Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 17
ingeras26a spune:
Va multumim, va multumim si de-abia astept sa va scriem povestea noastra!!
Pupicei, Ingeras 38+ Maya Maria
drifdo spune:
Buna mamici si burtici!
V-am descoperit ieri dimineata si apoi toata ziua am stat si am citit mesajele voastre (si din capitolele din urma). Nu pot decat sa va felicit pe toate, sunteti super. Mi se pare extraordinar sa poti sti ca ai pe cineva care iti impartaseste sentimentele si pe cineva de la care sa poti cere oricand un sfat cu toata increderea ca stie ce-ti zice.
Sunt si eu deasemeni o burtica "T" si am cam intrat pe ultima suta de metri. Azi am in cap 35w si mi se pare ca mai am o gramada de facut ca sa las totul aranjat pentru cand ma intorc de la spital.
Una dintre problemele pe care le mai am e sa aflu cat si cui se da pe la spital. Asta am si intrat ieri sa caut pe net atunci cand v-am gasit forumul. Asa ca daca ma acceptati si pe mine printre voi v-as ruga mult sa-mi trimiteti si mie acea lista sau ce e ea.(c-am vazut ca nu o dati decat pe PM).
Va multumesc mult si felicitari pentru bebeii vostri atat pe care ii tineti in brate cat si pentru cei din burtici! Va felicit deasemenea pentru faptul ca reusiti sa va gasiti timp si pentru colegele de "suferinta".
Diana 35+ Alexia
ingeras26a spune:
Drifdo, bine ai venit pe forum!!!
Sarcina usoara in continuare...mai ai putin si tu :)
Te-ai hotarat cum nasti?
Pupicei, Ingeras 39+ Maya Maria
dianiana spune:
dragi fetite cu bebei,
mi-ati lipsit;
am acum 5 luni si jumatate si am fost la dr.T si a zis ca bebe e bine si ca ne vedem mai rar. nu m-a certat (asa cum credeam) pt ca am intarziat cu eco morfologica si am facut-o la 22 sapt in loc de 20. i-am zis ca am fost plecata in vacanta.
am fost la viena 5 zile si i-am luat lui bebe mai multe prostiute. ce lucruri frumoase erau.....si mai ieftine ca la noi. eu am dat de aparatul pentru monitorizarea zgomotelor din camera lui doar 40 E in timp ce aici este 3 mil. a fost frumos dar m-am ingrasat...e, asa e in concediu. acum sunt la cura. a zis medicul ...e ok, pot sa tin cura daca vreau. si miscare multa ....
voi ce faceti?
vreau povesti mai multe!
va pup, Diana
22+ baietel
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
madau spune:
Fetelor am scapat si fara bubite si fara antibiotic, nu am mai facut nici febra, let the party begin.
Va trimitem tuturor o felie virtuala de tort si un pahar de sampanie (ptr gravidute un suc natural 100%), va pupam cu mult drag si va dorim sa fiti si voi la fel de fericite si multumite de mica minune pe care v-a dat-o Domnul, asa cum sunt eu acum, alaturi de pitica mea.
Acum un an pe vremea asta scriam optimista si linistita pe forum ca mai dureaza pana nasc...nici nu stiam ce surpriza ma astepta
Pupici si nastere usoara fetele!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
miha81 spune:
Mada sa iti traiasca printesa!(si voi pe langa ea binenteles) LA MULTI ANI!!!!!Fie ca Dumnezeu sa ii calauzeasca mereu pasii. De abia asteptam poze!
Adriana mica spune:
La Multi Ani pentru Miruna! Sa ii dea Dumnezeu sanatate, noroc si multa fericire!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
lili spune:
Fetelor,
Va rog sa-mi trimiteti si mie adresa de la cabinetul nou..Please!
Mersi.
Lili si printesele
AndraPG spune:
La Multi Ani Mirunei, multa sanatate si fericire alaturi de parinti si de toti cei dragi si sa aveti o petrecere de zile mari pentru bebita. Pupici Madau!
O mamica fericita si implinita!
drifdo spune:
La multi ani Miruna! Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii mereu, cel putin atat cat o faci acum!
Multumesc frumos ingeras26! Intr-adevar mai am putin si eu.... Si dupa cum stii nu prea am cum sa aleg ce fel nasc. Asa ca daca totul va fi ok pana la capat nasc normal. La controlul de la 32w bebita era cu capul in jos. Insa era cam mititica (cica cu 1 saptamana in urma). Avea 1740 gr. Abia astept sa vad acum la controlul de 36w cum a mai crescut. T cand a vazut-o m-a intrebat ceva de niste "fluxuri", cum au fost pana acum. Insa daca el nu mi-a explicat niciodata nimic, nu stiu de unde vroia sa ii raspund. La fiecare ecografie nu imi zice decat greutatea, nr. de batai/minut si daca DPN dupa UM este aceeasi cu cea data de ecograf. Si voua tot la fel v-a facut/ va face? E cam scump la vorba. Si eu cand il vad ca nu zice nimic trag concluzia ca e totul ok si asta e... Acum s-a tot uitat pe acolo si pana la urma a zis ca el nu vede nici un motiv pentru intarzierea asta de 1 sapatamana. Pana la urma sanatoasa sa fie chiar daca e mignona.
la mamici si burtici
si week-end placut!