uram Craciun Fericit alaturi de cei dragi,

"Bucuria vine din lucruri marunte.. Linistea vine din suflet...Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun fericit!"

va pupam

nadiutapm 32+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am intrat si noi sa va uram cel mai minunat Craciun din viatza voastra!!! Sa va ajute Dumnezeu si pe voi si pe familiile voastre, sa va tina sanatosi si sa va trimita si un dram de noroc!

Despre noi: am nascut pe 16, dupa cum stiti, prin cezariana, cu T, la Elias. Nu am cuvinte suficiente de lauda atat pt dr, cat si pt tot cadrul medical si conditii. Am stat 2 per in salon de 4, am tinut-o pe bb cu mine in salon, exc 3 ore din a doua noapte, de teama sa nu-i dea asistentele formula :). Am laptic din belsug, bb este un miracol, este atat de mancacioasa, sa ne ajute Dumnezeu si sa o tina tot asa, este bruneta (seamana cu tasu' de la mine are numai pasa :))). Cu alte cuvinte, ne simtim excelent amandoua si deja ne-am acomodat cu noul program. O sa intru sa va mai povestesc cand o sa pot. Operatia este mica si ff frumoasa, arsura a nceput sa se vindece, dar arata foarte ciudat acum, ca s-a strans burtica.
Ce este si mai ciudat: nu am dat jos decat 5 kg la nastere, in conditiile in care bebe a avut 3080 gr. Asta este, le-am da noi jos, bb sa fie sanatoasa.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata si La Multi Ani! Noi maine implinim 3 luni si suntem foarte fericiti ca lucrurile evolueaza cum nu se poate mai bine. Vrem sa va facem si noi o urare:

FIE CA SARBATOAREA MAGICA A CRACIUNULUI SA VA READUCA IN SUFLETE INOCENTA COPILARIEI, SPERANTA SA RENASCA, IAR CEI DRAGI SA VA FIE MEREU APROAPE! MULTA SANATATE SI IMPLINIRI MAXIME!

Dudu, Adriana si tati Marian

Iata cum am cantat colinde, am impodobit bradutul si ne-am bucurat de cadourile aduse de Mos Craciun.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara. Eu nu am mai intrat cam de mult pe forum. Urez tuturor tutunareselorSarbatori Fericite si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi
Nu stiu cine zicea de slabit dupa natere....stai linistita ca si eu am patit la fel si acum sint cam ....trasa...cu toate ca am un copil cuminte care doarme si papa dar tot te consumi nu te agita.

POZE

POZE COSMINA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

am si eu o intrebare pt mamicile de fetite: le-ati facut la bebeline gauri in urechiuse din spital? cine le face, e ok?

Marina 36+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Marinar eu nu i-am facut gauri in spital, ptr ca ii faceau cu ac de seringa si n-am vrut asa..mi-era frica sa nu o doara, sa le faca strambe, etc. Asa ca i-am facut la 2 sapt, la Medlife, a costat 500.000 lei cu tot cu cercelusi, si i-a facut cu pistol, nici macar nu a plans.

Ingeras sa va traiasca micutza, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!

Graviduta acum am vazut rugamintea ta..scuze dar am fost prinsa cu turta Mirunei, apoi Craciunul....promit sa ma execut

Fug la pitica, tocmai fura un glob din brad si e tare fericita. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Am nascut pe 21.12. la o PRINTESA !!!! Imi vine sa o mananc si inca nu cred ca este a mea. Nastere normala dupa un travaliu de 16 ore dar cu epidurala montata cam tarziu din cauza ca Tutu a fost sunat dar a venit dupa 5 ore. Dar nimic nu mai conteaza...sunt MAMA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miha felicitari, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!!!

Personal cred ca ar trebui sa detaliati povestile nasterilor, si cu bune si cu rele...sa stie fetele la ce sa se astepte, nu-s toate roz mereu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

miha81 si ingeras26, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!un cadou f frumos de Craciun;
madau, ah, daca as fi stiut de cercelusi! am facut la cabinet la dr cu seringa si a cam durut-o, a trecut, dar am vrut f mult sa-i fi pus din aceea impuscati; nu mi-a trecut prin cap sa postez si aici

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput