Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello fetele!!!

Ceva noutati zilele astea...a nascut careva????

Noi am terminat cu ziua Mirunei, cu turta..tot..ptr cine intereseaza de pe tava a ales: parfumul, perie de par, seringa si un banut de aur...doctorita cocheta o face mama.

Multumim ptr urari...azi am vazut ca suntem si FOTOMODEL DC..o tinem numai intr-o bucurie

Kay sper ca te-au lamurit deja fetele ce/cum/cat se da la nastere, daca mai ai alte nelamuriri, te asteptam sa le "dezbatem". Pupici si sarcina usoara!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

3 mil? oau ! nu ma plang de Tutu ! am cel mai mare noroc ca am avut inspiratie sa sun la Ramona si sa ma programez la el pt primul consult ! e extraordinar ! eu am cunoscut medic ginecolog care nu a vrut sa-mi explice ce e cu mine, mi-a zis sa caut pe net ! si cand o ecografista stupida mi-a zis ca sunt insarcinata, vazand un ovar si zicand ca e embrion, iar dupa cateva zile de sangerari in care am trecut prin mana mai multor medici de la municipal si policlinica 10 care-mi spuneau, da e sarcina, e bine, asteapta sa nu mai sangerezi, am ajuns la dr. Alma Georgescu de la Medlife care mi-a zis ca si-au batut joc de mine, iar "embrionul" meu e un ovar, doctorita de la policlinica 10, al carei nume nu-l mai tin minte mi-a zis ca mi-am omorat copilul ducandu-ma la atatia medici. si i-am zis de greseala facuta de ecografista. am plecat de acolo plangand. atunci aveam 19 ani, acum am 20. sunt foarte multumita de dr.Tutunaru, m-a ajutat enorm ! sarcina asta nu a fost planificata, dar ma bucur de bebe enorm !
nu ma plang de banii pe care-i dau, vreau ce-i mai bun pt bebe, doar am intrebat ce si cum se face si cat se da... nu sunt zgarcita, doamne fereste, mai ales cand e vb de sanatatea bebeului meu ! dar chiar n-am idee cat se da ! la varsta mea, 20, sunt inca mica rebela impotriva sistemului de spagi, mita si favoruri. dar, daca trebuie, o sa intru si eu in sistem, ca altfel nu merge ! repet, nu sunt zgarcita, doar nu agreez sistemul spagii !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Kai, eu nu numai ca nu agreez acest sistem al spagarilor, dar sunt si zgarcita, si totusi am dat, dar nu am exagerat. Ca noi i-am invatat sa le dam. Totul are o limita. Eu as fi mai multumita cu tariful, ca la cabinet. Din pacate la cinicile private nu avem acces din cauza tarifelor occidentale, asa ca ne multumim cu spaga la stat.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Va pupa mama pe toate
Am fost la Mr T pt controlul de 6 saptamani, totul este OK, sunt recuperata 100% - zicea ca ma pot apuca de abdomene daca vreau Ca metode de contraceptie mi-a dat Exluton si mi-a zis sa iau in considerare si posibilitatea montarii de sterilet. Sa vedem, deocamdata iau pastilute 3 luni.
Va pupic

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Eu am sa scriu azi despre spagi. Am mai scris si in aprilie, dupa ce am nascut. La mine a fost cezariana cu anestezie totala. Am dat asa: anestezista:150RON inainte de a incepe operatia, mana a doua:100RON, dupa; asistente mama 2-3-5RON,10RON unei asistente de la neonato cu care m-am inteles bine si care la externare mi-a echipat plodu', 30RON neonatoloagei. T m-a refuzat! Daca pana sa scot plicul statea langa mine si glumeam, imediat s-a indepartat, mi-a zis "lasa asta" si am continuat discutia de la distanta de cel putin 2m. Cat am fost insarcinata am mers atat la cabinet, cat si la spital. Dupa nastere am fost la cabinet.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Ana ma bucur ca esti ok, bafta la abdomene. Io zic sa alegi varainta cu steriletul, macar scapi de o grija cu luatul pilulelor...la mine chiar era o mare problema, ca-s cam scurta de memorie dupa ce am nascut

Kay nici eu nu-s adepta spagilor, dar din pacate, vb lui Mircea Badea..traim in Romania.... Eu am fost numai la cabinet ca-mi era mai usor asa, fiind mai aproape decat Eliasul, la spital am fost doar de 2 ori, sa-mi faca si sa-mi desfaca cerclajul.

pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari!!!

Am si eu o intrebare foarte urgenta!

Sora mea este in 9 saptamani si i-au iesit niste analize mai nelalocul lor:

cmv igG poz

anti rubella igG poz

Imi pare rau dar nu stiu ce inseamna ! Este grav? Are deja o usoara scurgere maronie. A mai avut cineva asa analize?
Multumesc!

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Ambele arata ca are imunitate fata de cele 2 boli, le-a facut deci anterior, este important insa cum sunt IgM-urile, daca sunt negative atunci e ok, e imunizata si nu mai e nici un risc, daca sunt pozitive inseamna ca boala e in plna actiune acum, si se impune urgent o vizita la medic (dar nu cred ca e cazul la ea, mai mult ca sigur)

Nu au nici o legatura cu scurgerea maronie, aia poate indica ori fixarea sarcinii, ori o problema, sa mearga la medic, el o va lamuri cel mai bine. Sanatate si sarcina usoara!!!

pozici la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Multumesc !
M-am linistit !

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...spuneti-mi si mie cum e treaba cu anscutul al Elias?
Eu am nascut cud r Tutunaru primul copil acum 1 an jumate, dar la Municipal..sa nu mai aud de spitalul asta niciodata, ca Eliasul era in renovare.
Deci cum e treba, te lasa sa iti imbraci copil cu lucrusore de acsa, ?Camasa de la ei? Halat? Scorurile? In afra de dl dr..ca la asta ma descruc..Tot ce mais titi in legatura cu spitalul..

AniS 35+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput