Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna,

Am inceput de la 1 octombrie serviciul si nu prea am mai avut timp de DC. Am mai citit mesajele dar am scris f rar.

Madau vreau sa te felicit pentru Miruna fotomodel. Ai o scumpete de fetita! Felicitari inca o data!

Noi suntem bine in general. Alexandru este cam bolnavicios, i-am dat aproape in fiecare luna antibiotic

Multa sanatate mamicilor si bebelusilor

Monica si Alex (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Anis, de scoruri tocmai am scris mai sus. Copilul il poti imbraca in hainutele tale; nu uita sa iei forfecuta pentru unghiute ca altfel il faci la loc sarma. Tu poti folosi fie hainele tale, fie, mult mai indicat avand in vedere ca patezi, hainele lor. Sunt OK, le-am testat pe parcursul a doua internari inainte de nastere plus cea in care am nascut.Saloane cu 2-3-4 paturi la mamici, poti sa-l iei pe bebe in camera, mancarea acceptabila, insa dieteticiana uita uneori ca mancarea aceea e pentru mame care alapteaza si te mai poti trezi cu lucruri interzise, deci e bine sa ai o rezerva.Monnica,, wow, deja ai inceput serviciul !Cu cine sta Alexandru? Multa sanatate, sa scapati de antibiotice!DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by madau

Fatima, felicitari sa-ti traiasca frumusica mica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare . Asteptam si povestea nasterii, ca nu s-a mai incumetat niciuna din fetele care au nascut sa ne-o spuna.

Foarte bine ca le incurajezi pe fete, si eu am aceeasi parere foarte buna despre Bogdan, [oops] uite ca nu credeam ca voi ajunge sa zic asta, dar e adevarat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mada, imi poti trimite si mie, te rog, un PM cu preturile de la Elias? Eu am DPN pe la sf lui iunie 2007 si sunt la dr Tutunaru. Cred ca o sa cer cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by kay

neatza burtici !
am o intrebare : e cineva care a fost sub urmarirea lui doar la cainet??? adica sa mearga la consult doar cu bani? trebuie sa mai platesti nasterea? nu stiu, oricum Tutu e de milioane ! super om, super doctor, doar ca dupa ce stau ore la usa cabinetului sa intru, ma pune pe ozn si-mi arata bebe si asa ma pacaleste si uit tot ce vreau sa-l intreb ... dar data viitoare ma duc cu papirus si il intreb tot !
despre concediu stiu ca se intoarce pe 9 ianuarie ! atat.
imi puteti da si mie pe pm cam cat costa? da nu inteleg de ce le dam pe pm... oricum daca e cineva care poate sa-mi dea pm si daca e cineva care poate sa-mi spuna daca a mai platit dupa ce a mers doar la cabinet, as fi recunoscatoare ! va multumesc si pup burticutele si mamicile si bebeii !
oana 12+

poze

Eu am mers numai la spital si nu am platit nimic.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Androix, si la sarcina asta ai fost numai la spital? Ai grija sa nu-ti faci fisa de prezentare-uneori iese Ramona din cabinet si cere pacientelor lui T sa faca asta- daca nu ai la tine adeverinta de salariat. Eu asa am platit la spital cu chitanta 47RON in ianuarie.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Diana, Alex sta cu o doamna pe care am gasit-o in urma unui anunt in ziar. Asta este!
Problema este ca eu sunt foarte obosita si stresata. Alerg la servici apoi repede acasa si tot asa.Este bine ca nu stau asa mult la servici, rar 6 ore pe zi, de obicei 4 ore (lucrez in invatamant, sunt colega cu Tanima)

mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor vroiam sa va uram Craciun fericit si linistit alaturi de cei dragi si de sambureii din burtik, brad frumos impodobit si mii de cadouri care mai de care mai frumoase!!!! Aveti grija de voi. Va pupam cu drag

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Scrisoare de la Mos Craciun

De Craciun, Mosul iti daruieste o stea de pe cer. Te indamna sa visezi ca un copil. Si vrea ca tu sa ierti. Sa iubesti. Sa zambesti. Sa te bucuri. Sa te intorci la tine.
Vrea sa te rasfeti cu cadourile alese cu grija si sa inveti ca sta in puterea ta sa invingi orice teama si sa-ti reiei visele de acolo de unde le-ai lasat.
Mosul te indeamna sa crezi. Sa crezi ca poti sa "visezi minunat" ca nicun vis nu este imposibil si ca visele tale cele mai incredibile pot deveni realitate.
Visul este dorinta sufletului tau. Iar de Craciun visele se implinesc.

Eu si Robert va dorim CRACIUN FERICIT si SARBATORI MINUNATE alaturi de cei dragi sufletelor voastre.

Pupici si la mai multe cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Craciun Fericit, numai bucurii si impliniri alaturi de micutii vostri!

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

CRACIUN FERICIT , alaturi de cei dragi!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput